Azt írja a doboza, hogy felnőtt ember napi adagja 3-4db tabletta elosztva, főétkezések után, eddig 2db-ot vettem be naponta, akkor holnaptól csak egyet veszek.
Valóban van étvágygerjesztő hatása a Magne B6-nak. Én is tapasztaltam korábban és pont emiatt hagytam abba. Most már hízok nélküle is, 4-5 kg +-ban vagyok.
Ja, jut eszembe! Ez a magne B6 kutya egy valami, kevésbé fáradok ráadásul annyit zabálok mint a fuvaros ló...
Csökkentem az adagot mert kihízom a bőrgatyám
Mert az még megvan?
Egyre kevesebbet facebook-ozok amióta ide visszakeveredtem, mert ez jobban tetszik, olyan most itt mint két évvel ezelőtt, csak most kevésbé veszem komolyan.
Mondjuk pálinkát azt nem mondta, azt én gondoltam hozzá már nem emlékszem pontosan hogy Andor vagy Gábor hozta de bírs pálesz is előkerült valahonnan, na az finom volt!
Amikor néhány éve négykézláb látogattam meg egyik éjszaka a kórház ügyeletét -vesekő miatt- az orvos mondta hogy a sör az tisztítja, egyrészt mert folyadék, másrészt pedig az alkoholtartalma miatt, merthogy értágító hatású is
Úghogy a tegnapi dolog kimondottan az orvos utasításait követve zajlott!
Csökkentem az adagot mert kihízom a bőrgatyám
Egyre kevesebbet facebook-ozok amióta ide visszakeveredtem, mert ez jobban tetszik, olyan most itt mint két évvel ezelőtt, csak most kevésbé veszem komolyan.
Úghogy a tegnapi dolog kimondottan az orvos utasításait követve zajlott!