Sziasztok emberek! No mi van veletek mindenki motorozik? :)
Laci, mennyire szívtad meg ezt a nagy vihart meló szempontból? Illetve arrafelé is akkora volt hogy fákat tépett ki a szél?
Tegnap cseréltem az enyémbe olajat, gyertyát, légszűrőt, hátsó fékbetétet, asszonyéba meg olajat. Hát jól elfáradtam a végére. Ja és a szelepfedelet is letakarítottam mert szerintem az még sohasem volt, és vastagon állt rajta az olajsár. Ha valahol ereszt valami tömítés, most legalább meglátom majd. Ma megyünk Mátrán keresztrül Demjénbe, aztán majd onnan mindenfelé, gondolom Bükk Lillafüred nem marad ki :)
Azt mondta a srác is hogy CO val meg lehetne csak az neki nincs. Úgy meg lehet hogy le se kéne szedni a kiput nem?
Akkor lehet ez lesz, viszont majd csak augusztusban valószínű. Előtte egykét héttel majd egyeztetünk :)
emlékeztek még a középsztender problémámra, hogy vlaami féket kéne neki csinálni. Most elhatároztam magam, viszont haver aki tudná hegeszteni ívvel, aszonta hogy nem tudja milyen vastag a cső, és 2mm alatt nem lehet ívvel hegeszteni, és a 2mm is necces. Tudtok valamit arról általában milyen vastagok az ilyen csövek ahová felhegesztenénk egy kis tartót?
Pár napja a Simsonnal áztam meg, illetve csak az esőruha , de a térdem elkezdett fájni, pedig csak kicsit fáztam. De tele van ezzel a "nyárral", mert eddig pár nap hülye melegen kívül még normális tavasz se volt! Majd talán a héten változik?!
Errefelé is elszontyolodott pedig várjuk a szülőket egy kis szabadtéri sütögetéshez. Holnapra se túl sok jót ígér az előrejelzés, reggel indulnánk Eger környékére a céges motorosokkal.
Végülis nincs hideg, egy kis zápor még belefér
Látod, ha a kutya is leszarja őket akkor is itt tombolnak közbeugatnak , ha kíváncsi rájuk, a bunkóságukra valaki ha nem. Ha megemlítem, az `elmebeteg` szót azonnal magukra veszik, gondolom nem véletlenül. Most értem vissza jön észak felől egy ronda fekete esőfelhő, gondolom mindjárt esik. Elég sok motoros van úton.
én is itt vagyok, csak bejelentkezem! Mindig elolvasom mit írtok, kivéve a két bejelentkezőt, ezt ajánlom nektek is. Egyszerűen ne olvassátok el, feleselges felidegelni magatok ezen. Józsi, valószínű úgysem lesz az egészből semmi. Amikor látod, hogy írnak, el se olvasd, mert csak idegesíted magad egyébként vicces hogy papolnak itt személyeskedésről, mikor szerintem anno egy kommentet sem olvastam tőlük amiben ne lenne.
Pár éve egyébként egyikőjük még kitette ide sportmotorra az email címét, meg telefonszámát is, ami valszeg már nem él...
Na mindegy is, inkább témába vágót írok. Pénteken voltunk ezen a vezetéstechnikai tréningen, ami nem volt rossz, főleg a lassú kanyarodásra vonatkozó technikákat vettük, ami egyébként eddig is ment, csak most finomítottuk. Szlalom egyesben, körözgetés minnél kisebb körben, és a végefelé volt akadály előli kitérés fékezéssel egybekötve. Szóval mindenképp hasznos volt, persze a nagyjának viszonylag friss jogsija volt, vagy kevés tapasztalata, valószínű nekik többet ért. Én most taposom a 45 ezredik km-t a motorommal, szerencsére ez idő alatt összeszoktunk :)
Ne keresd mert nem lesz, voltak fenn találkozós galériák, igazából ez egy olyan kategória ami nekünk résztvevőknek emlékezetes, de másoknak semmit nem mond. Ráadásul egyre több a névtelen gyökér akik lepontozzák, sőt ezeknek kevés már a fotógalériák és videók alatti élettér is és elterjedtek a fórumokon is. Sajnos egyre erősebb a virtuális szarszag, próbálom nem észre venni, de egyre nehezebb és idegesítőbb...
Laci, mennyire szívtad meg ezt a nagy vihart meló szempontból? Illetve arrafelé is akkora volt hogy fákat tépett ki a szél?
Tegnap cseréltem az enyémbe olajat, gyertyát, légszűrőt, hátsó fékbetétet, asszonyéba meg olajat. Hát jól elfáradtam a végére. Ja és a szelepfedelet is letakarítottam mert szerintem az még sohasem volt, és vastagon állt rajta az olajsár. Ha valahol ereszt valami tömítés, most legalább meglátom majd. Ma megyünk Mátrán keresztrül Demjénbe, aztán majd onnan mindenfelé, gondolom Bükk Lillafüred nem marad ki :)
Akkor lehet ez lesz, viszont majd csak augusztusban valószínű. Előtte egykét héttel majd egyeztetünk :)
emlékeztek még a középsztender problémámra, hogy vlaami féket kéne neki csinálni. Most elhatároztam magam, viszont haver aki tudná hegeszteni ívvel, aszonta hogy nem tudja milyen vastag a cső, és 2mm alatt nem lehet ívvel hegeszteni, és a 2mm is necces. Tudtok valamit arról általában milyen vastagok az ilyen csövek ahová felhegesztenénk egy kis tartót?
Végülis nincs hideg, egy kis zápor még belefér
Este iszok az egészségetekre!
Pár éve egyébként egyikőjük még kitette ide sportmotorra az email címét, meg telefonszámát is, ami valszeg már nem él...
Na mindegy is, inkább témába vágót írok. Pénteken voltunk ezen a vezetéstechnikai tréningen, ami nem volt rossz, főleg a lassú kanyarodásra vonatkozó technikákat vettük, ami egyébként eddig is ment, csak most finomítottuk. Szlalom egyesben, körözgetés minnél kisebb körben, és a végefelé volt akadály előli kitérés fékezéssel egybekötve. Szóval mindenképp hasznos volt, persze a nagyjának viszonylag friss jogsija volt, vagy kevés tapasztalata, valószínű nekik többet ért. Én most taposom a 45 ezredik km-t a motorommal, szerencsére ez idő alatt összeszoktunk :)