Mi ma alapot betonoztunk. pont ideális volt az idő, mert nem izzadtunk, meg a beton se égett meg Mondjuk alig találtam betonüzemet, ami kiszolgált, és a fiaim szemén is látszott, hogy valószínűleg csuklik szegény édesanyám. de hát aki prostinak áll, ne sírjon, ha megdugják
Neked "nem lehet elég b...t fingani!" De sebaj! Nekem az ÉDÁSZ-nál végzett "villanyszerelő" munkából elég volt 6 hónap! Torkig!
Oszlopgödör ásás, kábelárok ásás közben oszlopállítás, no meg ugyanez szőlőhegyben, az egész banda részeg volt 8:30-ra csak én és a ZIL-sofőr nem.
Errefelé is fúj derekasan, de csak kint és mivel szar a hideg szél nélkül, van vagy -5 fok. egyébként a -5 a legjobb fájdalomcsillapító, mert az egyből hat
A héten erre is hideg volt, nem egy leányálom a hálózatos munka ilyenkor, szinte meleg van amikor lejövünk fentről... de hisz próbáltad Te is valamikor.
Ma vizsgáztam, amit szintén útálok, annyiból volt jó hogy bent voltunk, mondjuk ott meg melegem volt... de hát mint tudjuk nekem semmi sem jó
Oszlopgödör ásás, kábelárok ásás közben oszlopállítás, no meg ugyanez szőlőhegyben, az egész banda részeg volt 8:30-ra csak én és a ZIL-sofőr nem.
Ma vizsgáztam, amit szintén útálok, annyiból volt jó hogy bent voltunk, mondjuk ott meg melegem volt... de hát mint tudjuk nekem semmi sem jó
Itt is fúj és még esik is.
A hó.
De jó.
Jó estét kívánok!
Itt fúj de most pont lesz.rom mert nem vagyok ügyeletes