Neked is Józsi!
Engem most nem enged elmászkálni az ügyelet, de neked jó utat!
Ha már úgyis itthon kell lennem ebéd után letakarítom a motort, főleg a láncot mert cudarul néz ki... sajnálom szegényt ha ránézek.
Szép napot Laci! Itt süt nagyon, szedtem egy vödör cseresznyét, és most a Hondával elmotorozok vele Zalaegesrszegre, pedig jó meleg van! De majd a menetszél hűteni fog!
Nyilván ha én is provokálnálak azzal életben tartanám a gyűlöletet ami belőled árad, viszont azt is be kell látnom, hogy a normális beszéd is hiábavaló volt, vagyis szellemi fegyvert nem lehet bevetni egy szellemileg fegyvertelen emberrel szemben. Járd az utad békével és eljön az idő amikor önmagad előtt is bekövetkezik a felismerés a helyes utat illetően, ugyanakkor tapasztald meg a kinti világ szépségét is, azt ami a közösségi oldalakon kívül van, az segít a legtöbbet abban, hogy megtaláld a lelked békéjét.
Sok szerencsét hozzá!
A barátod hszólásai azok minősíthetők mondjuk az téged minősít,hogy ezt barátodnak nevezed. Egy ovodás szintjén lévő vén ember aki számolatlanul ontja ide a baromságait lassan már azt is mikor volt klozeton ti meg isszátok a szavait, de ha valamit visszakérdezel tőle érdemben sík hülye. S mint már írtam az ÖKÖR IS MEGÖREGSZIK DE MÁR NEM BŐG mint ez a LÉNY.
Itt a Badacsony oldalán jöttem lefelé nemrég, és nagyon kellett figyelnem , nehogy az első kerék murvásra guruljon. Szerencsére eléggé bakhátas az út, és a közepe tiszta.! De éppen pár napja volt, hogy a Simsonnal voltam, megelőzött egy sportmotoros, - be akart fordulni balra, csak szembe-forgalom volt és megállt az út közepén- közben én is haladtam és a motoros mellé érve az idióta autós engem majdnem elsodort, (mert gondolom siet) a füves útpadkán menekültem. Ha nálam van a svéd-fogó az oldalzsebbe lehet megkínálom vele!
Nagyon nagy élmény oda feljutni Józsi. Míg megleszek nem felejtem el, persze megvan a veszélye, de hidd el nem veszélyesebb az mint néha a közút ahol őrültek is szaladgálnak...
Igazából nem tudom hányan vagytok, sőt még az is lehet hogy egy embertől származik a rotringó, megtorló.. stb nevek. Eddig azért nem szóltam bele mert nem ismerem az előzményeket és ezért nincs is hozzá közöm. Ez a fórum viszont eddig mentes volt a gyűlölködéstől, és -bár voltak viták- mégis megmaradtak a társalgás szintjén. Mi akik itt fórumozunk ismerjük egymást, sőt a közelebbiek még a másik gondját és nehézségeit is, találkoztunk, kezet ráztunk, beszélgettünk, barátságok alakultak ki, ebből a szempontból engem kifejezetten zavar ha itt bármelyikőnket inzultálja valaki, főleg ha egy olyan nyugdíjas emberről van szó aki ledolgozta az életét.
Nem tudom ki lehetsz, de igazából nem is érdekel, a hozzászólásaid tartalma minősíthetetlen, viszont a fogalmazásod alapján úgy gondolom nem vagy buta ember, vagyis amikor a hétköznapi életben felvállalod magad valószínűleg normálisak a kapcsolataid. Ezt a normálisabb énedet szeretném megkérni arra, hogy tartózkodjon a megnyilvánulásaitól, vagy válasz egy normális nick nevet és beszélgess inkább a gyűlölködés helyett, még az is lehet hogy jobban fogod érezni magad. Köszönöm!
Gondolom félelmetes lehet ereszkedni 20-30 fokos lejtőn ahol nem aszfalt hanem kőzet-törmelék az "úttest" és még motorfél sincsen.. De van aki ezt szereti.
Ez is ékes bizonyítéka annak, hogy a legjobb technika sem ér semmit ha nem áll mögötte EMBER! Le a kalappal a találékonyságuk előtt, ez az amit az iskolában nem lehet megtanulni. Lefelé ereszkedni talán még nehezebb volt, én legalábbis úgy éreztem, az első fék felejtős a hátsót meg nem szerencsés folyamatosan terhelni, az olaját vesztett erőművet biztosan nem használta motorfékhez... szóval izgalmas lehetett a lejtmenet a 75-ös aszfalt útig. Na meg aztán a 290km hazáig azzal a gondolattal hogy vajon mikor fossa el magát a drótozott szűrőház. Nagy tisztelet nekik!
Nagy a sikered TATA igaz neked már az siker ha tudsz pisálni fájdalom nélkül, vádemelés-rendőr-bíróság annak a rendszernek vége mikor besugdostál embereket most ott tartunk, hogy demokrácia van és szabad vélemény nyilvánítás! Ha meg valaki nem vevő az ostoba baromságaidra már troll is de KURVA ANYÁZÁS nálad jobban senkinek nem megy,de ez is biztos benne van az emlegetett illem tankönyvedben.
Sajnos a magunk fajta emberkék élete tele van kompromisszumokkal. Nem marad más lehetőség, mint alkalmazkodni a körülményekhez. Nem mi nyertük meg az lottó főnyereményt, így marad az álmodozás.
Csak az ügyintézés lassan megy! Előbb a rendőr kikéri a sportmotortól az IP.-címet. Aztán annak alapján a szolgáltatótól a delikvens adatait. Majd ezzel megy a bíróságra és az vádemelés-el folytatja. Stb ,stb.
Engem most nem enged elmászkálni az ügyelet, de neked jó utat!
Ha már úgyis itthon kell lennem ebéd után letakarítom a motort, főleg a láncot mert cudarul néz ki... sajnálom szegényt ha ránézek.
Sok szerencsét hozzá!
Elmentettem az oldalakat amiket ide buktak.
Nem tudom ki lehetsz, de igazából nem is érdekel, a hozzászólásaid tartalma minősíthetetlen, viszont a fogalmazásod alapján úgy gondolom nem vagy buta ember, vagyis amikor a hétköznapi életben felvállalod magad valószínűleg normálisak a kapcsolataid. Ezt a normálisabb énedet szeretném megkérni arra, hogy tartózkodjon a megnyilvánulásaitól, vagy válasz egy normális nick nevet és beszélgess inkább a gyűlölködés helyett, még az is lehet hogy jobban fogod érezni magad. Köszönöm!
Zerge túra