Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok Urak!

Valakinek egy enyhén füstszínű plexi? Karcok vannak rajta,használt,de szép állapotú! 8000 Ft

czako20@freemail.hu
piros kerítéses szomszéd nem pampogott, hogy ki ez az őrült aki éjjelnek éjjelén 3 doboz 7,2%-os argus sör után kimegy reflektorozni, ráadásul még fényképezi is ?
Az argus egyébként tényleg baromijó szerintem is, és néha tökjó akcióban vannak, a 7,2%-oson pedig egyáltalán nem érződik hogy annyira erős lenne, csak amikor megüt!

Fényképezésnél egyébként csak arra kell figyelni, hogy ne automata beállításokat használjon, mert a blendenyílás meg a záridő a bejövő fény alapján számolódik, tehát ha nagyobb fényerejű lámpát fényképezel akkor lehet rövidebb záridővel, kisebb nyílással fogja fotózni, így hasonlóan erősnek tűnik a képen, miközben mondjuk 3x annyira világít élőben.

Én sajnos (vagy nem sajnos) ma motorozásra kényszerültem, de remélem csak holnapig kell kibírni. Tegnap kuplungbovden szakadás volt az autóban, úgyhogy Budáról mehettem ki Csömörre este 10kor kettesben kuplung nélkül, majd onnan vissza motorral Kispestre. Annyira nem volt kellemes befejezése egyébként egy tökjó napnak, ráadásul ma meg holnap is motorral kell majd furikáznom. Egyébként reggel sem volt annyira hideg, kb 7 fok, du-ra 10 lett, viszont nyálkás eléggé az idő, szóval nem a legkellemesebb. Aztán remélem holnapra lesz bovden a kocsiba, és akkor kezdhetem a szezont amikor tényleg szeretném :) Például a benzincsapot még nem takarítottam ki, és így nincs annyira kedvem sokat motorozgatni, nehogy megint eltömődjenek az alapjárati fúvókák, aztán szedhetem szét megint...

Na üdvözletem az Uraknak!
Most egyelőre nem kell vennem, ebből is kettő volt a csomagban úgyhogy még tartalék is van
Igazán nincs mit!
No Night Breaker. Nem racer. Azt viszont nem ajánlom. Nem azért mert nem jó de semmivel nem világít erzesre jobban majd dupla sőt több mint dupla árért!
Kösz a tippet, jobban hiszek olyanoknak akik kipróbálták, a reklámok sajnos ritkán igazak.

No akkor megkönnyebbülés van! Én autóban használom ezt de utóbb csak Night racer vagy mit kaptam.
Motorban az a motoros bukósisakban terpeszkedos van.
Legyen igazatok!
No ezzel fogsz! Én is láttam (amikor arra jártam) ott egy két érdekes közlekedőt!
Ezzel fogsz is. A biztonság mindennél fontosabb.
Persze jobb napvilágon motorozni, de amikor egy egy alkalommal kiszabadulok nem húzhatom meg a hatért sötétedés előttig, arról nem is beszélve amikor Erdélyben szinte mindig későig motorozunk, ott meg aztán feltünik néha egy két kézikocsi, különböző szabadon kóborgó haszonállatok stb... Szóval nekem kell hogy lássak este is
Egyébként nem szeretek este motorozni. a plexi még az új is este "csíkos", de ha felhajtom bogaras leszek, ha nem akkor szrul látok. Nappal inkább.
Egész keskeny maga az üvegcső, olyan mint a H7-nek, mondjuk ez lényegtelen az eredmény szempontjából.
Nekem ez az itthoni teszt is eléggé meggyőző, Fisinek igaza volt.
A fotó alapján roppant jól néz ki! Remekül világít.
Ez határozottan jónak tűnik. Azért majd kíváncsi leszek az országúton szerzett tapasztalatodra is. Az enyémben még az van amivel 2007-ben hozzám került. Lehet nem ártana már nekem is beújítani valamit.
Első kép a tompított, második a távolsági.
Szerintem éri az árát! Valószinüleg egy kissé másabb az izzószál poziciója mert túl magasra világított, ezért minimálisan lejjebb kellett állítani a lámpafejet. A képen már a végleges állapot van, a fénye határozottan fehérebb, úgy tűnik jó vásár volt.
Majd figyelem a beírásodat!
Nem tudom este mikor érek haza, ha más nem kitolom az udvarra és meglátom, nagyjából tudom mennyit világított be a régi, cserélgetni nem fogom. Bízok Fisibe, mert neki jó tapasztalatai voltak.
Most látod?!
De attól még jó lehet mert nem biztos, hogy a kamera érzékenysége ugyanott van, mint a szemünké. A fotó nem biztos, hogy látja amit kellene.
Mire gondol maga má megen?
Nagyon erős mindkét fény ha szemből fényképezem és a gép nem tudja lekezelni, élőben egy kicsit fehérebbnek tünik az új.
A szemünk arra a fényre a legérzékenyebb ahol a Nap fő spektruma van. Ez a sárgászöld tartományban van. Tehát ha a fény kékes színű az nem biztos, hogy jobb láthatóságot biztosít. Pedig jó lenne, ha eredményes lenne a munkád!
Tudod ez úgy szokott lenni, hogy ha nem akar bemenni a helyére akkor az ember síkosítót használ. Azt viszont nem gondoltam volna, hogy már ilyen fiatalon is?!
Madárdalos napsütötte szép jó napot kívánok !