Ne is mondd! Ittam én ott olyan finom szilvaillatú gyógyszert, ami mint a víz úgy ment le, és akkor kezdett melegíteni! Csak elsokalltam kissé, mert ott nem fél deci van , hanem 100 gramm! Aztán nem tudtam miért kell figyelnem a menésre, hogy ne tánclépésben haladjak.
Hú, izgin hangzik. Mindenképp kérünk majd galáriát! :)
Képzeljétek egyik szerelő kolléga itt a cégnél 60 évesen lecserélte most az 535ös Virázsóját, egy 2005-ös 650-es S Banditra. Gyengusz volt neki a kis yamaha :) Pedig már közel a nyugdíj
Ne aggódj Józsi, ha nem viszünk akkor is lesz.
Torockón pl. az a szokás, hogy az estebéd előtt megkapod a pálinka adagodat is, ami nem ám cujka hanem minőségi szíverősítő. Az olyan amiből ha nem tudnád mennyi az elég könnyen talajgyakorlat lenne a vége főleg az egésznapos fárasztó hajtás után.
Majd csak a jövő héten megyünk, de azért köszönöm a jókívánságot.
Ami a havazás miatt elmaradt azt pótoljuk (Detonáta-Hg, Verespatak), csak még kiegészül egy harmadik nappal is mert megmásszuk a Nagy-Bihart is, remélhetően motorral de annak sikere kicsit kérdéses... viszont annál izgalmasabb!
Szasz Balázs! Nekem hétvégén kezdődik egy nyitó bulival, aztán a jövő héten Erdélyben folytatódik egy 3napos ami bőven lesz offroad-os etapokkal tarkítva. Szóval lesz majd élménybeszámoló.
neeem, ide nem jött mert egyrészt tanulnia kellett, másrészt szombaton kapta meg a jogsit. De azért bevállalta hogy egyedül kimegy Csömörre az anyjához Kispestről és vissza :) Ott azért annyira nem ment neki, de nem lett semmi baja szerencsére :)
Gratulálok, remélem begyakorolta a leányzó is , ekkora úton bele lehet jönni. Majd október körül lesz annyira, hogy kezdi begyakorolni! Sok az a 700 km. egy napra , még jó úton ís. A lábam és az ízületeim rövidebb úton is le szoktak merevedni. De én már vén kandúr vagyok.
Képzeljétek egyik szerelő kolléga itt a cégnél 60 évesen lecserélte most az 535ös Virázsóját, egy 2005-ös 650-es S Banditra. Gyengusz volt neki a kis yamaha :) Pedig már közel a nyugdíj
Torockón pl. az a szokás, hogy az estebéd előtt megkapod a pálinka adagodat is, ami nem ám cujka hanem minőségi szíverősítő. Az olyan amiből ha nem tudnád mennyi az elég könnyen talajgyakorlat lenne a vége főleg az egésznapos fárasztó hajtás után.
Majd csak a jövő héten megyünk, de azért köszönöm a jókívánságot.
Szerencsés utat!
Jó éjt Józsi!
...
Na ez az, mert én se!
Félig alszom már. Ma is korán volt a kelés, holnap is így lesz.
Feketén bólingat az eperfa lombja.....
Gratula az asszonyodnak!