Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nem ezt az emósikont akartam, inkább ezt: ; vagy ezt , esetleg ezt . válasszon bárki ízlésének megfelelően...
Nálunk kicsit egyszerűbb: úgy hívják: szop@s
Tegnap nálunk volt ragyogó napsütés, szakadó eső, hóesés, jégeső, zápor, szemerkélés, szél, szélvihar. Egy nap alatt bejött minden, amit a meteomókusok jósolni tudnak. nem tudom ez mennyire normális. Bár április 1 volt.
Ezt a dolgot fent a Bakonyban úgy hallottam:"szar van a palacsintában" !
Ne kapkodj Laci, a visszalevő 70 évben van még időd rá!
Sajnálom, hogy az időjárás keresztülhúzta a túrát, remélem, legalább az itthoni túrára kialakul valamennyire. Úgy tűnik, lassan végleg meghülyül az időjárás
Menni, de nem minden áron. Az időjárás sajnos nem a mi oldalunkon áll, az aggasztó hírek miatt először arra gondoltunk hogy toljuk egy napot, de a szombati előrejelzés is nagyon szar képet mutat, végül arra döntöttünk hogy várunk a jobb időre mert kár lenne ezt a tartalmasra tervezett túrát eldarabolni kisebbre, miközben szarrá fagyunk és még keveset is látunk.
Az itthoni előrejelzés szerint a holnapi nap még esőmentes, valami belföldi túrát csinálunk ha már szabit vettünk ki, de ettől még kutya rosszul érzem magam
"Az élet nem habostorta. Vagy ha mégis az, biztosan romlott"
A három fok, meg a hó nem túl biztató. De ha már le van szervezve, menni kell.
Mi is Bitaiéknál szálltunk meg mikor Erdélyben kalandoztunk. Reggelire öt fajta sajtot kaptunk. Birka, kecske meg hagyományos tehéntejes. Mind felfaltam, még azt is amit a család nem kért.
ja értem :) a "na meg még sokfelé nem jártunk"-at azt hittem erre írod :)
Hát akkor nincs ötletem :)
Ez már mind megvolt 2012-ben, ott most a szállásunk lenne, le van foglalva.
pillanatnyilag Torockóban 3 fok van
Szerintem akármerre mentek, ha völgybe vagy hegyre mentek, mindenképp rohadthideg lesz sajnos. Torockóra meg egyébként is dögmelegben kell menni, ott aludni és megmászni a Székelykövet, utána ahogy lejöttök az első kocsmában a főtéren kérni egy oklevelet róla és meginni egykét pofa sört, majd másnap továbbálni :) Ajánlom a Bitai vendégházat, nagyon szép, és épp a szikla tövében van gyönyörű rálátással (kép!).

Azért kell melegben menni, mert mi is 30 valahány fokban voltunk és a tetején azért úgy fújt a szél, hogy ott már nem izzadtam :)

Egyébként teljesen véletlenül ott a kocsmában találkoztam a motoros oktatómmal, aki itt Pesten oktatott anno
Zolibá írt, Kolozsváron havazik és a Bihar-hágó se biztonságos 1300m magasságban, ezt meg Peti küldte
Torockó talán vállalható, na meg még sokfelé nem jártunk.
Valószinüleg áttervezések lesznek, hej pedig de készültem.
Bízzunk benne, hogy jó időtök lesz. Bár az utóbbi napokból kiindulva hűvös reggelek lesznek. Az eső (hó) kerüljön el benneteket és akkor biztos jó lesz.
Köszi, remélem én is hogy kint elkerül minket a cudar idő.
Most itt is szép idő van, bár szeles. Ma már szabin vagyok, felrakom a konzolt mert viszek minden dobozt, kell a váltás ruháknak, eső és hideg ellen felkészülök a hó viszont nem hiányzik.
Az előrejelzés szinte naponta változik, több nap távlatából nem lehet ezekhez igazodva túrát tervezni, főleg tavasszal.
Errefelé is voltak igazi fekete felhők tegnap, de utána megúsztuk csak a szelével. Most sincs túl jó idő, de legalább világít a nap. Remélem a hétvégén elkerülnek benneteket az ehhez hasonló helyzetek.
Errefelé csikágó van emberek. Ezt a 4es úton fotóztam Ebes-Debrecen között, de van róla cikk is: link
Az nem olyan egyszerű, ügyeletcsere, szállás, biztosítás... szóval nem egy délutáni 200km-es karikáról van szó. Egyelőre reménykedünk.
Halaszd el Laci! Semmit nem vesztesz, és nem fogsz elázni. Májusban is lesz hétvége.
ú de irigyellek! :)
Viszont én tolnám egy héttel mert nagyon vacak időt mondanak szombatig legalább...
Neked is Józsi!
Itt se jó az idő, ráadásul pénteken indulnánk Erdélybe két napra, már alig várom, pedig az időjárás nem sok jóval biztat...
Viszont itt a május nemsoká és akkor kisebb az esély a havas esőre
Minden jót kívánok motorosok! Itt befelhősült mint az állat!
De mindjárt itt van a május!
a gyári valami ilyesmi, tehát a kipufogóval egy vonalban van kb a vége a sztendernek.
http://i.ebayimg.com/00/s/NzY4...$(KGrHqZ,!roFDjw55i)HBRBvmFrrs!~~60_35.JPG

lehet hogy kipróbálom a legegyszerűbb bilincses megoldást elsőként, azért mégse kell leszedni a kipufogót. A héten megrendelem a csavarokat, és felteszem, megnézem meddig jön fel, aztán próbálok valami bilincset rászorítani, és a csavart annyira távol tenni, hogy épp jó legyen.

és tényleg, akkor már kb 2 órája....
Psszt! elaludt!