Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Különösen akkor érdemes gyorsítani, ha elektromos a fűnyíró.
Roppant ügyelj, hogy el ne ázz! Még a kezedre találna lépni valami részeg disznó!
Akkor feljebb kapcsolok a fűnyíróval, hogy időben végezzek mert általában errefelé jön tőled az eső
égig néztem a fotóidat, és örülök mikor ilyet látok, hogy valamit nem engedtek át az enyészetnek!
Itt most elég pocsék idő lett fúj a szél bár nincs hideg! Viszont nagyon kellene az eső!
Neked is!
Majd meglesem ha odamentem, most elfekszem. Jó pihenést!
Még előfordul ha nem éri el a kosár főleg nagyfeszen mert azt is mi csináljuk, de a kötődrót már felejtős

Nekem holnap lesz motorozós napom, most tervezek
Az előbb értem haza! Az utak tele vannak motorosokkal! Remélem mindenki hazaért! Valahogy nem kívánom! Bár azt hiszem, hogy már nem kell övön lógva hanyatt csinálni a kötést!
Nemsoká megyek, sőt két hét és nyitóbuli Kécskén!
Majd megtanulnád, a hálózatszerelésben is az alapok a lényegesek, azt meg tudod!
Egészségedre!
Nem tudod kihúzni egyedül a dugót az üvegből?!
További szép napot Urak!
Én lépek melózni.
Na jó ezt tudni, úgyhogy tessék erre is jönni Kendnek!
Bár én az új technológiát nem ismerem, de egye fene!
Teljesen jó, de akár hamarabb is jöhetsz, van még 22nap szabim!
Természetesen pontosan leegyeztetjük az időpontot az ügyelet miatt, bár jöhetsz akkor is legfeljebb együtt üzemzavarozunk
Jaj nekem már azt hittem veled is úgy járok mint az egyik emberrel...
Semmi kiemelést nem látok, de mégértettem anélkül is, ne miattam legyél aktív, magad miatt, hogy egy kicsit kikapcsolódj!
A 19073.-as hszben a munka szó nálam végig nagy betűvel jelenik meg, mintha egy hivatkozásra vagy linkre utalna. Nálatok ezek szerint nem így látszik. A gyerek gépéről írogatok, de úgy látom erre is ráférne egy alapos karbantartás. Minimum egy telepítés.
Még van idő bőven, pl.:pénteken érkeznék , és vasárnap indulnék haza.
Egyeztetünk mert nekem a szabi miatt nem mindegy, de mindenképpen megoldjuk, számítok rád!
Milyen kiemelés és mit nem akartál? Elvesztettem a fonalat
Juliusban lesz a dolog esedékes!
Milyen kiemelés van az előző hsz.-emben? Én nem akartam ezt!
Én most délutános vagyok ma, meg még holnap. Így munka előtt bohóckodok itthon, utána kaja és irány a robot. Majd pünkösdkor lesz egy kis pihi, addig feszület van.