Viszont értelmet nyert a fáradozásod hiszen nem volt hiába!
Tavaly én "csak" egy közel 30éves Robogót újítottam fel, de volt amikor én is úgy gondoltam kár volt elkezdeni... aztán mindig aludtam rá egyet és a végén nagyon tudtam neki örülni, pedig igazából nem nagy értéket képvisel attól függetlenül hogy azóta napi használatban van és teszi a dolgát hűségesen. Arra is jó volt ez a munka hogy felébresztette bennem a hajlamot, mert a későbbiekben szeretnék egy nagyobb gépet is feltámasztani... link
Igen valóban nem sok van már forgalomban.
Le fogom vizsgáztatni, mert nagyon sok időbe, és pénzbe került mire ilyen lett. Szeretnék néha a falun kívül is motorozni vele.
Nagyon jó párosítás, az egyik motorozós, a másik meg egy olyan érték amit érdemes megtartani az utókornak. Illetve mindkettőt érdemes megtartani sőt én rendszámoztatnám a Pancsit is, azzal is jó motorozni, sőt annak a hangja lassan már felejtődik sajnos, hiszen abból már nagyon kevés van az utakon.
Egy pár éve már kész a T1, de még csak részben rendeztem a papírjait. A forgalmi sajnos nem került elő, de kértem már igazolást a Közlekedési Nyilvántartási Osztálytól, amivel vihetném műszakira.
Tavaly én "csak" egy közel 30éves Robogót újítottam fel, de volt amikor én is úgy gondoltam kár volt elkezdeni... aztán mindig aludtam rá egyet és a végén nagyon tudtam neki örülni, pedig igazából nem nagy értéket képvisel attól függetlenül hogy azóta napi használatban van és teszi a dolgát hűségesen. Arra is jó volt ez a munka hogy felébresztette bennem a hajlamot, mert a későbbiekben szeretnék egy nagyobb gépet is feltámasztani...
link