A fényszórónál már nem volt akkora nagy különbség, első képen a hagyományos, másodikon a Silverstar 2.0 látható. Nyilván van különbség de ez majd akkor lesz érdekes ha este motorozok, vagyis hogy az út tényleges megvilágítása mennyiben változott az igért +20%-os fényerő hatására.
Üdv az Uraknak!
Megtörtént a fényszóró és a helyzetjelző cseréje. A helyzetjelző led -vagy inkább ledcsoport- éppen hogy befért, szerintem ha egy tizedmilivel nagyobb akkor nem tudtam volna betolni a helyére, így is szilikonnal sikerült. A ledes helyzetfény brutálisan jobb mint az izzószálas, a képek azonos szögből készültek, szerintem nem kell mellé írni hogy melyik volt az izzószálas, főleg hogy az alig látszik...
Azért mert az ottaniak sorsát is a szívemen viselem, olyan jóságos vagyok mint Kalkuttai Boldog Teréz, főleg ha iszok
Basszus ebből az Argusból se kell meginni a harmadikat úgy érzem
Pedig még 1973-ban én is másztam oszlopot nem rossz szórakozás az, nyáridőben! De amikor télen , sok mínuszban kellett akkor 1974 január 3-án otthagytam az ÉDÁSZ-t! Mint az eb a szaharát, hogy "qlturáltan" mondjam !
Dehogy próbáltam, ha én ott megindulnék a legsűrűbb erdőbe is nyiladékot vágnék mondjuk még nem próbáltam, úgyhogy még az is lehet hogy tudok.
Ránézésre nem olyan nehéz, rá kell allni a lécre aztán a gravitáció húzza lefele... az csak nem lehet olyan bonyolult. Viszont hegynek felfele egyiket se láttam siklani, pedig az volna az igazi mutatvány!
Kipróbáltad a síelést? kicsit olyan, mint a motorozás, ha kanyar jön, dönteni kell.
bocs a tegnapiért mégegyszer, és utoljára.
Ma annyira dolgoztam a géppel, hogy a szivacs is leszakadt a hajtásról
természetesen megragasztottam, holnap fojtatom
egyébként egészségedre!
Pont ma beszéltünk róla, vagyis kérdezte Kriszti hogy mekkora a kutyátok, na most megmutattam ő még azt a képet látta amikor hazavittétek. Szép nagyon, kicsit hosszúkásabb a pofija mint Zarának.
Megtörtént a fényszóró és a helyzetjelző cseréje. A helyzetjelző led -vagy inkább ledcsoport- éppen hogy befért, szerintem ha egy tizedmilivel nagyobb akkor nem tudtam volna betolni a helyére, így is szilikonnal sikerült. A ledes helyzetfény brutálisan jobb mint az izzószálas, a képek azonos szögből készültek, szerintem nem kell mellé írni hogy melyik volt az izzószálas, főleg hogy az alig látszik...
hátha igaz
Basszus ebből az Argusból se kell meginni a harmadikat úgy érzem
ott nem neked kell oszlopra mászni
Azt mondta a rádió, hogy felétek szélvihar van, még emlegettelek is máma, sőt egy kicsit aggódtam is.
Ránézésre nem olyan nehéz, rá kell allni a lécre aztán a gravitáció húzza lefele... az csak nem lehet olyan bonyolult. Viszont hegynek felfele egyiket se láttam siklani, pedig az volna az igazi mutatvány!
bocs a tegnapiért mégegyszer, és utoljára.
Ma annyira dolgoztam a géppel, hogy a szivacs is leszakadt a hajtásról
természetesen megragasztottam, holnap fojtatom
egyébként egészségedre!
Igen, valóban másabb arc mint Brúnó volt. De minden tekintetben. Nincs egy közös mozdulatuk. Azért szeretjük nagyon.