Abban még van anyag valószínű. Ezek a mostaniak pár évre vannak csinálva. Nagyon mutatós, világít, négy féleként tölt, még regenerál is. Csak az a kérdés meddig.
Van egy másik töltőm is kb 25éve csináltam még tanuló koromban, Fateréknál még a mai napig megvan, igaz hogy kétszer akkora mint egy autó akkumulátor de bírja a kiképzést
No nem is gondoltam én alkoholizálásra, csak az ilyen különleges itókákat jó lehet kipróbálni.
A töltő tényleg nem volt agyon bonyolítva. Nekem egy régi magyar töltőm volt(van), de olyan sokszor kellett már az utóbbi időben javíttatni, hogy vettem egy Lidl-iset. Az még most jól működik.
A Bosch egy hete lehelte ki a lelkét, szétszedtem és amikor megláttam a belvilágát a röhögőgörcs elkapot... azon csodálkozok hogy eddig is bírta. Nem volt túlbonyolítva, a műszerét átraktam az én maszek gyártmányomba, annyi haszna legalább volt.
Annyira azért masszívan nem szoktam piálni, bár mostanában szeretek iszogatni, persze csak lájtosan.
Ja, Ti nagyrészt villamos emberek vagytok, ma olyan fasza akkutültőt csináltam hogy ihaj! A háza egy régi leselejtezett fázisjavító kondenzátoré volt, csak fogót kellett rá csinálni hogy könnyen tudjam hurcolni, trafóm volt itthon, a padláson pedig találtam egy ezeréves szelén egyenirányítót
Most tesztelem a nagy böhöm teherautó akksival, úgy tünik bírja, autóhoz, motorhoz tökéletes lesz.
már meg is kívántam, pedig elég másnapos vagy még mindig, pedig csak tegnap ittam Az a baj hogy azelőtt meg csak a szegedi koncerten de ott nagyon, viszont az már két hete volt kábé! :) Ha nincs edzésben az ember, akkor a másnap egész nap ágyban fekvős tud lenni :D
Mondjuk annyira kikeltem az ágyból, hogy elmentünk rutinozni Lilivel délelőtt, aztán meg a nevére irattuk a Sáskát (ezt találtuk ki mert egy az egybe egy sáska feje a fejidom :) )
Aki szereti az agancsos kólát annak ez is bejön, kb 40%-os ez olyan hogy három felest bevágsz egymás után és már folyékonyan beszéled a hülyeséget... lásd -én- tegnap este
:D
Nem azért nem csináltam, hanem mert ennyire látszik! Majd ha leveszem akkor csinálok, sztem jobban fog látszani. A hegesztés azért van ott mert a gyarira nem ment volna fel ez a dob, ezért azt az átalakítót gondolom csak hegeszteni lehetett.
Diópáleszt azthiszem ittam egyszer rendeset, és baromira ízlett is, de fel kéne frissíteni az élményt mert annyira nem emlékszem :D
Van amúgy dió lekvár is, hoztunk már belőle és nagyon jó volt, bár így utólag arra jöttem rá kár elpocsékolni mikor ilyen finom orvosságot is lehet belőle főzni
Ittatok már dió páleszt? de nem ám olyan aromás löttyöt, hanem olyan igazit ami Erdélyből való! Na elárulom hogy nagyon finom, tegnap kaptam egy üveggel de erős a gyanum hogy hamar elfogy
A töltő tényleg nem volt agyon bonyolítva. Nekem egy régi magyar töltőm volt(van), de olyan sokszor kellett már az utóbbi időben javíttatni, hogy vettem egy Lidl-iset. Az még most jól működik.
Ja, Ti nagyrészt villamos emberek vagytok, ma olyan fasza akkutültőt csináltam hogy ihaj! A háza egy régi leselejtezett fázisjavító kondenzátoré volt, csak fogót kellett rá csinálni hogy könnyen tudjam hurcolni, trafóm volt itthon, a padláson pedig találtam egy ezeréves szelén egyenirányítót
Most tesztelem a nagy böhöm teherautó akksival, úgy tünik bírja, autóhoz, motorhoz tökéletes lesz.
Mondjuk annyira kikeltem az ágyból, hogy elmentünk rutinozni Lilivel délelőtt, aztán meg a nevére irattuk a Sáskát (ezt találtuk ki mert egy az egybe egy sáska feje a fejidom :) )
Én már kóstoltam.
Nem azért nem csináltam, hanem mert ennyire látszik! Majd ha leveszem akkor csinálok, sztem jobban fog látszani. A hegesztés azért van ott mert a gyarira nem ment volna fel ez a dob, ezért azt az átalakítót gondolom csak hegeszteni lehetett.
Diópáleszt azthiszem ittam egyszer rendeset, és baromira ízlett is, de fel kéne frissíteni az élményt mert annyira nem emlékszem :D