helo, esetleg valakinek van tapasztalata abban, hogy cb750es esetén első villa csere (yamaha r6) fékekkel kerékkel mennyire elfogadható műszakin? vagy úgy komolyabb átépítés inkább modernizálás menetéről bármi info esetleg?
Itt is esik sajnos, mára nincs más program csak a bográcsozás szóval nyugisan ráér, akár több pihenővel is, holnapra viszont már jobb időt jósolnak. Ha mégis nagyon szar lenne az idő arra is van B terv
Belekattingattam még mielőtt válaszoltam, szóval tudtam hogy békazene, azért írtam ha bevállalsz egy kis bicajozást akkor mutatok alföldi békákat is. Sőt! El se hiszed mit fotóztam nemrég, Fogasfarkú szöcskét! Egy időben tűzzel vassal irtotta a hülye ember, ahelyett hogy a természetes ellenségeit védte volna... mert a természet okos és pontosan fenntartja az egyensúlyt, akkor van baj ha beleavatkoznak! Szóval ma már védett lett mert majdnem teljesen kiirtották... egy üzemzavar során találtam, úgy szóltam a kollégáknak hogy vigyázni kell mert kevés van belőle.
Ilyet én tudok neked mutatni, vagy egy öreg tavacska egy vadregényes helyen, igaz 10km-t kell hozzá biciklizni (mert oda nem érdemes motorral menni) de ha bevállalod akkor azt is megnézhetjük. Kölyök koromban sokat jártam oda, remélem megtalálom...
Jó utat holnapra, mire érkezel izzítva lesz a bogrács!
Nem biztos hogy esőmentes lesz a holnapi nap, de estétől már jobbat ígér a meteorológia. Nem kicsi a táv de szépen lassan el lehet jönni, motoroztál már te esőben úgyhogy nem féltelek, a zsámbéki túrán is megáztunk mégis jó volt.
Nagyjából két hete egy hangversenyre menet folyton az autópályára akart terelni, de szerencsére tudtam az utat, csak a célvárost nem ismertem. És sokszor nem arra mentem amerre küldött!
Mikor mi voltunk elég jó idő volt. Túráztunk erdőben, másztunk hegyet is (csak amatőr módon), igazán szép vidék. Egyik alkalommal induláskor egy kígyóba botlottunk. Már itthon a képeket nézegetve jöttünk rá, hogy egy keresztesvipera volt.
A Pádis minden évszakban gyönyörű, talán ősszel a legszebb, 3 évszakot már láttam azon a tájon, sőt egyszer még volt egy kis hó is, de az igazi telet még nem láttam, pedig azt mondják az is gyönyörű, akkor viszont legfeljebb traktorok járnak.
Kezdő teherautós koromban a régebbi navik miatt -nameg az én tudatlanságom is közrejátszott- voltak nehéz perceim. Meg kell jól ismerni a funkciókat, ma már nehéz lenne nélküle, beírom a hosszúságot, magasságot és a súlyt is és tervezés után mindig átnézem az "áttekintés" menüt, csak akkor hiszek neki ha ellenőriztem merre akar vinni, 25 tonnánál nagyon nem mindegy! Nekem csak az Igo volt eddig, azt viszont nagyon szeretem.
Szia Laci!
Ez a nyár gyorsan elrepült. Mióta megvan a motor, ez az első év, hogy nem voltunk hosszabb úton. Sőt Szilvia ebben a szezonban nem is ült még a motoron. Voltunk viszont Pádison, Bogában. Nagyon kellemes pár nap volt.
Szép jó reggelt!. Akkor is hasznos , ha félre akar vinni mint amikor folyton az autópályára, majd a kompra akart vezetni! Most az ki van szedve belőle.
Amikor megébredek, 5:30 körül és fél hét-felé elindulok.
Jó utat holnapra, mire érkezel izzítva lesz a bogrács!
zene
Ez a nyár gyorsan elrepült. Mióta megvan a motor, ez az első év, hogy nem voltunk hosszabb úton. Sőt Szilvia ebben a szezonban nem is ült még a motoron. Voltunk viszont Pádison, Bogában. Nagyon kellemes pár nap volt.
Most van szezon, bár lassan már a vége felé járunk megint
Végre átmerészkedsz a Duna másik oldalára?
Akármi van: