Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hát ige, így szemből fényképezve sok különbséget nem látsz, inkább este majd szerintem...
A fényszórónál már nem volt akkora nagy különbség, első képen a hagyományos, másodikon a Silverstar 2.0 látható. Nyilván van különbség de ez majd akkor lesz érdekes ha este motorozok, vagyis hogy az út tényleges megvilágítása mennyiben változott az igért +20%-os fényerő hatására.
Üdv az Uraknak!
Megtörtént a fényszóró és a helyzetjelző cseréje. A helyzetjelző led -vagy inkább ledcsoport- éppen hogy befért, szerintem ha egy tizedmilivel nagyobb akkor nem tudtam volna betolni a helyére, így is szilikonnal sikerült. A ledes helyzetfény brutálisan jobb mint az izzószálas, a képek azonos szögből készültek, szerintem nem kell mellé írni hogy melyik volt az izzószálas, főleg hogy az alig látszik...
Na Neked már nagyon jó lesz

hátha igaz
Ez lemaradt:
Dehogynem
Mértékkel igyál és tartózkodva! Bár volt egy ismerős aki azt mondta, hogy Ő így iszik : Mérték: a vödör, tartózkodás: Az asztal alatt!
Még nem is írogatsz zöldségeket. Idd meg nyugodtan.
Azért mert az ottaniak sorsát is a szívemen viselem, olyan jóságos vagyok mint Kalkuttai Boldog Teréz, főleg ha iszok
Basszus ebből az Argusból se kell meginni a harmadikat úgy érzem
Pedig még 1973-ban én is másztam oszlopot nem rossz szórakozás az, nyáridőben! De amikor télen , sok mínuszban kellett akkor 1974 január 3-án otthagytam az ÉDÁSZ-t! Mint az eb a szaharát, hogy "qlturáltan" mondjam !
Minek aggódtál;
ott nem neked kell oszlopra mászni
Fújdogált egy kicsit, de nem hordta a havat vízszintesen ezért elviselhető volt!
Szia Józsi! Azt hittem már nem szeretsz
Azt mondta a rádió, hogy felétek szélvihar van, még emlegettelek is máma, sőt egy kicsit aggódtam is.
Ezt el se merem mondani az asszonynak. Inkább magamra veszem.
Szerintem még a gazda nagyobb kutya mint az a kicsi!
Jó estét kívánok! Itt szépen sütött egész nap, és 12,7 °C volt az eredménye!
Dehogy próbáltam, ha én ott megindulnék a legsűrűbb erdőbe is nyiladékot vágnék mondjuk még nem próbáltam, úgyhogy még az is lehet hogy tudok.
Ránézésre nem olyan nehéz, rá kell allni a lécre aztán a gravitáció húzza lefele... az csak nem lehet olyan bonyolult. Viszont hegynek felfele egyiket se láttam siklani, pedig az volna az igazi mutatvány!
Átadtam!
Kipróbáltad a síelést? kicsit olyan, mint a motorozás, ha kanyar jön, dönteni kell.

bocs a tegnapiért mégegyszer, és utoljára.
Ma annyira dolgoztam a géppel, hogy a szivacs is leszakadt a hajtásról
természetesen megragasztottam, holnap fojtatom
egyébként egészségedre!
Egy ilyen erős ital gyorsan hat. Mi most ittunk meg hárman egy Strongbow alkoholos cidert. Volt vagy 3dl az egész.
Üdvözlöm Krisztit!
Igen, valóban másabb arc mint Brúnó volt. De minden tekintetben. Nincs egy közös mozdulatuk. Azért szeretjük nagyon.
Az furcsa lenne mert még nincs 10perce hogy kibontottam
Pont ma beszéltünk róla, vagyis kérdezte Kriszti hogy mekkora a kutyátok, na most megmutattam ő még azt a képet látta amikor hazavittétek. Szép nagyon, kicsit hosszúkásabb a pofija mint Zarának.