Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Az én anyósom is beszerzett egy kutyát, sőt elkapja a csirkét is, mégse bántottuk soha.
Vidd kutyaiskolába!
Tanítani kell! Sok éve anyósom beszerzett egy kutyát. Kedvenc elfoglaltsága volt a csirkék elkapása ha beszabadult a baromfiudvarba. Pórázra lett kötve, és amikor mozdult a csirkére a fűzfabottal kapott egyet a fejére! Egy délután leszokott a csirkepusztításról!
Szorgalmasan pusztít. Még úgy is, hogy tettem megelőző lépéseket. Mindent nem csomagolhattam be kazánlemezbe.
Abba hiba nehezen
Szilviának se tetszett mikor mutattam mit tett az aranyesővel. A seprűt nem sajnálta annyira.
Szép kutyus, úgy látom, szorgalmas is Az enyém a szilvafákat háncsolta le kivétel nélkül, ki is száradt mind. októberben volt két éves, most kezd lenyugodni, de azért ha egy cipőhöz hozzáfér, azt pillanatok alatt alakítja át papuccsá. valószínűleg suszter volt előző életében
Tudják hogy úgyis megvesszük, mert ha itt az idő menni kell
Mit kezdenél egy nagy földalatti tartály romlott teszkós tejjel? Megvan! Főzzünk belőle kumiszt, oszt adjuk el az oroszoknak benzinért
Egyébként én gondoltam, hogy nem sokáig lesz jó világ, csak az oroszokat szívatták a nyomott olajárakkal. azért remélem, nem 450- es benzinnel kezdünk motorozni.
Hú milyet nőtt! Nekünk is ritkította Zara a bejárati kapu mellett a fagyalt aztán amikor már ott tartottunk hogy tövestől szaggatta fel, elvertem a pofáját a kitépett növénnyel. Azóta természetvédő lett
Ma elkezdtem csinálni a kis bajkeverőnk házát. Kint volt az uraság is, egyszer feltünt hogy nagy a csend. Elfoglalta magát egy kicsit.
Most viszont úgy tűnik megmozdult az állóvíz, holnaptól 7Ft-al emelkedik a benzin! Szépen megerősödik az mire kezdődik a motoros szezon Kéne venni egy nagy földalatti tartályt, bár az se jó mert a mai benzin hamarabb romlik mint a teszkós tej
Amerikai a csávó.
Amúgy meg emelem a kalapom előtte, nem semmi lehetett összeszögelni és még működik is.
Nem kell már neki, örül ha el tudja adni
A végén még megtámadja érte Amerika
Az alsó hengersor olajban tocsog.
Azért nem fogadunk rá!
Hát az alsó hengersornak elég mostoha az olajelvezetése, a kék füst csak annyit jelent, hogy van benne olaj . Én inkább a bácsi műhelyére lennék kíváncsi, mert ha ezt azzal az egy satuval, meg 4 db energiatakarékos izzóval csinálta, akkor fel kell terjeszteni Nobel- díjra Azért kíváncsi lennék a főtengelyre.
Jut eszembe, nekem is van még egy komplett blokkom, satum is van, úgyhogy tudok építeni egy V8- as inazumát
Nem baj, ha van baj, nem kell csinálni, hogy legyen!
Mit vacakolsz órácskákkal, húzd a lóbőrt reggelig! Nem kell menni kapálni!
Fényév meg orion köd...
Le kell dőljek egy órácskát, ritka szar nap volt ez a mai.
Az Orion-köd 900 fényévnyire van!
sőt messze... a baj nem kevés!
De inkább kuriózum tudod meszze van a város...