Miket írsz Te drága ember nem volt itt senki megsértve, én is szoktam néha iszogatni, sőt mostanában kicsit sűrűbben
Hűvös van ám odafent, a népek léceken csúszkálnak a Kékesen (még rímelt is) .
Galyatető környékén -kicsit párás- de attól még szép a kilátás, a Tisza-tó pedig lassan kiszárad, itthon a falualatt nagyobb víz van a nádigödörben...
Jól eljártuk a lábunkat, na de amikor hazafelé fordítottam a szekérrudat bementem a Lidibe seritalért, Argus Strong 7,2-es, állítólag olyat rúg mint a rugós ló, ízre viszont nagyon ott van, úgyhogy ha még fent leszek előfordulhat hogy hülyeségeket írok
Ezt nem én írtam, hanem a telefon. Ja, meg be is voltam baszva, mert nem olvastam vissza. ja, egyébként is, kicsit túladagoltam a szilvát, tegnapelőtt reggel a régi barátom leadta a szerelést egy dubaji szállodai szobában.
Hát ez hazavágott derekasan, Lacival màr beszéltem,de azt gondolom, itt is bocsánatot kérek. Ja, a telón meg kikapcsoltam a predektív billentyűzetet.
Elnézést, mégegyszer nem fordul elő.
Nyugodt fagymentes éjszaka után üde reggelre virradt igazi tavaszias az idő, bár aki motorozásra adja a fejét annak azért be kell öltöznie rendesen. A dolgosabbjainak mint a Testvérem jó munkát, a többieknek pedig teljen úgy ahogy szeretnék.
Hát ez testvérem egy flexibilis falcsiszoló. Porelszivással. A napi bérleti díja 6500 pénz. Még szerencse hogy én ingyen kaptam három napra, csiszolókoronggal....
a korong se olcsó, de ki kell használni, úgyhogy ezen a hétvégén a Főnix a helyén marad
azért használok sok emotikont, mert a múltkor a tve aszonták, hogy aki sok emósikont, használ, az sokat szexel. ki akarom próbàlni...
Tán elvették a motor kulcsát?
Nem tudom mi ez a nyeles valami, de ha dolgozni kell vele akkor megette a fene. A motor kormányán biztosan jobb fogás esik, viszont ha meló van akkor valakinek azt is meg kell csinálni
Összeszaladtak a dolgok nálam is, ráadásul lesz is még (ablak csere, festés, kerítés befejezés...) azért akarok most egy kicsit kiszabadulni, néha muszáj még besokalás előtt.
Én is tervezem, hogy levizsgázok szputnyikra, de egyelőre nem fogad Raszputyin bácsi
Sajnos én ezen a hétvégén a képen látható bringával motorozok, de akinek sikerül, annak jó utat, szép élményeket!
Jól telhetett a napotok. Mi kivittük délután a kis haramiánkat a Maros partra. Volt játszótárs is, jól érezték magukat.
Vagy nem?
Na nézzük...
Hűvös van ám odafent, a népek léceken csúszkálnak a Kékesen (még rímelt is) .
Galyatető környékén -kicsit párás- de attól még szép a kilátás, a Tisza-tó pedig lassan kiszárad, itthon a falualatt nagyobb víz van a nádigödörben...
Jól eljártuk a lábunkat, na de amikor hazafelé fordítottam a szekérrudat bementem a Lidibe seritalért, Argus Strong 7,2-es, állítólag olyat rúg mint a rugós ló, ízre viszont nagyon ott van, úgyhogy ha még fent leszek előfordulhat hogy hülyeségeket írok
Szomorú ami a barátoddal történt, részvétem.
Hát ez hazavágott derekasan, Lacival màr beszéltem,de azt gondolom, itt is bocsánatot kérek. Ja, a telón meg kikapcsoltam a predektív billentyűzetet.
Elnézést, mégegyszer nem fordul elő.
Na most akkor várom a hatást
a korong se olcsó, de ki kell használni, úgyhogy ezen a hétvégén a Főnix a helyén marad
azért használok sok emotikont, mert a múltkor a tve aszonták, hogy aki sok emósikont, használ, az sokat szexel. ki akarom próbàlni...
Nem tudom mi ez a nyeles valami, de ha dolgozni kell vele akkor megette a fene. A motor kormányán biztosan jobb fogás esik, viszont ha meló van akkor valakinek azt is meg kell csinálni
Összeszaladtak a dolgok nálam is, ráadásul lesz is még (ablak csere, festés, kerítés befejezés...) azért akarok most egy kicsit kiszabadulni, néha muszáj még besokalás előtt.
Sajnos én ezen a hétvégén a képen látható bringával motorozok, de akinek sikerül, annak jó utat, szép élményeket!