Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Milyen zsámiska meg a polenta? mifelénk puliszkának hívják, huva valósi Kend?
Tejbedarát pont nem lehet. Köszönöm.
Köszönöm a jó kívánságokat. Lassan telik az idő. De alakul, varratszedésig csak vajas krumpli, és más rágást nem igénylő dolgokat ehetek. Jagermeister-t sem! Pedig ezt nem is kell rágni!
Zsámiska, divatos néven polenta, én szeretem sok tejjel.
jobbulást!
Adjék Isten!

Akkor hamarosan lehet enni tejbedarán kívül mást is. Jobbulást!
Gondolom már megmaradok , ha a fene meg nem esz!
Fel a fejjel Józsi! túl vagy az első 24 órán úgyhogy jó a túlélési esély.
Profi munka hátha mások is hasznát veszik majd. A gumival kapcsolatban annyi jutott még az eszembe, hogy a futófelület is árulkodó lehet ha nem szimmetrikusan kopott vagy nem mindenhol egyformán, mert ez utalhat váztorzulásra, sőt teló vagy fékhibára is. Nem kontárkodtam bele a munkádba majd szerkezd át, telóval kinlódok ebédszünetben
No ITT megtalálhatjátok a 12 pontból álló Vásárlási útmutatót :)
végül egyegy pontot szétszedtem, meg betettem olyat ami engem érdekelhet, de nem volt benne a listában.
Lehet szerkeszteni ha valamivel nem értetek egyet
Szép jó reggelt! Itt most borult! Nem volt vészes, csak most kell 3 napig roppant óvatosnak lenni, illetve a varratszedésig, mert összevarrtak mint a gatyát! 10-én szedik ki. De nem vagyok beszrva. Legalább is egyelőre.
A Spuris sztorit még Te mesélted, talán Danival (Darkmind) esett meg. A többi az én idiótaságom csak. Vicc volt, próbáltam szkeptikusnak mutatkozni. Láttam bejött. Tudod ez olyan mint amikor olyan mond véleményt, aki még csak nem is látott ilyet. De szentül tudja hogy az biztos sz@r.
Most nem rakok a Hondába adalékot, elég lesz az olaj, az autó meg megkapta a nagy adagot, így az is bírni fogja egyenlőre. Egyébként érdekes módon utóbbinál nem tapasztaltam olyan látványos vagy különösen hallható változást. De ettől függetlenül nem bánom hogy beleraktam.
Úgy jártam most mint Pelikán elvtárs ehhez én ideológiailag nem vagyok elég képzett...
Fájdalmas beavatkozás lehet, különösen ha többet ültetnek be egyszerre. Apósom már vagy 10 éve koptatja és nincs gondja vele.
Tartom magamban a lelket, pedig leghamarabb három nap múlva ihatok "vadászmestert" !?
Akár kaphattam is, mert ma is fújdogált erre felé elég szépen.
Ha Spuri tönkre tudja tenni a tápszivattyút, ez is kitudja lukasztani a kipufogót. A kerámia kemény egy anyag.
Huzatot kaptál?
Nagyon sok motor nem cserélne gazdát ha őszinték lennének a tulajok... tisztelet a kevés kivételnek!
Kitartás Józsi!
Ennél már csak jobb lehet. Ha kész lesz akkor meg nem kell többet a harapófogó.
A robogóba való adalék biztos nem ér egy kalap sz@rt se. Csak akkor lett halkabb a robi mikor meg lett hegesztve a kipufogó, sőt, biztos vagyok benne hogy a Xado tól lukadt ki.
Ha az emberek nagy része tartaná magát ahhoz, hogy:"becsület", és elmondaná a valót, nem akarna a vascsomójáért motorárat bevasalni, akkor nem lenne a vétel szerencsejáték!
Szerintem lenne hozzászólás bőven, negatív is, ebben biztos vagyok. Alap dolgok ezek csak sokszor elfelejti az ember egy olyan emelkedett pulzusszámmal járó élethelyzetben mint a motorvásárlás, legalábbis én mindegyiket úgy éltem meg... Szerencsére annyira azért tiszta maradt a fejem mindig hogy nagyon nem fogtam mellé
egyébként ebből tényleg simán lejöhetne egy cikk, hogy a kevésbé hozzáértőknek legyen valami kiindulási pont. Már magam előtt látom a címet "A használtmotor vásárlás 10 parancsolata".
Azért már dúdolok!