Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Legyen benne sok örömöd!
Ha jó a társaság akkor igen, viszont annyiból jobb a motorozás hogy az egyedül is remek szórakozást nyújt

Csorog lefelé az olaj, új vért kap a gépezet, remélem idén kétszer lesz esedéked, a mostani olaj még 5ezret se futott amit leengedek...
Sziasztok!

Végre itthon az öreg CB.
Kikapcsolja az embert, a mindennapok egyhangúságából! Mint ahogy a motorozás is . Pedig ugyanúgy csak helyváltoztatás mint autóval pl. Mégsem ugyanaz!
Vagy mi csináljuk rosszul és csak ahhoz kellene hozzászólnunk ami minket is érdekel...
Hajtják a pénzt!
Örülök hogy rendeződik a dolog és Balázs segít, már kezdtem azt hinni hogy 2hozzászólósra csökken a fórum látogatottsága.
Tavaly sem ittál?!
majd ha elment postán akkor megbeszéljük :)
Vagy nem, és ajándék :) ugyis megyek én még oda enni :)
A Simsonra akarok irányjelzőt tenni LED-eset. És az egész 13,6V-ot stabil izélem. A pénzt hova küldjem?
Oks, szerintem holnap vagy legkésőbb holnapután megnezem. És akkor postázzam?
Mit faragsz egyébként amihez kell ez? :)
Megoldódott a név simán hozza a céget, mert a linknél a majom nézeget!
MC 7812CK ; TO 3-as tokozással, ebből kellene vagy kettő. Légy szíves nézz utána , van nekik ahogy látom. Qrva jó a keresőjük! Remélem a bekötési rajzot megtalálom valahol.
a féknyeregben van egy kis feszítő lapka, de az igazából csak szeparálja a két fékbetétet szerintem. Na az nem lenne jó ha az valahogy kiesett volna.
A fékbetéten semmi nincs, a dugó és a betét között sincs semmi.
Kellene legyen a fékbetét mögött azt hiszem valami lemezke ami a "klattyogást" nem engedi. De egyébként nem mereven szereltek.
én ezt nem értem, a sportmotor.hu-t a link elég írja magától....
bocs, a link vmiért elromlott :D
szóval
arwill.hu
link
Ha kisebb az Amper akkor kettő kellene majd.
ITT ha keresőbe beírod hogy stabilizátor, kidob 4 oldalt, ott vannak ilyen tokozásúak is. Itt van melóhelytől tök közel, ha gondolod tudok majd venni.

A Nighthawk baromi szép :)
De Laci az enyémre nem is hasonlít, ez piros!

Ha már így bejelentkeztem, tegnap lemostam hipergyorsan (kb 1,5 óra) a motort, így csak egy gyors mosásra, és gyors krómtisztításra volt idő. Szombaton egyik kollégával megyünk a Kawasaki Lime -ra, ami eléggé felcsigázott ahogy olvastam cikkeket róla :)

Egy dolog zavar mostanában, hogy az első fékbetétek klattyognak. Azt gondoltam, hogy túlságosan visszajön a dugattyú, és kis fékfolyadékot átfolyatok a rendszeren (ahogy kell), hátha úgy jobban ki fog jönni. Tegnap megcsináltam, de semmi különbség, ugyanúgy klattyog. Ha bukkanóra megyek, vagy kicsiket fékezek, akkor hallani hogy a dugó rányomódik a betétre. Esetleg erre tipp?
A 7812-nek megfelelő és legalább 3A-es kellene. De mondom nem sürgős.
LT 1083 CK12;
vagy :7812K . Ezek vannak TO3 tokozással , az Lt lenne a jobb, de szerintem olyan nem lesz!
MA7812 (Tesla) vagy UA7812, mindegyik 1,5A-es, ezek talán vannak, ha esetleg elérek a boltba majd felhívlak, 400 Ft körül van. Neten csak este tudok újra jelentkezni.
Nem sürgős Laci, köszönöm mert csak érdeklődöm, de lehet ma felmotorozok Veszprémbe és megnézem.
Üdvözlet az Uraknak!
Kész a gépsárkány! Még 1-2 apróság akad, de azt már menet közben.
Az olaj árát pontosan még nem tudom, mert nem én intézem.
Az hogy 12V-os TO-3 tokozású stabi még kevés, valami típus, vagy link jó lenne és akkor Debrecenben a Hobby Elektronikában megnézem, igaz csak a jövő héten mert holnaptól ügyis leszek, az ügyeleti mozgás meg nagyon bizonytalan.
Ha hiszitek, ha nem, van egy ilyen gép a faluba, ugyanilyen színben, ezzel kevertem össze a Balázsét amikor azt hittem ugyanaz a grafika! Ez viszont még a 85-ös "koporsó" tankos, Charlie haverom gépének elődje.