Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Azt írja a doboza, hogy felnőtt ember napi adagja 3-4db tabletta elosztva, főétkezések után, eddig 2db-ot vettem be naponta, akkor holnaptól csak egyet veszek.
Valóban van étvágygerjesztő hatása a Magne B6-nak. Én is tapasztaltam korábban és pont emiatt hagytam abba. Most már hízok nélküle is, 4-5 kg +-ban vagyok.
Még valami! Amikor úgy érzed éhes vagy, és nincs kajaidő igyál egy nagy pohár vizet, vagy teát.
Abból csak napi egy darab kell!
Ja, jut eszembe! Ez a magne B6 kutya egy valami, kevésbé fáradok ráadásul annyit zabálok mint a fuvaros ló...
Csökkentem az adagot mert kihízom a bőrgatyám
Ne is mondd! Igaz kaptam egy doboz antibiotikumot, és egy doboz Kataflam-ot, meg két zacskó fagyasztó folyadékot!
De szemetek! Pedig abba az árba belefért volna valami sokcsillagos ital is
Fertőtlenítették a képemet a beültetésnél alkohollal, de belsőleg nem adtak!
Mert az még megvan?
Egyre kevesebbet facebook-ozok amióta ide visszakeveredtem, mert ez jobban tetszik, olyan most itt mint két évvel ezelőtt, csak most kevésbé veszem komolyan.
Mondjuk pálinkát azt nem mondta, azt én gondoltam hozzá már nem emlékszem pontosan hogy Andor vagy Gábor hozta de bírs pálesz is előkerült valahonnan, na az finom volt!
Ha valaki tud segíteni, nem tudok belépni a "két kerék" oldalra mióta win8.1 ről fórumozok.
Ez igaz. A gyógyító hatás 5 korsó "sör" nevű gyógyszer elfogyasztása után következik be!
Érdekes! Hol lakik az a Doktor? Mert én ilyen gyógyszer-adagolást még nem kaptam, hogy: háromszor két decit hatszor?!
Ja persze, én is csak hallomásból tudom, tegnap este mesélték a többiek miközben kóláztam
Amikor néhány éve négykézláb látogattam meg egyik éjszaka a kórház ügyeletét -vesekő miatt- az orvos mondta hogy a sör az tisztítja, egyrészt mert folyadék, másrészt pedig az alkoholtartalma miatt, merthogy értágító hatású is
Úghogy a tegnapi dolog kimondottan az orvos utasításait követve zajlott!
Hallomásból tudom. Én nagyon vigyázok magamra, mert ebben a korban már nem játék egy ilyen nyavalya.
No látom, azért a jó kenésű szélkakasok is már megmaradnak!
Nocsak honnan tudod? Te is érzékeny vagy az időjárás változásra?
Az e fajta kórságra nagyon jó házi praktikák vannak.
Anyám Zoltán napi tyúkhúslevese helyrehozta a front okozta levertséget
No erre az egyre nem gondoltam!
Majd fog, több hétre is előrejelzek
Éééérdekes! Pedig a szél se fúj!
Valami olyasmi, látom van ám tapasztalat
Hadrendbe álltam én is, igaz csak ügyelet de az is valami