Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Valószínűleg tervezőmérnök! nem a teljesítményét kicsinyellem hanem a dolog értelmét nem látom. De az Ö ideje és a pénze. Mert gondolom nem kicsi lehetett. Van akinek ez a hobbija!
Ez kurrózium Józsi, ebből csak egy van a világon, benne van az alkotó lelke! Gondolj bele otthon összeházasítani egy másik hengersort a meglévővel úgy, hogy a forgattyúsház is közös, eszméletlen ügyes emberke!
Mennyi lehetett a fogyasztása, és a súlya?
Teljesen felesleges ekkora gépeket építeni! Habár a bankrablás helyett pl. elfogadhatóbb!
Ez már a "húbazdmeg!" kategória!
"12 a négybe kipufogó. 48 szelep. 12 a háromba légszívó torok, amely három Weber karburátorhoz tartozik. És ami a lényeg: 2000 köbcenti."
Szóval ügyes ez a Andreas Georgeades gyerek, akárki is csinálta, még akkor is ha nem teljesen sikerült neki elválasztani az égésteret az olajtértől... most genya leszek de volt a gépnek egy kis "kék" füstje
Egy fél liter után perfekt beszélek arabul.
Jóból is megárt a sok! Vagy 30 éve az egyik kolléga kb. 60 fokos szögben "támaszkodott" a kocsma falához, és ahogy arra mentem mondom neki: Te Laci, már megint roppant részeg vagy!
Válasz: Ízlés dolga !
Ehhez mit szóltok?
én most visszaolvastam mindent és kurvasokat röhögtem
Peti, nem lehet hogy görbe a tükröd otthon? No komolyra fordítva a dialógust, nekem volt amikor már csak gyógyszer segített a derékfájásomon. Hosszú kínlódás után pár nap alatt megjavult. Ha jól emlékszem Brexin volt a neve.
Mondjuk így ránézésre tényleg elég drága lehetett ez a fej Az alkohol elég jó kozmetikus, cégnél is van egy 40 éves kőműves, alig néz ki százharmincötnek. De ha megnyiratkozik, tízet letagadhat.
Szerintem nem ekkora intervallumban gondolkodik a csávó
Szia Zsolti!
Én elég gyakran látom magamat, de hidd el, nem túl nagy élmény Délután voltam csontkovácsnál, jól összetört, de most olyan, mintha jobb lenne
Lehet, hogy a két sör között eltelik egy fél év, olyankor könnyen megszomjazik az emberfia
Nekem a lengyel megy nagyon ha kótyagos vagyok, pedig soha nem tanultam
Na de itt egy igazi gyöngyszem, ő azért elég tisztán látja a dolgokat
Egészségedre! nem is gondoltam volna, hogy a vadászmestertől ilyen egyszerűen meg lehet tanulni németül
Ja woll herr Oberstandartenführer!
M, mint mozgósítás , csak mozgósítás (tartalékos állomány behívása esetén) felhasználható
Ja azt tudom, monjuk M zárolt húskonzervet még láttam is, de el tudod képzelni hogy 1 napnál tovább kibírná az M zárolt pálinka ott ahol 70%-ban alkoholisták a tisztek?
Ahol én voltam ott ha a kutyán kétszer átfolyt volna is megitták volna, majd egyszer elmesélem amikor mobil antennát mentünk felállítani Csepel teherautóval... Debrecenből indultunk Szolnokra, Karcagon már senki nem tudta a világát csak a sofőr, de az is csak azért mert Püspökladánynál kihányta a házit az úri gyomra...
Katonaságnál volt , soha nem kérdeztem, "M" zárolt. "M" készlet, meg efféle szrok. Szerintem Menet-készlet akart lenni?!
Amúgy az M mit jelent? Kicsit most elbizonytalanodtam mert a pöris történet 2-éve volt...
Ez a katasztrófa nem a szökőár!
Na ez a tragédia nem a forint romlás!
Azt hittem kiszáradt! A fiam kapott egyszer egy cserépkorsóban finom pálinkát, majd karácsonykor derült ki, hogy kipárolgott belőle, mert az a szr korsó nem volt mázas! Így csak a szagolgatás maradt!
Csak csodáltam hogy nem emlegeted fel ?!