Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Mellesleg itt reggelre friss idő lesz! Onnan gondolom, hogy máskor a Kandúr Bandi kimegy ilyenkor, most bejött. Derült és hideg.
Meg az is akinek nincs beragasztva a szája! Mindörökké Ámen!
Könnyen beszél az akinek kápolnát építettek az udvarára!
Jó estét kívánok!
Lehet kénytelen leszek keresztet vetni, ha kapok még pár ilyen remek ötletet!
Vessél inkább cigánykereket, vagy tűzkövet, a tarhonyának nincsen piaca
Pedig most akartam vetni egy ágyás tarhonyát!
Mármint az eső? Még ráérsz veteményezni úgyhogy legyél csak nyugodtan
Azt tettem egész nap!
Ez nem probléma, ez katasztrófa!
De akármilyen is az időjárás, azért már csak kifelé jövünk a télből Lassan lehet gatyába rázni a technikát, nehogy egy percet is lekéssünk a szezonból
Itt is szakad a havaseső, forraltborom nem volt, de így nem is tudott elfogyni
Komoly problémák ezek kérem
Nekem elfogyott a forralt borom! És szakad az eső.
Átmeneti szerverhiba volt link
Ma reggel már nekem is múkodott
nekem ma reggel ment, habár sosem nézem, de csekkoljátok, hátha ott vana hiba (amit nem hinnék)
Még akkor regisztráltam oda amikor a CB-t vettem, az pedig nem most volt hanem 2006-ban. Aztán 2011 januárjában kezdeményeztem náluk az Inazuma fórumot, ami bár elég lagymatag volt de -úgy ahogy- működött. Volt egy két alkalom amikor rövid ideig nem volt elérhető, de max 1 nap, vagy még annyi sem, most viszont már harmadik napja nem lehet elérni. A mai nap két hiba is volt (ügyelet) így nem sokat foglalkoztam vele, facebook-on is fent vannak de január 29.-én volt mozgás utoljára az idővonalukon az évadnyitóval kapcsolatban. Remélem nem szünik meg, sajnálnám.
Érdekes ez a dolog, én még nem jártam ezen az oldalon, de most megpróbáltam és nekem sem jön be. Valszeg tönkrement a szerverük. Majd megjavítják! A legfontosabb, hogy március van!
Bíztam benne hogy csak valami átmeneti probléma, aztán ma reggel ez jött fel helyette:link
Az üzenőfalon is kérdezték, remélem nincs nagy baj.
Egy város nem romlik el... ez hülyeség kérem!
Viszont az ódal nem gyün be, mer kapcsolódásilag belebútt a rosszbaj...
Komolyra fordítva! Írt nekem egy srác emailt mert Inazumát szeretne, sőt már jelentkezett is a fórumon, tegnap délelőtt válaszoltam is de már akkor is volt egy hozzászólásom ami elveszett, azt hittem valami a mobilnettel van, de itthonról se sikerült belépni. Majd megjavul...
Én csak mobillal próbáltam, de már tegnap se sikerült. Tudom mi a baja, (szerintem város ): elromlott
Billig Peti! Tegnap délutántól nem tudom elérni a Motorozz.hu-t, mobilneten és kábelen is próbáltam de nem elérhető neked se sikerül?
Az jó, tavaszra nem árt egy kis többlet vitalitás
Az "eredmény " majd kb 8-10 nap múlva jelentkezik ! Észre fogod venni!