Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Tudod " régi motoros vagyok " amikor a motorosruha még ismeretlen fogalom volt ,egy kis esőtől nem szrok be, hiszen ez csak víz, de amikor már ötödször talál meg a zápor akkor mindenféle fohászokat soroltam a sisak-plexi mögött! De azért mentünk, és másik motorosokkal is találkoztunk-tam!
Sajnálom hogy az időjárás kedvezőtlenül alakult, ez viszont jó indok egy következő találkozás megszervezésére.

"Az utazás lényege, hogy váratlan dolgok történjenek. Ez a kívánatos, ettől érdekes az egész. Alkalmazkodj a helyzethez, és próbáld meg kihozni belőle a maximumot." /B.D./

Remélem nekünk is sikerült

Jövőre várunk vissza!
Akkor a sz@r idő ellenére mégiscsak jól sikerült a kiruccanás.
Megnéztem a " kilenclyukút" is, a "hídi vásárt" is bejártuk, csak nem sok zsákmány lett! b Élmény annál több!
Véget ért a portya a keleti végeken?
Sikeresen visszaértem, kissé hosszú és kemény volt, már nem tudtam hogy miképpen üljek, de megérte!
Itt csak lógott az eső lába, de szerencsére kibírta amíg letekertünk 27 km-t Józsival. Holnap remélhetően tovább javul az idő.
Nálunk jelenleg dörög, villámlik és szakad is az eső. Lassan abbamaradhatna már, mert ezt az időt se szeretjük.
Most éppen nem esik, megyünk bicajozni mert túlettük magunkat egy kicsit
Erről senki nem tehet, az időjárásnak ki vagyunk szolgáltatva. Majd a következő találka jobban sikerül.
Bizony erre nem gondoltunk, a mai nap az ördögé lett, az autó nem megy ott el ahol a motor és az eső most is esik. Egy XII. századi templomhoz még le tudtunk menni aztán hazajöttünk. Persze nem adjuk fel, jövőre ismétlés
Hajnali 8:20-tól csengethetsz!
Nem tudtunk volna annyit inni, hogy ilyeneket mondjunk!
Valljuk meg őszintén, egy hete még nem gondoltuk a 40 fokban, hogy ilyen sz@rra fordul az idő.
Legfeljebb majd rád csörgök reggel, - nem korán - aztán meglátjuk. Nem lesz már holnap eső. Optimistán kell hozzáállni.
Told ere a motorodat holnap, bár még nem tudom mi lesz. (tusolás?)
Az úr szóljon belőled , de már nem hiszek benne!
Szia Miklós! Én már mondani sem merek semmit mert felhő is csak itt van a tiszántúlon és már nem is esik jól, ha nem esik motorozás közben!
Pontosabban Debrecen közeléből, egyébként az esőtől függetlenül eddig amit akartunk azt megnéztük, a bicajozás még ezután lesz, hátha holnap már nem ázunk meg
Halló Józsi!
Holnap merre mentek ? Legalább 1 kézfogás erejéig találkozhatnánk. Ha nem gond.
Talán hazafelé nagyobb szerencséd lesz és nem ázol el.
Már nem is érzem jól magam ha motorozás közben nem esik az eső! Csak alig négyszer áztam meg! Üdvözlet Debrecenből!
Ügyesen leküzdöttétek a problémát.
Üdvözlöm Józsit!
vagyis nem maradt el (még korán van)
Természetesen a pálinka nem maradt remekül hatott a problémamegoldó képességünkre