Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A fűtőradiátor csatlakozócsonkja törött, teszek bele kétkomponensűvel egy csődarabot, és megvárom amíg megszilárdul. Hétfő délelőttig jó lesz. De ha úgy látom, hogy motorral is lehet menni az időjárás miatt, akkor már holnap szétszedem, hogy hétfő reggel csak az újat kelljen betennem.
Gyorsan képet róla aztán konzíliumot tartunk!
Egyébként én is szerelek, robogót, nincs nagy baja csak pontatlan a benzinszint jelző, majdnem tolnom kellett miatta... csodálkoztam is hogy keveset fogyaszt, de csodák nincsenek 4liter elmegy százon, vagy inkább egy kicsikét több is ha sokat karisztolok a faluban és az automata szivató megitatja a pluszt
Adjon az Isten jó reggelt! Itt is süt. A Cordoba motorján eltörött az egyik csőcsatlakozás, most voltam autós boltban másikat rendelni, csak hogy valami öröm is legyen a hétvégére. Megpróbálom megragasztani, mert csak hétfőn hozzák a másikat.
Jó reggelt kívánok!
Süt a nap és megállt a szél!
Kis szőrcsomó, én sem adnám oda!
Szerinted oda tudnám adni? a szemünk előtt nőtt fel, a befogadott nagyszőrű cicánknak a kölyke ő, azé akit egyszer üzemzavarban találtam. Két kölyke lett de az egyik meghalt amikor született mert elfáradt az anya és túl sokáig tartott a szülés, hajnalig ültem mellette. Úgy volt hogy odaadjuk, lett volna gazdája is de végül nem adtuk oda, túlságosan hozzánk nőtt. Bocs mindenkitől amiért megint állatkertet csináltam a fórumból
Szép kis cica! Ha csak el nem ajándékozzátok, sokáig lesz kedvenc a kis szőrgombóc!
Ma én is voltam, Rudi féléves lett és elvittük ivartalanítani, talán több esélye marad egy hosszabb életre ha nem csavarog. Szerencsére nem viselte meg nagyon.
Hogyne emlékeznék szegénykére! Nekünk is volt kb 30 éve egy dolmányos de elpusztult pedig voltam vele állatorvosnál 2-szer is.
Nekem is a kedvenceim, emlékszel még Dezsőre? Még most is eszembe jut néha, érdekes 50 nap volt nagyon hozzám nőtt
Nekem a varjúcskák a kedvenceim, de szoktuk hallgatni a Badacsonyra menet ahogy :Kroooóó-króóóózik. Nem károg. A Bandi meg úgy tesz mikor itt vannak, mintha nem is érdekelnék pedig nagyon szidják, ő meg csak megy büszkén.
Az vagyok!
Más téma, most olvastam a Haon-on, szerintem téged is érdekel:
Negró a beszélő holló
Teee, válogatós! A kisunokáim is szeretik azt a gusztustalan tejfölös-paprikás csirkét! Én belereszelek egy kiló húshoz vagy 4 nagy szem zöldpaprikát, jó ízt ad neki!
Ismered a halvát? Erdélyben vettük, mert azt mondták aki szereti a napraforgót az azt is szeretni fogja. Köze nincs hozzá! Olyan tömény édes ízű borzadály hogy egy falattól majdnem felfordultam. A kukoricát imádom főve, vagy a rizsában, de a puliszka valahogy nem jön be, persze ha csak az volna nem döglenék éhen mellette ha viszont ott lenne mellette a téfölös paprikás csirke akkor inkább azt választanám
Pedig lekvárral sem lehet rossz!
Ízlés dolga! Szerintem kellemes kukorica íze van, no meg nem kellett sokat ennem belőle! A nokedlis pörköltet tejfölös uborkasalátával jobban szeretem én is. De ez olyan mint a madáreledel: Eszi-nem eszi nem kap mást!
Egészségedre!
Apósoméknál hagyománya van, van aki mézzel van aki tejjel, de láttam már lekvárral is... a gondolatától is kiver a víz
Most ettem mézzel. Elfogadható.
Nem szabad rágnom egyelőre.
Úgy emlékszem, megfőzte anyám és olvasztott vajjal, és tejjel ettem. Kb .58 éve. Aztán még mézzel és tejjel is, akkor volt a "tejjel mézzel folyó" Kánaán.
Akkor éppen ideje itthon előfordul néha, de őszintén szólva én útálom
Itthonra
Holnap veszek kukorica-darát és kipróbálom. Úgysem ettem kiskorom óta.
Ha megtehetem!?
Nagyon válogatós lettél Józsi