http://mobilarena.hu/teszt/sam...
Ha érdekelne, itt találsz róla részletes tesztet! Jó kis készülék. No meg valakinek ki kellett fizetni.
Ez a Valaki voltál Te!
Köszönöm! Nekem Kodak van, igaz, csak 8 megapixel, de szép képeket csinál, nyáron is vittük magunkkal. Még a régi teló mellett jó szolgálatot tett. Például:
Nekem már nem is csipog, eddig csipogott mindig amikor az Asszony kalózkodott valamit, most meg már értesítést se kapok
Na megyek mert Zara várja a futást, mostanában nagyon egészségesen élünk
Szép helyek ezek, sajnos a nyár második felében lemaradtam vagy 3 Erdély túráról Persze mindig kapok Zolibáéktól fotókat de az mégse olyan mint élőben.
Na majd jövőre hátha több szerencsében lesz részem...
Nekem nincs erre igényem, a régi Samsung Fame van még mindig amire azt mondta Hagyma hogy szar az is már 3éves, a navi szuperul működik rajta és szép képeket csinál. Persze azért hülyeségre én is költök, tegnap vettünk Daninak egy Galaxi A5-öst, de fingom nincs hogy mit tud, rám csak a végén volt szükség a pénztárnál
Használd egészséggel! Nekem egy fényképező kellene, a Nikont akkor vettem amikor a CB-1-et vagyis már jó régen. Még az utolsó pillanatig is remek képeket csinált, csak sajnos eljött az utolsó pillanat. Sajnálom mert az összes galéria és videó ezzel a géppel készült.
A gyereknek lumia 630 van, anyukának is valami hasonló, ők nagyon szeretik. A 630 35e. volt a médiában karácsony előtt, merthát kicsit elhagyta az előzőt. Ez a készülék azóta szinte folyamatosan kézben van, kivéve míg alszik és most hogy suli van. És még bírja.
kicsit följebb "hajaz"
nyilvánvaló, hogy dolgozóba nem viszem, mert ott igen sz... rossz körülmények vannak, oda jó a lumia 620, ami pld kiválóan navizik. Persze szigoruan becsomagolva, mert annak sokáig kell szolgálni, mert kicserélni már nem tudom, nincs rá keret
viszont van nekem 1 nokia c7-00-ám, amit a multkor felfabrikáltam a motorra, és meglepően jó videót sikerült csinálni vele a dunántúlon.
Akkor én el se árulom, hogy most hányszor ugrottam meg ezt
mentségemre szóljon, - mielőtt nagyképűnek tűnnék - hogy rengeteget dolgoztam érte, és úgy döntöttem, ezt most bevállalom. Vagy rászánom, mivel már rég akartam ilyet. 3 giga RAM, 20 megapixeles kamera, és más nyalánkságok.
a nokia c5-03 szerintem egész jó kis készülék volt, 2 is volt, én elégedett voltam velük, jól szolgáltak. egyik még mindig megvan.
Nálam 40e. a lélektani határ. Igaz vagy három éve kaptam ingyen egy hulladék nokia c5-03-at a szolgáltatótól. Akartam már cserélni néhányszor, sőt még engedélyt is kaptam rá itthon, de a végén mindig sajnáltam rá a zsét.
Ha érdekelne, itt találsz róla részletes tesztet! Jó kis készülék. No meg valakinek ki kellett fizetni.
Ez a Valaki voltál Te!
Na megyek mert Zara várja a futást, mostanában nagyon egészségesen élünk
Világosi várrom.
Na majd jövőre hátha több szerencsében lesz részem...
nyilvánvaló, hogy dolgozóba nem viszem, mert ott igen sz... rossz körülmények vannak, oda jó a lumia 620, ami pld kiválóan navizik. Persze szigoruan becsomagolva, mert annak sokáig kell szolgálni, mert kicserélni már nem tudom, nincs rá keret
viszont van nekem 1 nokia c7-00-ám, amit a multkor felfabrikáltam a motorra, és meglepően jó videót sikerült csinálni vele a dunántúlon.
Ha jól gondolom akkor a Tied hajaz 100e.-re.
mentségemre szóljon, - mielőtt nagyképűnek tűnnék - hogy rengeteget dolgoztam érte, és úgy döntöttem, ezt most bevállalom. Vagy rászánom, mivel már rég akartam ilyet. 3 giga RAM, 20 megapixeles kamera, és más nyalánkságok.
a nokia c5-03 szerintem egész jó kis készülék volt, 2 is volt, én elégedett voltam velük, jól szolgáltak. egyik még mindig megvan.