Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Remélem vittél magaddal esőruhát ! Eddig elég rosszul helyezted el a kirándulási időket. De fel a fejjel ! Lesz ez rosszabb is!
Az néha előfordul, de szerencsére csak múló állapot
Persze csinálok, ott főleg kötelező!
Ne is mondd! Ittam én ott olyan finom szilvaillatú gyógyszert, ami mint a víz úgy ment le, és akkor kezdett melegíteni! Csak elsokalltam kissé, mert ott nem fél deci van , hanem 100 gramm! Aztán nem tudtam miért kell figyelnem a menésre, hogy ne tánclépésben haladjak.
Miért lenne "őreg"? Majd 90 évesen! Akkor már az lesz!
Hú, izgin hangzik. Mindenképp kérünk majd galáriát! :)

Képzeljétek egyik szerelő kolléga itt a cégnél 60 évesen lecserélte most az 535ös Virázsóját, egy 2005-ös 650-es S Banditra. Gyengusz volt neki a kis yamaha :) Pedig már közel a nyugdíj
Ne aggódj Józsi, ha nem viszünk akkor is lesz.
Torockón pl. az a szokás, hogy az estebéd előtt megkapod a pálinka adagodat is, ami nem ám cujka hanem minőségi szíverősítő. Az olyan amiből ha nem tudnád mennyi az elég könnyen talajgyakorlat lenne a vége főleg az egésznapos fárasztó hajtás után.
Majd csak a jövő héten megyünk, de azért köszönöm a jókívánságot.
Nem szeretném ha a "cujka" -nevű orvosságot kifelejtenétek!
Szerencsés utat!
Ami a havazás miatt elmaradt azt pótoljuk (Detonáta-Hg, Verespatak), csak még kiegészül egy harmadik nappal is mert megmásszuk a Nagy-Bihart is, remélhetően motorral de annak sikere kicsit kérdéses... viszont annál izgalmasabb!
kíváncsian várom! Merre mentek Erdélyben?
Pincét is kell néha látogatni
Jó éjt Józsi!
Jó éjt Nektek!
Nem kocsmázunk! Pincelátogatunk!
Tudod mikor aludtam egyfolytában 8 órát?

...

Na ez az, mert én se!
Dehogyis!
Félig alszom már. Ma is korán volt a kelés, holnap is így lesz.
Kötekszel vazze?
Este van, este van: kiki nyúgalomba!
Feketén bólingat az eperfa lombja.....
Szasz Balázs! Nekem hétvégén kezdődik egy nyitó bulival, aztán a jövő héten Erdélyben folytatódik egy 3napos ami bőven lesz offroad-os etapokkal tarkítva. Szóval lesz majd élménybeszámoló.

Gratula az asszonyodnak!
Jaj de lökött vagyok most látom hogy van új bejegyzés el voltam foglalva mással
Mi van emberek? Kocsmáztok?
Szegénynek akkor most van dolga, de annak idején én is így tettem és minden ment. Remélem szépen óvatosan belejön! Várlak ide is titeket!
Igen átolvastam még egyszer, úgy tényleg nem. De egy napra még autópályán is sok lett volna.
péntek-vasárnap között mentünk 700km-t :) 2,5 nap alatt. Az nem sok :)
neeem, ide nem jött mert egyrészt tanulnia kellett, másrészt szombaton kapta meg a jogsit. De azért bevállalta hogy egyedül kimegy Csömörre az anyjához Kispestről és vissza :) Ott azért annyira nem ment neki, de nem lett semmi baja szerencsére :)
Gratulálok, remélem begyakorolta a leányzó is , ekkora úton bele lehet jönni. Majd október körül lesz annyira, hogy kezdi begyakorolni! Sok az a 700 km. egy napra , még jó úton ís. A lábam és az ízületeim rövidebb úton is le szoktak merevedni. De én már vén kandúr vagyok.