Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nem elkótyavétyélésről van szó, csak amikor már kiadtál fél millát és még nem látod a végét akkor kénytelen vagy ahhoz nyúlni amit nélkülözni tudsz, még akkor is ha úgy érzed beledöglesz...
Amúgy igazad van, 86 lóerő mindenre elég, sőt még 50-is ha nem az esztelenség hajt hanem a felfedezés és a természet közelsége. Sokan vagyunk sokfélék, tegnap láttam néhány necces helyzetet Lillafüred környékén beláthatatlan kanyarokban... biztosan megvan a száguldozásnak is az öröme de nem pályakörülményeken kívül a közúti forgalomban, ahol már a falevelek is jelen vannak és a gumi sem úgy tapad. Sok baj történt az elmúlt napokban, szomorú hogy mennyien mennek el olyan dolog miatt ami elkerülhető lenne.
Nyilván jól esik mások biztatása és elismerése, de Te a magad örömére motorozzál. Adott egy tökéletes technika, neked már nem kell tanulni a túraszervezést se. Kár lett volna feladni.
Ha normális tempóval van hajtva, akkor szerintem a fogyasztása is normális, és tönkretehetetlen! Itt van az asztalon egy CBX -blokk legalább 32 éves, és most próbálok valahonnan egy mikrométert kérni, hogy a hengerét megmérjem, mert a digitális tolómérővel nem tudok kopást mérni . Tudnak ezek a japánok. A motorom esetében nem utolsó szempont , hogy a csapágyait egyszerűen a csapágyboltban meg tudom venni! neked is ott van az ismert gép, kár lenne elkótyavetyélni, mert az értékét úgysem adnák meg. Nem utolsó szempont, hogy azzal a géppel is, ha előzni akarsz akkor 4 másodperc és elöl vagy!
Normál túratempónál nem fogyaszt sokkal többet az ezerkettes, nyilván ha ütik hamar lenyalja a gumit és akkor a fogyasztás is jobban elszalad, felépítésre szinte ugyanaz a kettő, a váz és a gumiméret is egy az egyben ugyanaz, a féknyereg más és az 1,2-es hidraulikus kuplunggal szerelt. A 750-es 6sebességes, az ezerkettes 5, mindkettő jó motor de most a túrán is elmondta Gábor hogy elég lett volna neki is a 750, az állapot volt a lényeg és szerencsére az 1,2-esnél megtalálta az elvárást.
Amellett hogy pozitívan alakultak a dolgaim nagyban segített egy levél is amit akkor kaptam amikor meghirdettem a motort. Mélyen meghatott mert nem gondoltam hogy az elmúlt évek ilyen nyomot hagyhatnak egy olyan emberben akivel még soha nem találkoztam.
Kimásoltam egy rövid részt:
"Tudom, biztos vagyok benne, hogy ezek a galériák, videók amelyek a CBLaci név alatt találhatóak nem csak nekem adtak erőt, okoztak kellemes pillanatokat, adtak ötletet, hitet és kitartást, hanem sokan másoknak is ! Ezért szeretnék egy nagy KÖSZÖNÖMMEL megköszöni mindazt,amit akarva, akaratlanul tettél értem,értünk !"

Azt gondolom folytatni kell amit elkezdtem, még ha sokszor éreztem is úgy hogy nem sikerült normális közösséget összehozni. A fotógalériák zömét most csak néhány ember uralja, sokszor értelmetlen, márka degradáló és sárdobáló stílusban, ideje lesz frissíteni és hátha ez az irányt mások is követik.
Majd jövőre újult erővel, most még erősödnöm kell, főleg lélekben...
Ne szomorkodj, lesz még az idén jó idő!
Csak a formát néztem, de akkor majdnem jól láttam.
Nagyon jól tetted hogy tagja maradtál a motorosok népes táborának. Tavaly mi is új kabátot, kesztyűt vettünk Szilviának, tele voltunk tervekkel, ahhoz képest az idén a harmadik tank benzin van a motorban. Nyilván ez nem más hibája, sokkal inkább a miénk. Én úgy dolgozok ahogy, anyuka hét közben nem tud elszabadulni. No mindegy ez az év már csak ilyenre sikerült, a következőt meg majd meglátjuk.
Mennyit fogyaszt az ezerkettes? Én ha "sietek" vele ,akkor a Honda 5 litert eszik.
A letérést nem az aszfalt minőségére, vagy irányára értettem, bár nem szoktak erkölcstelen gondolataim támadni.
Az egy ezerkettes, 750-est keresett a cimbora de akkor nem volt épkézláb a piacon. Szerencsére akkor én még nem hirdettem amikor keresgélt mert azóta már nem lenne motorom...
Tegnap tele voltam vegyes érzelmekkel, a túrát nem én szerveztem de nagyon jól éreztem magam a sorban, aztán hazafelé úgy alakult hogy nekem kellett előre állni, úgy mint ahogy régebben mindig. Nagyon szépen ment a motor, de lehet csak azért mert régen volt június közepe és elszoktam tőle, a hátam viszont borsózott amikor arra gondoltam hogy nem sokon múlott hogy megváljak tőle.
Egyszer biztosan lett volna majd másik, de minden kihagyott idő az ördögé, mert bepótolni nem lehet azokat az élményeket amik elmúltak... ha csak az elmúlt 3 hónapra gondolok is sajnálom amiről lemaradtam, pedig nem rajtam múlott azt elhiheted.
Tavasszal műszaki vizsga következik, semmire sem kell költenem csak elvinni a vizsgaállomásra.
Jó kis túrát csináltatok a kollegákkal. Jól láttam, hogy a piros masina olyan mint a tied?
Nem volt az rossz út, sőt szebb helyre nem is vezethetett volna, ilyenkor nagyon szépek az erdők bár még mindig nincs itt az igazi ezerszínű ősz. Októberben lehet még olyan idő amikor érdemes lesz nyeregbe pattanni.
Nem reklamálok én, csak jobban tetszett ez a csendes kellemesen meleg idő, mint a mostani, vagy akár a nyári 40 fok. Bár most már ilyenre, vagy hasonlóra kell készülni hosszabb távon.
Ezek a "szép őszi hetek" ? Nem kell reklamálni , a Szaharában örülnének egy kis esőnek! Itt is esett de csak alig .
Oda van a múltheti jó idő. Hajnal 4-kor égdörgésre ébredtünk. Kinéztem és úgy ömlött az eső, hogy látni alig lehetett. Napközben még kétszer szakadt le az ég. A gyerek viszonylag szerencsés volt, ő alig kapott az egyikből, de anyuka szó szerint bőrig ázott. Hát igen, itt van az ősz, itt van újra....
Rossz útra tértetek Laci?
Nem az aszfalt volt rögös, letértünk róla
Na léptem, Zara vár, attól még hogy ma sokáig csavarogtam még ő szeretne egyet futni
Nagyon ne szokjatok hozzá, mi lesz a jövő nyáron, itt a Dunántúlon?! Bár itt is lehet szr utat találni.
Bükk, facén van több kép
Merre jártatok Laci?
Ugyanezt éreztük mi is, mintha egy kicsit kaptunk volna a Pádisból és volt olyan szakasz ahol legalább olyan rögös volt az út is... de azt már megszoktuk
Úgy néz ki az a hely, mintha Erdély lenne?!
Köszönöm! Ez a mai 400km kifejezetten jó hatással volt rám
Ezt viszont kifelejtettem: Egészségünkre Laci!
Én is mentem egy kört, mert itt is sütött rendesen, de nem csak én mert amikor itthon voltam akkor a `71-esről felhallatszott, hogy aki tudott az ma ment. Bár remélem ez még nem az utolsó remek idő volt az idén! De azt hiszem nem mostanában lesz megint , hogy az előttünk 80-al (valójában 75-77) tötymörgő autóst 3 sec. alatt ott hagyom mint a Zara a kupacát!