Jó egészséget adjon az Isten Neked is!
Még van egy kevés, de ne elégedetlenkedj, mert vannak akik a szaunáért fizetnek, hogy izzadjanak ellenben Neked ingyen van!
hűűha :) ez a kocsi dolog engem is érdekel :) nem vagyok sem infós, sem rendszergizda, de talán tudok valami választ a kérdésedre Józsi, ha felteszed :)
Jó is lett volna motorozni... sőt nem is tervezek komolyabbat mostanában.
Ma megvettem a kocsit, ez a része már legalább nem nyomja a vállamat, a többiről még mindig semmi...
Felhasználói szinten értek csak a számítógéphez, az neked nem hiszem hogy segít.
Mindenki motorozik? Igen elnéptelenedett a fórum. Igaz a `71-esen egyik motor a másikat éri! Érdeklődöm rendszergazda informatikus van-e köztetek?
Kérésem lenne hozzá!
Ezzel kapcsolatban írok majd neked e-mailt, most még nem látom az augusztusi ügyeleti beosztást, mindenképpen olyan időszakot választunk amikor teljesen szabad vagyok.
Van távcsöves is, azt vonalbejárásnak hívják de akkor nincs kikapcsolva a távvezeték. A megelőző karbantartás során viszont feszmentes a vonal és amikor felmászunk olyat is megnézünk ami lentről nem látszik távcsővel sem, pl. villámvédelmi szerelvények, szigetelők stb...
Ha jössz majd mesélek
Sajnos ez a lift dolog nincs rendszeresítve, de nem egyszerű az biztos!Remélem , ezután már nem lesz 40 fok!Távcsővel nem lehet megnézni?! Annyit mászni egy kis nézés miatt! Csak az vigasztal, hogy edzett leszel tőle!
Még van egy kevés, de ne elégedetlenkedj, mert vannak akik a szaunáért fizetnek, hogy izzadjanak ellenben Neked ingyen van!
Van még víz a Balatonban? Most indulok munkába, ott csak alig 40 fok vár.
Ma megvettem a kocsit, ez a része már legalább nem nyomja a vállamat, a többiről még mindig semmi...
Felhasználói szinten értek csak a számítógéphez, az neked nem hiszem hogy segít.
Kérésem lenne hozzá!
Ha jössz majd mesélek