háhááj! Az azért van mert nem a megfelelő felbontású igo-t (vagy nem tudom mit használsz) tettétek fel a telefonra. Általában ha letöltitek akkor ott 3-4 féle felbontású van, és azt kell feltenni ami megegyezik a telefon felbontásával. Nem tudom neked milyen telód van? Akkor meg tudom nézni, és akár el is tudok küldeni egy i-Go alapprogramot, utána már mindent térképet meg poit meg biszbaszt bele tudsz pakolni.
Köszönöm Laci! De nézz széjjel a Neten, nincs -e valakinek eladó billentyűzet, vagy rossz gép? 100 000 körül van egy új! Sokat nem érdemes foglalkozni vele.
Miki, nem szivesen zavarlak de hívott ma Andor (aki az ülésedet csinálta) mert kellene neki a telefon számod. Nem tudtam neki segíteni mert nekem már nincs meg, viszont itt az övé, ha más nem egy SMS-t dobj neki és visszahív. 30/6803274
Sok József napot éljünk!
Olyan 20ezer környékén beszélgetnek egy laptop billentyűcseréért, annyit én nem költök már erre. Szopat a technika Józsi, a telefonhoz új kártyát vettem és új progi is került rá, erre mit ad Isten kinőtte a grafika a kijelzőt alól a sebesség, megtett km...stb opciók csak félig látszanak, de legalább működik addig amíg megint ki lesz próbálva egy másik programmal is...
Elegem van ebből a sok elektronikai szemétből.
Nincs beragadva semmi, valami más baj van. Tegnap kipróbáltam a gyerek asztali gépének billentyűzetével és azzal tökéletesen működött, ma vettem is hozzá egy új billentyűzetet 1500 Magyar királyi valutáért, azzal is tökéletesen működik, úgyhogy valami a laptop gombjaival van. Nem 5éves, csak 4, 2011-ben vettük 159ezredesért, ilyen "csak most csak önnek" szuper akcióban, most meg százért olyan van hogy kétszer annyit tud... nem költök rá inkább kicserélem, addig meg használom külső billentyűzettel.
nem találkoztam még ilyennel? Villog a kurzor? nem lehet hogy be van ragadva valamelyik bötű? Ha megnyitsz egy üres dokumentumot mintha írnál bele, akkor elvileg ugye magától kéne írnia a rossz betűt, ha be van ragadva. Ha nem mindig veszi be, akkor szerintem azokat a billentyűket pöccintsd le, aztán fújjad ki a koszt alóla. Más hirtelen nem jut eszembe. Lehet azért villog mert egyszerre két betű is be van ragadva.... nem tudom. Írd le kicsit pontosabban a hibát ha tudod :)
Újabb kérdés, kegyetlenül üldöz a modern világ mumusa egy ideje... most a laptop szarakodik, nem mindig működik a m és az y a billentyűzeten, sőt ma azt vettem észre hogy a nagy U sem, ráadásul villog a kurzor, ha viszont a hibás betüket leütöm akkor megszünik a villogás...
Találkoztál már ilyennel? Megérett a cserére? 5éves
Isten éltessen e jeles napon! No persze a többin is!
Olyan 20ezer környékén beszélgetnek egy laptop billentyűcseréért, annyit én nem költök már erre. Szopat a technika Józsi, a telefonhoz új kártyát vettem és új progi is került rá, erre mit ad Isten kinőtte a grafika a kijelzőt alól a sebesség, megtett km...stb opciók csak félig látszanak, de legalább működik addig amíg megint ki lesz próbálva egy másik programmal is...
Elegem van ebből a sok elektronikai szemétből.
nem találkoztam még ilyennel? Villog a kurzor? nem lehet hogy be van ragadva valamelyik bötű? Ha megnyitsz egy üres dokumentumot mintha írnál bele, akkor elvileg ugye magától kéne írnia a rossz betűt, ha be van ragadva. Ha nem mindig veszi be, akkor szerintem azokat a billentyűket pöccintsd le, aztán fújjad ki a koszt alóla. Más hirtelen nem jut eszembe. Lehet azért villog mert egyszerre két betű is be van ragadva.... nem tudom. Írd le kicsit pontosabban a hibát ha tudod :)
Találkoztál már ilyennel? Megérett a cserére? 5éves
kemény 100 ft-tal olcsóbb ha adaptert nem kérsz hozzá :)