Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ennek roppant örülök, hogy hasznosan töltötted az idődet! Annak meg főleg, hogy józanul! Csak az idő ne lenne erre ilyen nagyon pocsék. Tombol a szél!
Jelentem készen vagyok. Italozás nem megengedett dolog , még elb@szarantinám a végén.
Akkor ne lopd , hanem kend ezerrel! Egy kis "higítót" is javaslok, hogy a dolgok "olajozottan" menjenek! Persze csak mértékkel, még akkor is ha a pint a vödör , a sajtár , és a kármentő is "mérték"!
Helló Józsi!
Itt most 29 a fok és bőszen világít a nap. Ideális az idő festésre.
Most értem vissza , bevásárolni voltam simsonnal, de kapaszkodnom kellett mert taszigált a (sajnos nem a malligán) tombolva fújó szél . Bár a nap süt, és felhő sincs különösebben de csak 17 fok van most .
Köszi!
Nekem pénteken kezdődik a meló, de azért szorítok hogy tudj menni egy kiadós kört.
Nagyon szép lett, megérdemelted a motorozást! Az időjárás nem sok jóval biztat, de azért bízok benne hogy hétvégén én is kiroboghatok, pont nem leszek ügyeletes szombaton és vasárnap sem.
Egészségedre! Majd a jövő héten lesz jobb idő!
Engedélyeztem magamnak fél szabadnapot, el is mentem egy kicsit motorozni. No nem messzire, csak Szegedig, meg haza. Kicsit lehetett volna gyengébb a szél, de attól jól esett nagyon. Holnapra már nem mutat jó időt.
Megjött ide Badacsonyba a rossz idő előszele ! De ugye nem minden fenékig tejföl!
Szép!
Most itt tartok:
Remélem hamarosan szolgálhatok a végeredménnyel (függ a kollegámtól is), de holnap a háromnegyedes állapotról majd teszek fel képet.
Majd a végeredményt is szeretnénk megnézni képek formájában
Itt szép idő van, jelenleg 20,6°C, hétvégére viszont tényleg esőt ígérnek
Elmentettem, köszönöm!
Elvileg van Tapolcán forgalmazója: PÁLFFY ÉS PAPP KFT. TAPOLCA, Nyárfa u. 3. 87 / 414-665
Zegen két helyen: BORONYÁK IMRE ZALAEGERSZEG, Körmendi út 41. 92 / 321-253
GAMPER ÜZLETHÁZ ZALAEGERSZEG, Kiserdei út 2. 92 / 511-055
ISO-COLOR 2000 KFT. KESZTHELY, Sopron u. 47. 83 / 314-237
MILE KESZTHELY KFT. KESZTHELY, Külső Zsidi út 23. 83 / 315-516
Köszönöm!
Helló Urak!
Le van rakva az utolsó szál deszka is. Jól rám szürkült mire kész lettem. Még le kell kenni második rétegben, szegést akarok (abban segítséget kérek asztalos kolegámtól), utána szerintem kész is lesz.
Itt is jól beszürkült az ég, pedig holnapra gondolkoztam egy karikán motorral.
Józsi! A fa kencéjét Milesi-nek hívják.
Biztos?
Itt most nagyon vihar előtti csend van, nem tudom mi akar kikeveredni?!
Csak a kutya lehetett mert az én agyaram nem volt reggel sáros...
"járda tiszta sár volt és az elgereblyézett helyek úgy össze voltak dúrva mintha vadkanok jártak volna az éjjel..." Ki tudja nem mentél-e ki álmodban?! Szegény kutyus majd ha befüvesedik akkor már ilyen baj nem érheti!
Annyi a baj , hogy megint a hét végére fog az idő elromlani! Mintha csak akarattal tenne be az embernek, lásd: aug. 20 és az utána két nap!
Gondolom sokáig nem kell győzködni a többséget. Ki kell használni a jó időt (már ha a hétvégén lesz), mert nem sokáig lehet gurigatni a vasakat. A reggelek már csípősek, meg párásak. Mikor a Mátra-Tisza-tó kanyar volt, akkor is a reggeli hideget leszámítva egész szép idő volt.
Sokkal jobb így, hétvégére ha sikerül öszehívom a céges csapatot!