Valószínűleg tervezőmérnök! nem a teljesítményét kicsinyellem hanem a dolog értelmét nem látom. De az Ö ideje és a pénze. Mert gondolom nem kicsi lehetett. Van akinek ez a hobbija!
Ez kurrózium Józsi, ebből csak egy van a világon, benne van az alkotó lelke! Gondolj bele otthon összeházasítani egy másik hengersort a meglévővel úgy, hogy a forgattyúsház is közös, eszméletlen ügyes emberke!
Ez már a "húbazdmeg!" kategória!
"12 a négybe kipufogó. 48 szelep. 12 a háromba légszívó torok, amely három Weber karburátorhoz tartozik. És ami a lényeg: 2000 köbcenti."
Szóval ügyes ez a Andreas Georgeades gyerek, akárki is csinálta, még akkor is ha nem teljesen sikerült neki elválasztani az égésteret az olajtértől... most genya leszek de volt a gépnek egy kis "kék" füstje
Jóból is megárt a sok! Vagy 30 éve az egyik kolléga kb. 60 fokos szögben "támaszkodott" a kocsma falához, és ahogy arra mentem mondom neki: Te Laci, már megint roppant részeg vagy!
Válasz: Ízlés dolga !
Peti, nem lehet hogy görbe a tükröd otthon? No komolyra fordítva a dialógust, nekem volt amikor már csak gyógyszer segített a derékfájásomon. Hosszú kínlódás után pár nap alatt megjavult. Ha jól emlékszem Brexin volt a neve.
Mondjuk így ránézésre tényleg elég drága lehetett ez a fej Az alkohol elég jó kozmetikus, cégnél is van egy 40 éves kőműves, alig néz ki százharmincötnek. De ha megnyiratkozik, tízet letagadhat.
Szia Zsolti!
Én elég gyakran látom magamat, de hidd el, nem túl nagy élmény Délután voltam csontkovácsnál, jól összetört, de most olyan, mintha jobb lenne
Ja azt tudom, monjuk M zárolt húskonzervet még láttam is, de el tudod képzelni hogy 1 napnál tovább kibírná az M zárolt pálinka ott ahol 70%-ban alkoholisták a tisztek?
Ahol én voltam ott ha a kutyán kétszer átfolyt volna is megitták volna, majd egyszer elmesélem amikor mobil antennát mentünk felállítani Csepel teherautóval... Debrecenből indultunk Szolnokra, Karcagon már senki nem tudta a világát csak a sofőr, de az is csak azért mert Püspökladánynál kihányta a házit az úri gyomra...
Azt hittem kiszáradt! A fiam kapott egyszer egy cserépkorsóban finom pálinkát, majd karácsonykor derült ki, hogy kipárolgott belőle, mert az a szr korsó nem volt mázas! Így csak a szagolgatás maradt!
Teljesen felesleges ekkora gépeket építeni! Habár a bankrablás helyett pl. elfogadhatóbb!
"12 a négybe kipufogó. 48 szelep. 12 a háromba légszívó torok, amely három Weber karburátorhoz tartozik. És ami a lényeg: 2000 köbcenti."
Szóval ügyes ez a Andreas Georgeades gyerek, akárki is csinálta, még akkor is ha nem teljesen sikerült neki elválasztani az égésteret az olajtértől... most genya leszek de volt a gépnek egy kis "kék" füstje
Válasz: Ízlés dolga !
Én elég gyakran látom magamat, de hidd el, nem túl nagy élmény Délután voltam csontkovácsnál, jól összetört, de most olyan, mintha jobb lenne
Na de itt egy igazi gyöngyszem, ő azért elég tisztán látja a dolgokat
Ahol én voltam ott ha a kutyán kétszer átfolyt volna is megitták volna, majd egyszer elmesélem amikor mobil antennát mentünk felállítani Csepel teherautóval... Debrecenből indultunk Szolnokra, Karcagon már senki nem tudta a világát csak a sofőr, de az is csak azért mert Püspökladánynál kihányta a házit az úri gyomra...