Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Én a fél megyét bejártam Szeged Kistelek Csongrád Vásárhely karika volt két megállással.
Elég sokat vagok úton teherautóval is, volt olyan amikor Debrecentől Szeghalomig 3trafi is volt. Simán megéri normálisan közlekedni.
Megnéztem a dobozban, sajnos nincs, szerintem azt raktam bele az enyémbe is. Már nem emlékszem pontosan de rémlik akkor lett jó a robi amikor alapjáratiból az eredetit raktam bele a felújító szettből meg csak a főfúvókát használtam fel és a tömítéseket
Nem mért, pont felénk körözött egész délután egy Octáviával. Voltam délután a Kossuth utcán, de akkor nem voltak ott. Mondjuk csak a kútra mentem, de ott meg sz@r volt a pumpa, így a Tesconál fújtam fel. Utána meg kimentem Cs.palotai útra a kis kápolnáig.
Mikor a főfúvókát vettem, nem kaptam M4-esben 38-ast. Nem is ígért a boltos egyenlőre, mert előtte nap kigyulladt a szerviz a bolt mellett és kissé másabb problémák foglalkoztatták. Van pár száz ft-ért a neten, de több a posta mint amennyit az egész ér.
Itt mérős kocsival jöttek szembe lakott területen.
Mérős kocsiban ült vagy csak autókázott? Délután a Kossuth utcán is mértek a szokott helyen.
Megnézem milyen van itthon és ha van elküldöm, nekem úgy bevált hogy nem kell hozzánulni, csak esetleg az automata szivatóhoz, de azzal is csak télen fogaszt többet, jobb időben nem vészes.
Én nem találkoztam egyel se, mondjuk nem is hiányzott. A héten egyik délután éppen háromszor botlottam bele a város leghirhedtebb serifjébe.
Reggelre -4 fokot beszél!
Ha ma nem vagyok ügyeletes én is lelépek itthonról, már van egy újabb háromkastélyos tervem, csak a jó időt várom. Az egyik kastély alig 60km-re van tőlem, néhány napja fedeztem fel, egy neten talált képet mutatok róla, de ettől többet nem árulok el mert még én se láttamm élőben
Ő biztos bejáratta már, én még csak most kezdtem el húzogatni neki. Kicsit világosnak találom a gyertyát. Főfúvókát már kicseréltem kicsit nagyobbra, de alapjáratiból is kellene egy 38-as és szerintem jó is lenne.
Motoros felénk nem olyan sok, traffipax annál több megyeszerte.
Nekem pont a kezem meg a lábam fázott. A kabáton nem jött át a hideg. Keddre szerdára 15 fokot ígér, lehet munkába is motorral megyek majd.
Az enyém most is odavan, akkor szoktam megkapni ha tankolni kell bele... tegnap lett megtankolva, ma azzal voltam anyámnál de haza már biciklivel jöttem, mert Daninak mindig van valami fontos dolga amit csak a robival tud gyorsan elintézni
Fiatalság bolondság...
Csöppet sem fáztam,felvetten a bőr alá egy melegítőt és még a kezem sem fázott!De volt motoros az úton bőven. Nem győztem integetni
Én már mind a hármat elhasználtam és néha félek rajta. Komolyra fordítva. Amilyen hervadt volt az elején, most nagyon jól megy. Még kell egy kis fúvóka csere-bere és tökéletes lesz.
Ma én is meggurítottam a gépet. Igaz nem sokat mentem, de legalább fáztam egy kicsit cserében. Majd csak vége lesz már ennek a semmilyen időnek és eljön a tavasz, no meg a nyár.
Zsolti! Lement a 2. kezelés is a kis robin, határozottan jobban gördülnek a dolgok
akkor megúsztam!
Mindegy csak guruljon!
Én csak egy db-ot szedek és bőven elég!
Robogó is ér? Mert akkor az enyém nem szárad le
Majd elfelejtettem: Aki ma nem motorozott, annak ......... ........... .........a!