Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nem tudom Józsi, vagy a program, vagy a kártya, én se értek hozzá. Napi rendszerességgel használom amióta megvan a telefon, vagyis másfél éve, hiszen benne van az összes 22kV-os Tr és O.kapcs, valamint az összes hozzánk tartozó 100-as vonal, volt amikor naponta 2szer indítottam az Igo-t és még ügyeletben is, mert az másik területen van. Szóval sérülhetett is már hiszen van használva rendesen, most is jó lenne mert van egy kripta amit nem lesz egszerű megtalálni, a Google Earth-ön csak nagyjából találtam meg de nem látszik a műholdas képen mert benőtt területen van.
Szóval a jót könnyű megszokni és nyilván hiányzik ha nincs.
Sérülhetett a program?
Minden más úgy megy rajta mint a szél, csak ez az egy program nem indul el.
Szerintem a telefonnal lesz ott gubanc. Én sem vagyok ott ezekben a dolgokban, segítséget szoktam kérni.
Nem biztató de nem is reménytelen, legfeljebb viszek iránytűt és papírtérképet, no meg értek a természethez is egy kicsit, tudom hogy a fa északi oldalán nő a moha
Nem veszek mert felesleges, vettem új 8-ast, arra másoltam át a meglévő (hibásnak vélt) kártyáról az adatokat ami összesen még az 5GB-ot sem éri el, pedig rajta van a teljes Primo és a munkám során fontos poi-pontok és néhány fotó. Lehet az eredeti program sérült, viszont aki segíthetne ebben az otthon haldoklik egy komoly derékbecsípődés miatt, sőt még a jövő héten is betegállományban lesz. Hagymába bíztam, hogy talán lesz ötlete mert ért az ilyesmihez, de úgy tűnik pont leszarja az én navigációs problémámat de lehet éppen "zúznak" valamelyik városban... vagy valami ilyesmit szokott emlegetni, nem könnyű zenésznek lenni én nem is tudnék
Viszont amit átmásoltam az új kártyára az vajon mitől lett írásvédett Nem lehet törölni és formázni se! Mindegy már nem érdekel mert a gépem is szétcseszem lassan, ma az is beborult és elkúrtam egy olyan fasza kártyaolvasót is ami eddig még a kabátgombot is beolvasta...
Ez nem túl biztató Laci. Tényleg jó lesz ha teszel oda tartalék navigátort.
Tegyél bele egy újat 16Gb-sat, de csak akkor ha kipróbáltad, másik kártyával és már tudod, nem a telefon a hibás.
Szerintem kérdezd meg a gyereket!
Nem a csapszék előtt állok én se, bár lehet jobb lenne!
Készítgettem hétvégére a tervet és mivel külterületre is készülök koordinátákat szerettem volna elmenteni. A telefonon viszont nem indult el az Igo, volt már ilyen de újraindítás után helyreállt, most viszont nem!
8GB-os kárta van benne ebből kb 3GB szabad, tehát ez se lehet a baj hogy tele van. Viszont újabban azt tapasztaltam, hogy ritkán de olyan fotókat is szedtem le erről a kártyáról, amelyek csak félig látszanak, a másik fele szürke a képnek, ezen a kártyán van az Igo is, ezért arra következtettem hogy a kártya lehet hibás. Egy másik 8GB-os kártyából klónt akartam csinálni, vagyis az eredetit felmásoltam a gépre és azt az új kártyára, rá is ment, de amikor betettem a telóba el se indult.
Gondoltam letörlöm és megpróbálom újra, de akkor meg kiírja hogy írásvédett! sőt, még formázni se engedi és az AGV se tudja megsemmisíteni azt a kiba... fájlokat! Most meg visszaraktam a telóba az eredeti kártyát és elindult rohadjon meg...
Kb. 3órája kinlódok vele és szétvág az ideg, már a régi autós GPS-t is elővettem, legfeljebb majd azt is elviszem, mert ebbe már nem bízok! Ja és a kártyaolvasóm is beszart, most még azt se olvassa amivel eddig nem volt gond...
Konklúzió: hülye vagy hozzá Laci, mennyé aludni!
Itt sincs meleg nagyon. De így van jól, ahogy van!
Itt kisütöttek a csillagok és jó hideg van.
Akkor jó lesz ha megtürtőzteted magadat. No meg egyébként sem bírod az italt.

Ma már nem esett, de holnap talán sütni is fog!
Én itt lenék, kérem tisztelettel. Részemről semmi csapszék, ha már inni akarok, akkor a házihoz nyúlok. De a héten már ittam, éppen tegnap.
Rettenetesen nedves jó estét kívánok! Alszatok-e? Vagy csak a csapszék előtt áll valaki részeg disznó a kezeteken, nem tudtok eljönni onnan és azért nem jelentkeztetek még eddig?
Jó éjszakát Mindenkinek!
Elköszönök máról én is Jó éjt Urak!
No megyek lemosom a lovat! Nyugodalmas jó éjszakát!
Majd itt a kápolnában a nyáron!
Te csak azt a "szőröst" ismered?! Igaz a borotváltat én is jobban szeretem.
Köszönöm Józsi!
Ha a terv úgy sül el ahogy a forgatókönyvet írtam akkor lesz.
Házimacska?
Szőrös ?
Na, tessék szépen megköszönni Józsinak, mert elintézte