Ha akarnám újraírnám az Armageddont erre a mintára, aztán eladnám a rendezői jogot Michael Bay-nek dollár milliókért. Vennék egy új CB 1300-at, az Inazumát pedig üvegvitrinbe zárnám hogy teljes pompájában maradjon fenn a jövő generációinak, ja és nyitnék egy robogó kölcsönzőt az emberiség megmentése érdekében.
értem az iróniát, és nem a robogók/robogósokat fikázom, csak azt mondom hogy én inkább vennék valami motorszerűt, ami nekem kényelmesebb, meg jobban néz ki, mint egy robeszt
Szerintem ma folytasd a fokozást, mert szívesen olvasnám még
Végén kiderül, hogy a robogósok az apokalipszis védőangyalai, és csak ők tartják vissza a lovasait
Azért azt elmondanám a nagyérdeműnek, hogy én egy ideje robogósnak számítok és igenis kiállok mellettük, mert a legtöbb még télvíz idején is szolgálatot teljesít, munkábajárós motorként vagy futárként. Ezek amolyan szürke eminenciásai a mindig pörgő városi közlekedésnek. A robogók igenis motorok akik sokszor sebzetten, törött idomokkal küzdenek az életükért de mégis eljuttatják a kíméletlen tulajdonosaikat A-ból B-be. Robogó nélkül olyan lenne a város mint a sivatag teve nélkül, előbb utóbb lebénulna az élet és eluralkodna a káosz. Ha egyszerre minden robogó megmakacsolná magát az emberek autóba ülnének és óriási dugók alakulnának ki, éhinség és járványok pusztítanának mert nem érne célba a gyógyszer, az emberek céltalanul gyalogos zombiként taposnák halálra egymást miközben a túlélők is elvesztenék a célbaérés reményét. Nem fogyna a benzin és a nagyhatalmak újra egymásnak ugranának, de igazából nem is volna világos hogy miért, ugyanis az ultimátum se jutna célba robogós futár nélkül. A katonák saját társaikat vernék agyba főbe mert a nagy bizonytalanságban azt se tudnák ki az ellenség. Beindulna a visszafordíthatatlan folyamat egyfajta pillangóhatás következményeként, ezáltal a mai modern élet fenekestől fordulna fel abban a pillanatban amikor ezek az értékes közlekedőeszközök megszünnének létezni, sőt beteljesedne a világvége jóslat. Szerintem.
(Még tudnám fokozni csak menni kell dógozni )
a Sámson legalább motor formájú tűzokádó sárkány!
Igaza van Józsinak! Én sem szeretem annyira ezeket, egy 400as Burgmant elviselnék, de a kisebbeken nem tudom úgy tenni a lábam, hogy el tudjam fordítani rendesen a kormányt. Meg aztán ezek tényleg csak közlekedésre jók, élvezet az nem sok van benne
Igen 2T. Nagy testű, igen mutatós darab. Gilera Runner. Az ismerősömé agyon volt tuningolva. 90ccm körüli volt a henger, egy gyűrűs dugó. Ehhez már marni kellett a blokkot is, hogy a hüvely beférjen. Tuning gyújtás (nincs ford. korlát) tuning variátor.
Ez is kétütemű, vagy nem? A korábbi hozzászólásomban a 150-es 4t robogót emlegettem, nem lenne gond a rendszám se. Nagyon keveset esznek, igaz nem is mennek szélvész módjára de munkába járni elég lenne. A tuningolt kis 2t robik amúgy se bírnak sokat és a fogyasztásuk is a csillagos ég és bármennyire sportos kivitelüek közel 100-as tempónál életveszélyesek szerintem.
Akkor inkább ez, bár nem ismerem és az is lehet hogy valami gagyi de talán egy kicsit jobban odafigyelve lehet elmenne sokáig egy műszaki ember kezében: link
Tudod csak az a baj , hogy ezeknek a váza és a fékrendszere futóműve nem arra az igénybevételre készült! Tudom a Simson-omról! Pedig ez is megy 65-öt is
Egy ismerősöm nagyon el volt veszve egy időben ezekben a kis kotlókergetőkben. Javította, tuningolta, még alkatrészeket is gyártott hozzájuk. Az ő Gilerája 7 liter+ evett, de a 43-ason símán ráelőzött a 90-nel hajtó kamionokra.
Ahol meg kell bontanom az ilyet, vagy van az a fajta amit fogóval nyomnak rá, azok helyett Awab bilincset teszek, vannak már egész kesken kivitelüek is.
Nagyon szépek azok a gyertyák! Sikerült a csatlakozóegységet kicserélni. Könnyebben ment mint számítottam. Csak azok a retek csőbilincs rugók ne lennének.
Ja bocsánat, bamba vagyok... ott körül lehet akkor ezeknek (3-3,5liter) nyilván csuklótól függően, ill a dúsítás se mindegy, hogy manuális vagy automata. Olvasgattam a 150ccm-es 4t robogókról hogy azok is beérik 3liter körül, komolyan mondom ha úgy hozná a helyzet és olyan munkahelyem lenne ahol nem fizetik a bejárást azt a megoldást választanám.
értem az iróniát, és nem a robogók/robogósokat fikázom, csak azt mondom hogy én inkább vennék valami motorszerűt, ami nekem kényelmesebb, meg jobban néz ki, mint egy robeszt
Szerintem ma folytasd a fokozást, mert szívesen olvasnám még
Végén kiderül, hogy a robogósok az apokalipszis védőangyalai, és csak ők tartják vissza a lovasait
(Még tudnám fokozni csak menni kell dógozni )
Igaza van Józsinak! Én sem szeretem annyira ezeket, egy 400as Burgmant elviselnék, de a kisebbeken nem tudom úgy tenni a lábam, hogy el tudjam fordítani rendesen a kormányt. Meg aztán ezek tényleg csak közlekedésre jók, élvezet az nem sok van benne
milyen műszaki kifejezés volt ez Józsi?
Akkor inkább ez, bár nem ismerem és az is lehet hogy valami gagyi de talán egy kicsit jobban odafigyelve lehet elmenne sokáig egy műszaki ember kezében: link
Gyertyákról mi a véleményed? Te mégiscsak a kétütem őskorában voltál üttörő