Akkor ne lopd , hanem kend ezerrel! Egy kis "higítót" is javaslok, hogy a dolgok "olajozottan" menjenek! Persze csak mértékkel, még akkor is ha a pint a vödör , a sajtár , és a kármentő is "mérték"!
Most értem vissza , bevásárolni voltam simsonnal, de kapaszkodnom kellett mert taszigált a (sajnos nem a malligán) tombolva fújó szél . Bár a nap süt, és felhő sincs különösebben de csak 17 fok van most .
Nagyon szép lett, megérdemelted a motorozást! Az időjárás nem sok jóval biztat, de azért bízok benne hogy hétvégén én is kiroboghatok, pont nem leszek ügyeletes szombaton és vasárnap sem.
Engedélyeztem magamnak fél szabadnapot, el is mentem egy kicsit motorozni. No nem messzire, csak Szegedig, meg haza. Kicsit lehetett volna gyengébb a szél, de attól jól esett nagyon. Holnapra már nem mutat jó időt.
Helló Urak!
Le van rakva az utolsó szál deszka is. Jól rám szürkült mire kész lettem. Még le kell kenni második rétegben, szegést akarok (abban segítséget kérek asztalos kolegámtól), utána szerintem kész is lesz.
Itt is jól beszürkült az ég, pedig holnapra gondolkoztam egy karikán motorral.
Józsi! A fa kencéjét Milesi-nek hívják.
"járda tiszta sár volt és az elgereblyézett helyek úgy össze voltak dúrva mintha vadkanok jártak volna az éjjel..." Ki tudja nem mentél-e ki álmodban?! Szegény kutyus majd ha befüvesedik akkor már ilyen baj nem érheti!
Gondolom sokáig nem kell győzködni a többséget. Ki kell használni a jó időt (már ha a hétvégén lesz), mert nem sokáig lehet gurigatni a vasakat. A reggelek már csípősek, meg párásak. Mikor a Mátra-Tisza-tó kanyar volt, akkor is a reggeli hideget leszámítva egész szép idő volt.
Itt most 29 a fok és bőszen világít a nap. Ideális az idő festésre.
Nekem pénteken kezdődik a meló, de azért szorítok hogy tudj menni egy kiadós kört.
Zegen két helyen: BORONYÁK IMRE ZALAEGERSZEG, Körmendi út 41. 92 / 321-253
GAMPER ÜZLETHÁZ ZALAEGERSZEG, Kiserdei út 2. 92 / 511-055
ISO-COLOR 2000 KFT. KESZTHELY, Sopron u. 47. 83 / 314-237
MILE KESZTHELY KFT. KESZTHELY, Külső Zsidi út 23. 83 / 315-516
Le van rakva az utolsó szál deszka is. Jól rám szürkült mire kész lettem. Még le kell kenni második rétegben, szegést akarok (abban segítséget kérek asztalos kolegámtól), utána szerintem kész is lesz.
Itt is jól beszürkült az ég, pedig holnapra gondolkoztam egy karikán motorral.
Józsi! A fa kencéjét Milesi-nek hívják.
Itt most nagyon vihar előtti csend van, nem tudom mi akar kikeveredni?!