Innen is látszik, hogy néha nem árt bekukkantani eldugott helyekre. Legalább megszünt egy hiba, ami később még igen kellemetlen helyzetet okozhatott volna.
Nekem néhány napja furcsa zaj bántotta a fülem a robogó hátulja felől. Azt hittem a hajtásnál van valami probléma. Szerencsére csak a gumi volt puha. Kitakarítottam a szelepet, felfújtam és semmi gond azóta.
Kitartás Laci! Legalább agyon keresed magadat. Csak vigyázz nehogy ne tudj a sok pénzzel mit csinálni. Ezzel a kis Honda-cskával foglalkoztam én meg a napokban. Le mostam a láncot leszereltem a deklit a kiskeréknél ott is kimostam. És ahogy néztem, mintha mozgott volna egy picit. A leszorító alátét egy ilyen peremes alátét, aminek a közepe be volt nyomódva a perem felé aminek a lánckereket kellene tartania a benyomódás miatt nem tartotta. Kikalapáltam, és visszaraktam és most fogja a kereket. És megszűnt egy zaj, aminek nem tudtam az eredetét. Így aztán nem is bánom, hogy takarítósdit játszottam vele.
Tudod mi szivatott, egy alállomás infra kapuja... belenőtt a rohadt szílvafa oszt állandóan riasztott! Holott az lenne a normális hogy leszakad egy vezeték, eltörik a szigetelő, kitörnek egy oszlopot, Marinéni nem tud darálni a tyukoknak mert beszart az automata... meg ilyenek
Nem ám hogy illetéktelen behatolót játszik a szilvafa....
Valahogy mostanában semminek nem tudok örülni
Tiszteletem a kedves kollégáknak!
Azért ne felejtsük el hogy a desztillált víz is csak addig szigetel villamosan amíg teljesen mentes minden szennyeződéstől, szóval én inkább bízok az FI relében vagy a kettős szigetelésben. Egyébként nem uszítok senkit esőben fűnyírásra, de ha mégis annyira vadparaszt valaki, akkor gyári műanyagházas készülékkel ahol kétsarkú kombinált kapcsoló van ezt büntetlenül megteheti, csak mondjuk egy kicsit hülyén néz ki a szomszéd szemében...
Errefelé is fújt, még most hagyta abba tegnap este óta, én is hagytam hadd fújjon, pedig ügyeletes vagyok.
Pedig a tiszta víz tudtommal elég jó szigetelő, és a természetben az esővíz áll a legközelebb a tiszta vízhez. Ettől függetlenül én se nyírnék füvet esőben. Jobb félni mint megrázódni :)
Nekem néhány napja furcsa zaj bántotta a fülem a robogó hátulja felől. Azt hittem a hajtásnál van valami probléma. Szerencsére csak a gumi volt puha. Kitakarítottam a szelepet, felfújtam és semmi gond azóta.