Még akkor regisztráltam oda amikor a CB-t vettem, az pedig nem most volt hanem 2006-ban. Aztán 2011 januárjában kezdeményeztem náluk az Inazuma fórumot, ami bár elég lagymatag volt de -úgy ahogy- működött. Volt egy két alkalom amikor rövid ideig nem volt elérhető, de max 1 nap, vagy még annyi sem, most viszont már harmadik napja nem lehet elérni. A mai nap két hiba is volt (ügyelet) így nem sokat foglalkoztam vele, facebook-on is fent vannak de január 29.-én volt mozgás utoljára az idővonalukon az évadnyitóval kapcsolatban. Remélem nem szünik meg, sajnálnám.
Érdekes ez a dolog, én még nem jártam ezen az oldalon, de most megpróbáltam és nekem sem jön be. Valszeg tönkrement a szerverük. Majd megjavítják! A legfontosabb, hogy március van!
Egy város nem romlik el... ez hülyeség kérem!
Viszont az ódal nem gyün be, mer kapcsolódásilag belebútt a rosszbaj...
Komolyra fordítva! Írt nekem egy srác emailt mert Inazumát szeretne, sőt már jelentkezett is a fórumon, tegnap délelőtt válaszoltam is de már akkor is volt egy hozzászólásom ami elveszett, azt hittem valami a mobilnettel van, de itthonról se sikerült belépni. Majd megjavul...
Jó estét kívánok!
Az üzenőfalon is kérdezték, remélem nincs nagy baj.
Viszont az ódal nem gyün be, mer kapcsolódásilag belebútt a rosszbaj...
Komolyra fordítva! Írt nekem egy srác emailt mert Inazumát szeretne, sőt már jelentkezett is a fórumon, tegnap délelőtt válaszoltam is de már akkor is volt egy hozzászólásom ami elveszett, azt hittem valami a mobilnettel van, de itthonról se sikerült belépni. Majd megjavul...