Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Kissé barátságtalan szeles, de zömében napos idő volt. Némi technikai problémák adódtak ez egyik motorral, amit végül az útközben vett új akkumulátor oldott meg, amit (először még bíztunk a régibe) útközben, pontosabban egy vendéglő parkolójában savaztunk fel
Nem kárpótolta Erdélyt, de ez is több volt mint a semmi.
sajnálom hogy nem jött össze, de majd mindenképp meséld el és tegyél fel pár képet a napról :) (nem mintha ezt mondani kéne :) )
Egyébként szépen süt a nap, kb 10 fok is van, viszont úgy fúj a szél, hogy nem szívesen ülnék motorra most
Köszi! Neked meg jobbulást!
Elköszönök mára, mert bekaptam valami vadrákot, lázas vagyok, folyik orrom, köhögök. Már bevettem vagy 6000 mg c vitamint, most még beveszek egy deci házit, bedunsztolom magam, oszt remélem, reggelre kiizzadom. Jó utat nektek Laci holnapra, remélem, kegyes lesz az időjárás!
Akkor most már tudom legalább mi volt a baj
Pedig ami nem Kínában készül, az hamisítvány!
Benyacsövet is újat kapott, látszik a két tartály között a különbség, főleg kidolgozásban, az egyik szar kisipari, a másik meg csak simán kisipari
Mint a mákvirág!
De gyönyörűek
Fujj, erkölcstelenek!
a benzincső, mert az már olajos vót
Ez egy régi vicc, nyilván most már a lapos is drágább lett
Ezért volt drágább 250-el, már nem kellett rá vaszilij
Be vót izgulva
Még vazelin sem kellett?!
Ez 550 volt vazze! Becsaptak?
Mondjuk ez jobbnak néz ki mint az előző, annak a pöcse is sorjás volt és le kellett csiszolni, erre a mostanira úgy csúszott fel a benzincső hogy szinte kívánta
Hallatlan B+! Annyi pénzért még a lapos is dorbézolás?!
Akkor A verzió, gagyi a tartály, mert ugyanaz volt az olaj.
mondjuk 300 Ft volt a tartály, mit akarok, örök életet?
erről eszembe jutott egy vicc:
Ittas személy megszólít egy feslett erkölcsű némbert:
- Julis, hát amikor a múltkor együtt voltunk, lapostetűt kaptam!
- Mér, ötszáz forintért mit akar kend, selyemhernyót?
Tavaly március végén voltunk a Pádison, na az nem volt gyenge amikor reggel a 4fokban elindultunk... viszont olyan szép idő volt napközben hogy megérte.
Töredékek a Pádisról
A fő atrakció a Detonáta lett volna, Abrudbánya, Verespatak. Jó nagy körökkel a hegyek között. Egy nap legalább ottalvós lenne, de ha későbbre tesszük lehet még több nap is és más látnivalók beiktatásával.
Annak viszont semmi baja, de most van tartalék is mert az új tartály kupakja és a harmónika ugyanaz a méret.
Szia! Pádisra is mennétek? Mi április utolsó hétvégéjére tervezük a Bihar hegység-Torockó utat. Én még ebben az időpontban sem vagyok biztos,hogy jó lesz az időjárás, de reménykedem.
Nem is akartam megfelelőt keresni, erre nem lehet.
Nekem még a tavalyi szezonba ette el a stihl lánckenő olaj a zárófedél tömítést ( a harmonikásat),Vettem egy ugyanolyan tartályt, beletettem a tömítését, de az is kezd tésztásodni. vagy a tartály ennyire gagyi, vagy az olaj agresszívabb, mint a fékfolyadék. lehet, vágok bele teflont.
Mondjuk az én ízlésemhez most nemigen tudsz emotikont találni
A mai készülődésnek annyi értelme volt, hogy kiderült a láncolajzó apró hibája, elrepedt a tartály. Ne kérdezd hogyan sikerült neki mert még én se jöttem rá, pont az az oldal ami az akkumulátor feletti tároló rekesz merev falához volt rögzítve. Hajszálrepedés, talán gyári hiba amit nem vettem észre és továbbrepedt. Nem kaptam ugyanolyat viszont a Lada Niva kuplung folyadék tartálya hasonló, sőt annyival jobb hogy oldalra áll a pöcse, így könnyebben és rövidebb benzincsővel meg lehetett oldani a szabályzóig, ennyi pozitívuma legalább volt a napnak