A tükör az eredeti, az nem változott. Jól látod, a kis karral 5 fokozatban állítható a távolság. Ez a rövid kar, van hosszabb is, de nekem ez jó. Az eredeti kar még a múltkori földön smirglizéskor kissé megkopott, és így lecseréltem.
Fegyelmezett emberek, ha úgy van akkor újjáépítik. Vagány csávók, ahogy néztem az átlagéletkoruk 40+-os, vagy még több, mert ők általában fiatalabbnak néznek ki a valós koruknál.
Szó se róla jó kis gépek, még úgy is hogy a kis japók mindig érdekes ízlésük szerint faragják motorjaikat. Jó helyeken motoroztak és ha jól láttam az Üvegtigris japán megfelelőjét is meglátogatták. Elég masszív lábakon állt az út mellettük, felettük, de ha megbolondul a természet az úgy dől össze, mint ha gyufaszálból lennének.
Ja, éppen ideje volt műhelyrendet csinálni
Most meg klasszikus vasakat nézegetek a Youtube-on, van itt egy jó kis videó csupa jó legényes motorokkal Klasszikus nagyvasak
Helló Miki!
Nem mondhatni, hogy ideális az idő motorozásra akár mifelénk, akár bárhol most az országban. Én dolgoztam ma is, meg holnap is fogok, sőt még hétfőn is, de attól más motorozhatna, ha az idő is úgy akarná. Sajnos egyre többet lesz ilyen.
A szentéletűségről meg annyit, hogy kb. egy hónapja be vagyok rekedve. És hogy miért?: Mert hideg volt a sör! Igaz citromos volt, jól is esett abban a kib@szott melegben, most meg szenvedek egyfolytában.
Most került rá a második réteg "festék". Átcsiszoltam az egészet, portalanítottam, utána jött a lazúr. Jövő hétre megcsinálja az asztalos cimbora a szegőket is. Utána még teszek fel egy képet és nem untatok senkit tovább a kiülőnkkel.
Sok jó nem látszik az előrejelzésben hétvégére. Zsámbékon se volt ideális az idő motorozásra, mégis mentünk.
Soha a qrva életben sem volt! Éppen mondtam: Ha nekünk a hátunkhoz vágják a lófszt, akkor is a seggünkbe csúszik! Majd mindig megszívjuk, de le van szrva még a szar is!
Erről jutott eszembe, lecseréltem én is a kormányvég súlyokat, meg a fék és kuplungkarokat.
Teljesen nemnormális munkaidőd van! Nem mondták még?
Én csak délelőtt dolgoztam kicsit, szerencsére 11-re végeztem.
Most meg klasszikus vasakat nézegetek a Youtube-on, van itt egy jó kis videó csupa jó legényes motorokkal
Klasszikus nagyvasak
Nem mondhatni, hogy ideális az idő motorozásra akár mifelénk, akár bárhol most az országban. Én dolgoztam ma is, meg holnap is fogok, sőt még hétfőn is, de attól más motorozhatna, ha az idő is úgy akarná. Sajnos egyre többet lesz ilyen.
Forró citromos tea viszont igen jó télvíz idején. No de ne menjünk ennyire előre.
Sok jó nem látszik az előrejelzésben hétvégére. Zsámbékon se volt ideális az idő motorozásra, mégis mentünk.