Voltunk ott Józsival is, egyik nap tudtunk motorozni bár akkor is megáztunk, viszont láttuk a Kráter-tavat, a madárkórházat és a Hortobágyon a híres Hídivásárt is bejártuk. Veletek pont két éve augusztus végén voltunk itt, akkor még volt értelme közös programot szervezni.
Megkerestem azokat a videókat amiket érdemes megnézni a Kráter tóval kapcsolatban, beszéltünk mi erről csak aztán elfelejtődött. Az első 61-ben készült régi fekete fehér film, a második kicsit bővebb leírással meséli el a történetet. nézd majd meg ha ráérsz. Nagyhegyes, gáztűz 1961
Így van! Az a minimum, hogy nem egyszerre indulnak, útakadályt képezve, legyen lehetőség kikerülni-előzni. És ne vasárnap délben amikor megy haza a népesség jó része!? De mit akarok, ahhoz kulturáltság kellene!
Ez tavaly ilyenkor volt, a földosztással volt valami bajuk, de nem csak traktorok voltak a 42-es úton hanem a birkákat is kihajtották, teljes útzár volt. Nem volt bejelentve a demonstráció így aztán a rendőrök is megjelentek. Több mint egy órát álltunk ott, ennyivel később végeztünk a munkával, tűző napon teljes védőfelszerelésben...
Nem szólok én bele a nagyok dolgába csak az én dolgomat ne nehezítsék
Akkor imádtam őket a legjobban amikor a 80millás gépekkel korlátozták a forgalmat én meg túlóráztam emiatt a bőven leadózott fizetésemért... mondjuk acsarkodni én is kiálhattam volna csak én nem értem rá
Nem nagyon nézegettem , de alighanem John Deer-ek voltak a szín alapján! De az, hogy megy utánuk 5 km-es sor?! Mert ha negyedóránként indultak volna akkor könnyen lehetne előzni!
Észre vettem! Ezután ha esőt akarok csak neki kell készülődnöm a túrának , és mát zuhog is! A fogyasztás 4,9 literre jött ki. ma számoltam össze. Csak egyszer morgolódtam, az Alföldön a 4-esen három traktor húzott azt hiszem három szárvágót 40-el, aztán előzve pillanatok alatt ott hagytam őket. Valamelyik autós még rám is dudált. Bekaphatja!
Már rendesen "fertőtleníteni" sem lehet, mert sok a részeg disznó , és ha a kocsma előtt sétálgatok, még valamelyik a kezemre talál lépni! Szép Jó estét Miklós!
Nem rajtunk múlt hogy olyan volt amilyen, de egy kis víztől csak nem hátrálunk meg! Most elfekszem mint a Nagy-alföldön a furulyaszó , mert ittam ugyan egy kaffa-t, de mégis akkorákat ásítok majd lenyelem a fejem!
Nagyhegyes, gáztűz 1961
A nagyhegyesi Kráter-tó története
Nem szólok én bele a nagyok dolgába csak az én dolgomat ne nehezítsék
szerintem van egy gonosz felhő ami csak téged követ