Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ahhoz kevés a webfordító, még sokszor a műszaki angol is feladja a leckét neki. A bor viszont jó ötlet, oldja a stresszt.
Na hallod , bevettem egy pohár vörös ihletet, és attól! Tanulmányozom a motorom szervizkönyvét, és mivel portugálul van ezért a gyenge erkölcsű édesanyjukat emlegetem elég sűrűn, főleg azért, mert a gugli fordítója szart sem ér! Portugál gépészeti szótárt még nem sikerült szereznem! De azért lassan felfogom! Igaz kissé már nehézkesen!
Ó de költői vagy!
Remélem én is hogy lesz még jó idő!
Szia Laci! Remélem a "korosodó kortársnők nyara" még ezután lesz! Bár én az idén januárban is mentem motorral!
Itt is kialakult az idő délutánra, sőt a jövő hétre 30°C feletti időt is jósolnak. Remélem nem tévednek túl nagyot.
Allah növessze hosszúra , motorosok! Ma nagyon remek idő volt, sütött hét ágra! Be is mentem bevásárolni Tapolcára. Holnap majd kissé távolabb fogok merészkedni .
"betolakodnék, bocs!" Olyan színezete van a dolognak mintha valakinek gondot okozott volna valaha is a bejegyzésed, legutóbb is hasonlóan fogalmaztál: "Már bocsánat, hogy belebrekegek itt a társalgásba".
Nem sértett meg téged senki, te írtad 2013 novemberében hogy többet nem írsz ide, többen is kérdeztük az okát de nem válaszoltál, pedig megbeszélhettük volna.
Ha rosszul emlékszem akkor én kérek elnézést.

A kép tetszik, Hajdúböszörmény és Görbeháza között készült az M35-ös hídja alatt a Keleti-főcsatornánál.
Egy kép erejéig betolakodnék, bocs!
Ezért hagyom, hadd aszogasson a GPS a folytonos figyelmeztetésével, egyrészt tudom, hogy működik, aztán meg ha 50 a megengedett, akkor még 65-ig nincs baj!
Nekem is sikerült felgyorsulni, egészen 69-ig, már a lakóházakon kívül de még a tábla előtt... kicsit drágán dolgoznak de egész türhető fotót csinálnak a srácok, sőt kitűnően tudnak közben rejtőzködni. Mondjuk olyan fotóm még úgyse volt amin a céges Iveco-t vezetem csakis emiatt fizettem ki vagyis levonták a fizetésemből
Szóval van dolguk az biztos de azért fotózni is ráérnek.
Felgyorsult tőle! De az a baj Miklós, hogy nekem nem mindig lehet az perzekutorok miatt! Bár most egyéb elfoglaltságuk is van!
Már bocsánat, hogy belebrekegek itt a társalgásba, de az az igazság, hogy a 76- ban forma 1-ben világbajnok James Hunt is ha bekapott 1-2 felest, rögtön javult a köridő. Tehát itt " van a kutya elásva"
Nem tudom , hogy írhattam el azt a fránya számot, hiszen nem is ittam!
Vagy lehet, az volt a baj?
Napi egyet este mindegyikből! Ne, azzal viszonozzátok hogy meggyógyultok!
Jó estét mindenkinek!
Volt egy kis elírás az irányítószámnál Józsi, de ettől függetlenül ma megkaptuk a csomagot. Köszönjük szépen, törjük a fejünket mivel viszonozzuk
25 év múlva a térdem és egyéb izületek is emlékezni fognak erre sajnos!
Majd ha vagy 25 év múlva vissza emlékezel, ezek a dolgok is szépek lesznek! Kissé hirtelen volt a lehűlés , de volt már ilyen és lesz is még! Kibírjuk!
Látod én is elmentem a Hortobágyra, bár az eső szakadt szinte végig! El sem merem mondani miket mondtam a harmadik napi esőben! No aztán hazafelé már sütött !
az igaz, hogy elszoktam most a nyáron a hideg motorozástól, mivel 42 fokokban nem volt túl hideg akármennyire is vetkőztem neki :D

Viszont az nem igaz, hogy nem szoktam a szántást: mikor megvettem a motort, majdnemhogy egész évben használtam, télen is, januárban -2fokban jól felöltözve, volt hogy hóban vittem el szerelőhöz még anno. mindkét láb a földön, és húztam a csíkot az egyébként murvás földúton. Élvezetes volt. Szóval mentem én már minden időben a motoron, amióta van kocsi (ami olyan pénznyelő, hogy nemigaz) azóta azért legkésőbb októberben leteszem a motort a garázsba.
" Nem szokta a cigány a szántást!" Fel a fejjel, majd megedződsz! Képzeld el, ha még az eső is csapkodott volna!
Szépjóreggelt mindjájótoknak!
Tegnap napos de szeles volt az idő, talán lett volna kedvem motorozni, de aztán mégse, mert fáztam :) 17-18 fokban már fel kell öltözni rendesen.

Azért ma reggel 6ra motorral jöttem, be is fagyott a pi...., szóval mindenem. A kezeim fájósra fagytak, pedig csak 20 perc az út melóba.
Neked is hasonló jókat Józsi!
Errefelé is barátságtalan szeles idő van, ráadásul ügyelek, ilyenkor olyan munkákat csinálok amit le tudok tenni hamar ha menni kell.
Jó reggelt , jó egészséget Laci mindnyájatoknak!
Már gyalog is odaértem volna vele, hogy a Simson-t ne is említsem! Itt bánatos idő van , bár most nem esik. Neki kellene látnom a tartalék Honda blokk fényesítésének, csak a lelkierő hiányzik! Már ittam egy teát, most még a reggelinek utánaküldök egy KV-t, aztán talán lesz kedvem hozzá, ebben a szr időben.
Úgy tűnik mióta biztosítás kötésben utazik leginkább és hitelintézetként is próbálgatja a szárnyát, a csomagszállítás már kevésbé megy a postának... szerencsére keveset hallok felőlük mert nincs már ott Kriszti.
Majd megjön a cucc, ha pedig nem akkor majd reklamálunk!
Valamikor holnap érek haza, de biztosan átvették helyettem
Szerintem ma oda kell érjen! Jó egészséget!