Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A hírtelen segítséggel elkéstél egy kicsit, de azért köszönöm!
Most bújok a bőrbe, aztán menet van! Jó napot adjon Isten!
óó látom ez is megvolt
Bocs hogy nem olvastam végig, csak hirtelen akartam segíteni

Szóval ilyesmi nekem is volt, leszedtem valami SD kártya recovery programot, amivel le tudtam menteni az adatok nagy részét. Sőt, a vicces hogy már rég letörölt képek is rajta voltak csak kicsi felbontásban. Szóval mindent megjegyez kb ami valaha rákerült. Viszont ilyen esetben valószínű az SD kártya szaródott el, amivel nem lehet mit tenni.
hellóbelló emberek!

hogy tetted be a számítógépbe? Ilyen kis nagyobb SD átalakítóval? Azon szokott lenni egy "lock" kapcsoló ami nem mindegy hogy hogy áll. Akkor mutatja írásvédettnek, ha a le van lockolva, ha azt felpöccinted a másikra akkor tudod törölni.
Egyébként nekem is tavaly év vége felé ment tönkre a kártyám, rendeltem is Class10-est (leggyorsabb) 32 gigásat, kemény 4200 forintért. Vettem asszonynak is, a szállítás volt még egy ezres, de így is 10e alatt kijött a két 32 gigás kártya. Szóval mediamarkt meg ilyen helyeken SD kártyával nagyon lehúzzák az embert, kb 2x annyiba kerül.
Mindent nem tudunk el-felrakni előle. Virágföldet vettünk még a hét elején, azóta is hurcolásszuk az autóval, mert ha kirakom, biztos szétszedi. A macskával viszont elég durván játszik. Ráadásul azt gondoljuk, hogy lesznek kismacskáink is.
Szép nagy kutya lesz, igazából kant szerettem volna én is de Laca Zarát választotta. A lány kutyák nem nőnek olyan nagyra, láttam Zara apját, olyan felépítése van mint a bivalynak.
Kérdés mit nevezünk rossznak, szerintem a kutya eszével kell gondolkodnunk és annak megfelelően kialakítani az udvart. Még most is olyan hogy mindennel játszik, múltkor kint felejtettem az autómosó kefét, reggel úgy találtam meg mintha ledarálták volna. A sövényről már leszokattam, egy időben tövestől szedegette ki a földből. Szerencsére üríteni egy helyre szokott így nem kell az egész udvart szedegetni. Nagyon komolyan veszi a telekhatárt, volt hogy éjjel 2-kor értem haza üzemzavarból és olyan váratlanul ott termett mellettem hogy majd frászt kaptam... azt hittem majd kijátszom és belopózok... ja, úgy rám rontott mint egy fenevad, majd amikor megismert nyomott egy satuféket és csóváló farkú kiskutya lett belőle Ja és sikerült elérnem hogy nem zavargatja a cicákat sem
Nagyon kíváncsi mindenre.
Leszokott már a "rosszalkodásról"?
Én napi szinten rendezem a terepet az udvaron Roni után. Amit a szájába bír venni azt biztos elviszi.
Érző lények. A Bandi is elvárja, a napi simogatást, a beszélgetést, és még válaszolgat is , ha olyan kedve van. Megérzik, ki van jó szívvel irántuk.
Akkor tényleg nem marad más, mint megvárni még felépül az ismerősöd. Neki biztos nem okoz majd gondot.
Androidos, amikor új volt be lett állítva hogy kérdezzen rá mielőtt frissít, azóta egyszer akart frissíteni kb.1hónapos korában de akkor azt írta ki, hogy rajta a legújabb.
Nem tudom amúgy, tényleg nem igazán értek ezekhez a dolgokhoz, sőt valahogy nem is köt le mert nem érdekel, csak felidegesít ha nem úgy működik ahogy kéne.
Az soha nem marad el Józsi! Olyan ez a kutya mint a gyerek, pedig mindenféle hülyeség kering a staffikról. A lényeg hogy legyen megfelelő élettere és foglalkozni kell velük, nyilván aki szereti a kutyákat annak ez nem okoz gondot.
Ha jól gondolom a Samsungod Androidos. Nem lehet, hogy amikor frissítette magát, valamilyen kompatibilitási probléma lépett fel? Számítógépen van visszaállítási lehetőség, telefonnál nem tudom van-e ilyen.
Lapogasd meg az oldalát helyettem is!
Léptem Urak! Zara türelmetlen
Vitték.
Nekem is volt olyan. Három napig nem mertem felkelni. Orvosnál volt remélem?
Meg kell tanulni, nekem is kevesebb gondom volt amúgy a Primóval.
Nincs lock állásban a kis fül és az is előfordul hogy betöti, sőt ha hagyom a háttérben és nem kapcsolom ki -csak a teló GPS módját- akkor is tökéletesen működik.
Tegnap beszéltünk, olyan fájdalmai vannak hogy akkor alszik egy kicsit amikor tud, nem amikor az ideje lenne. Most biztosan nem a lányokon jár az esze
Még múlt nyáron Görögbe menet a 8-as Igo-t használtuk. Lehet én vagyok hozzá hülye, de elkevert bennünket a Szerbeknél, utána végig papír térképpel együtt használtuk. Az indulás előtti napon egy üres kártyára rárakattam a Primo-t, de mivel nem volt idő kipróbálni, nem mertem azzal nekiindulni. Ahogy kiértünk,-jelzem görögben is kevert-kavart minket még szinte földútra is- beraktam a másik kártyát. Az összes ottani kirándulást és a hazautat is azzal csináltuk. Ezerszer egyszerűbb kezelni, szerintem sokkal jobb mint a 8-as. Az írásvédettséget nem az a kis mozgatható műanyag fülecske csinálja a kártya oldalán?
Majd hanyattfekve átmásolja! Nem emelni kell! Ráadásul nem állva kell lerendezni a lányokat a palánknál, mert az is baleseti tényező. Kidől a palánk aztán lesz hosszú táppénz!
Megvan a program, de sajnos aki segíthetne betegeskedik a derekával, így most ezzel nem zavarom, tegnap még fel se bírt kelni. Megoldódik ez majd, csak idő kérdése.
Meg aztán semmi sem tart örökké! Persze tudom, mikor esetleg órákat tudsz megtakarítani a pontos térképek segítségével! De sajnos ez van. Gondolom nincs meg másnak ugyanez a program?