Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Az hát, ívni is kell néha
Nagyfesz vonalat? 132kV? mert az a nagyfesz, inkább középfesz volt az Józsi
Akkor mégiscsak az ivás lesz a megoldás
Mi ma alapot betonoztunk. pont ideális volt az idő, mert nem izzadtunk, meg a beton se égett meg Mondjuk alig találtam betonüzemet, ami kiszolgált, és a fiaim szemén is látszott, hogy valószínűleg csuklik szegény édesanyám. de hát aki prostinak áll, ne sírjon, ha megdugják
Tudom! Akkor + "oszlopállító villa"!? Aszófőnél nagyfesz vonalat is! Hóesésben 30 centis hóban gödörásás!? nészkősziklás talaj kompresszorral légkalapáccsal!?
Engem is járt a rossz baj a hét elején, a vesém szarakodott de szerencsére időben elkeztem inni a mezei zsúrló teát
Azért ma már másképpen van, bár az időjárás még mindig nagyobb úr mint mi!
Lehet az a baj, hogy nem iszok rendesen
A magyarok építkeznek a leggyorsabban: 7 kor elkezdik építeni a szeszgyárat, fél nyolcra meg részeg mindenki
Szedted rendesen a poharas orvosságot?
a csontkovács csodát tett, nem tör má a nyavalya
Neked "nem lehet elég b...t fingani!" De sebaj! Nekem az ÉDÁSZ-nál végzett "villanyszerelő" munkából elég volt 6 hónap! Torkig!
Oszlopgödör ásás, kábelárok ásás közben oszlopállítás, no meg ugyanez szőlőhegyben, az egész banda részeg volt 8:30-ra csak én és a ZIL-sofőr nem.
Vajúdol még tetvérem, vagy már jobban vagy?
Errefelé is fúj derekasan, de csak kint és mivel szar a hideg szél nélkül, van vagy -5 fok. egyébként a -5 a legjobb fájdalomcsillapító, mert az egyből hat
Mondjuk egésznapos kereszttartó cserék után itthoni levezetésnek...
Én szívesen lemondanék róla. De azt hiszem most nem ússzuk meg.
Pedig nem ártana Neked egy kis friss testmozgás a friss levegőn!
Szia! Idén még nem lapátoltam havat, de nem is nagyon hiányzik
A héten erre is hideg volt, nem egy leányálom a hálózatos munka ilyenkor, szinte meleg van amikor lejövünk fentről... de hisz próbáltad Te is valamikor.
Ma vizsgáztam, amit szintén útálok, annyiból volt jó hogy bent voltunk, mondjuk ott meg melegem volt... de hát mint tudjuk nekem semmi sem jó
Jó estét Urak!
Itt is fúj és még esik is.
A hó.
De jó.
Amikor elindultam Győrből sütött, aztán Pápánál már "beborult", Devecsertől pedig esett. Most nem esik.0,3 °C van most!
Értem én, csak másra gondoltam.
Jó estét kívánok!
Itt fúj de most pont lesz.rom mert nem vagyok ügyeletes
Nem "bántás" , nevelés! nem kell lapátnyél elég egy suhogós fűzfavessző!