Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Voltunk ott Józsival is, egyik nap tudtunk motorozni bár akkor is megáztunk, viszont láttuk a Kráter-tavat, a madárkórházat és a Hortobágyon a híres Hídivásárt is bejártuk. Veletek pont két éve augusztus végén voltunk itt, akkor még volt értelme közös programot szervezni.
Köszönöm! Megnézem!
Megkerestem azokat a videókat amiket érdemes megnézni a Kráter tóval kapcsolatban, beszéltünk mi erről csak aztán elfelejtődött. Az első 61-ben készült régi fekete fehér film, a második kicsit bővebb leírással meséli el a történetet. nézd majd meg ha ráérsz.
Nagyhegyes, gáztűz 1961

A nagyhegyesi Kráter-tó története
Így van! Az a minimum, hogy nem egyszerre indulnak, útakadályt képezve, legyen lehetőség kikerülni-előzni. És ne vasárnap délben amikor megy haza a népesség jó része!? De mit akarok, ahhoz kulturáltság kellene!
Ez tavaly ilyenkor volt, a földosztással volt valami bajuk, de nem csak traktorok voltak a 42-es úton hanem a birkákat is kihajtották, teljes útzár volt. Nem volt bejelentve a demonstráció így aztán a rendőrök is megjelentek. Több mint egy órát álltunk ott, ennyivel később végeztünk a munkával, tűző napon teljes védőfelszerelésben...
Nem szólok én bele a nagyok dolgába csak az én dolgomat ne nehezítsék
Nem mindenki teheti meg,hogy lopja a napot! De az úton téblábolni akkora gépekkel, hogy átér a felezővonalon minimum bunkóság!
Akkor imádtam őket a legjobban amikor a 80millás gépekkel korlátozták a forgalmat én meg túlóráztam emiatt a bőven leadózott fizetésemért... mondjuk acsarkodni én is kiálhattam volna csak én nem értem rá
Nem nagyon nézegettem , de alighanem John Deer-ek voltak a szín alapján! De az, hogy megy utánuk 5 km-es sor?! Mert ha negyedóránként indultak volna akkor könnyen lehetne előzni!
Akkor neked sikerült az alföld három leggyorsabb traktorát kifogni, mert a legtöbb 25-nél nem megy többet
Észre vettem! Ezután ha esőt akarok csak neki kell készülődnöm a túrának , és mát zuhog is! A fogyasztás 4,9 literre jött ki. ma számoltam össze. Csak egyszer morgolódtam, az Alföldön a 4-esen három traktor húzott azt hiszem három szárvágót 40-el, aztán előzve pillanatok alatt ott hagytam őket. Valamelyik autós még rám is dudált. Bekaphatja!
Amióta elmentél azóta errefelé egy csepp eső nem esett
szerintem van egy gonosz felhő ami csak téged követ
Nekem nem mindig esik jól, de az illatát szeretem. De a változatosság kedvéért most a Simson-al, megint eláztam! Mert itt esik!
Egy kevéske (csak az íze miatt) jó abból mindig, nem csak télen
Érdekes , hogy télen a házi-szilva hatásosabb!
Azt én is használom ősztöl tavaszig és valóban jó.
Van remek propolisz-oldatom, inkább ezt használom. Reggel majd egy 3 centest!
Fertőtlenítsd otthon, ott csak nem taposnak meg a részeg disznók.
Már rendesen "fertőtleníteni" sem lehet, mert sok a részeg disznó , és ha a kocsma előtt sétálgatok, még valamelyik a kezemre talál lépni! Szép Jó estét Miklós!
A sebeket kezelni kell! No meg fertőtleníteni! Amúgy meg éberség elvtársak!
Köszönöm! A java 3 hónap múlva.
Jobbulást!
Tenni fogok csak most jöttem a fog-doktortól és most éppen a sebeimet nyalogatom!
Alkalomadtán egy-két képet rakhatnál fel.
Nem rajtunk múlt hogy olyan volt amilyen, de egy kis víztől csak nem hátrálunk meg! Most elfekszem mint a Nagy-alföldön a furulyaszó , mert ittam ugyan egy kaffa-t, de mégis akkorákat ásítok majd lenyelem a fejem!