Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Egészségedre! Csak ha 11-kor van dolgod akkor nem lehet odaállítani fél ötkor!?
Ezért mentem korán.
Jó egészséget adjon az Isten Neked is!
Még van egy kevés, de ne elégedetlenkedj, mert vannak akik a szaunáért fizetnek, hogy izzadjanak ellenben Neked ingyen van!
Helló Józsi!
Van még víz a Balatonban? Most indulok munkába, ott csak alig 40 fok vár.
Ez a qrva meleg csak nem akar csillapodni, pedig már nagyon unom! Ma az úton haladva, szabályosan forró levegő "hűtött"!
Köszönöm, már válaszoltam is!
Olvass E-mailt Józsi!
Küldd el az E-mail címedet az enyémre. Kérdésem lenne.
hűűha :) ez a kocsi dolog engem is érdekel :) nem vagyok sem infós, sem rendszergizda, de talán tudok valami választ a kérdésedre Józsi, ha felteszed :)
Majd megbeszéljük!
Majd eléd megyek
Természetesen azzal, néztem a térképet, nem autópályán megyek , nézelődni akarok közben. Szerintem kb 5-6 óra és ott vagyok.
Holnap már dolgozok, megnézem a vezénylést és hamarosan írok e-mailt a szabival kapcsolatban. Remélem motorral jössz
Majd elmondod, de a biztosító nem térít?
Dehogynem, hiszen megírtam mi történt e-mailben. Apósom autójával balesetezett a gyerek, de ez a része már tényleg nem tartozik ide.
Nem értem ezt a "megvettem a kocsit" dolgot, de nem is tartozik rám. Remélem áthidalod a nehézségeket! Csak egészség legyen! Más nem számít!
Jó is lett volna motorozni... sőt nem is tervezek komolyabbat mostanában.
Ma megvettem a kocsit, ez a része már legalább nem nyomja a vállamat, a többiről még mindig semmi...
Felhasználói szinten értek csak a számítógéphez, az neked nem hiszem hogy segít.
Mindenki motorozik? Igen elnéptelenedett a fórum. Igaz a `71-esen egyik motor a másikat éri! Érdeklődöm rendszergazda informatikus van-e köztetek?
Kérésem lenne hozzá!
Rendben.
Ezzel kapcsolatban írok majd neked e-mailt, most még nem látom az augusztusi ügyeleti beosztást, mindenképpen olyan időszakot választunk amikor teljesen szabad vagyok.
Mikor lenne alkalmas? Nem akarok több napig ott lenni, és mikor lenne a legalkalmasabb? Melyik hétvége?
Van távcsöves is, azt vonalbejárásnak hívják de akkor nincs kikapcsolva a távvezeték. A megelőző karbantartás során viszont feszmentes a vonal és amikor felmászunk olyat is megnézünk ami lentről nem látszik távcsővel sem, pl. villámvédelmi szerelvények, szigetelők stb...
Ha jössz majd mesélek
Olyan egyenes a láthatár!
Sajnos ez a lift dolog nincs rendszeresítve, de nem egyszerű az biztos!Remélem , ezután már nem lesz 40 fok!Távcsővel nem lehet megnézni?! Annyit mászni egy kis nézés miatt! Csak az vigasztal, hogy edzett leszel tőle!