Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A kávé az jó, meg a hideg víz is . Persze, én is emlékszem az említett attrocitásra, ezért kértem, hogy ne készülj semmivel. Nem tudom, hogy sikerül koordinálni a céges Vito-t hétvégére, de ha lehet, hazahozzuk a gépet, mert hiányzik
Egyszer egy hétig ettem miattad a pörköltet... magyar ember nem felejt, víz lesz, esetleg egy kávé, de tejszin nélkül!
Ma még én is ügyelek, úgyhogy egy percig nem biztos nekem sem hogy itthon alszok.
Nyugodt műszakot, aztán jó pihenést!
Már fent vagyok, de csak azért mert indulnom kell.
Jó éjt Nektek.
Akkor beugrunk, de ne készülj semmivel, mert mi sem viszünk semmit :-) csak már látni szeretném a képedet
Gondoltam hogy még ott van mert azt mondtad ha kész lesz benézel, vasárnap szabad vagyok semmi ügyelet.
Értek hozzá hogy kell életet csiholni bár van aki közben bealszik
Ja, az se volt már beindítva vagy két hónapja. utoljára akkor, mikor a gyökér itt volt halasról. de én bízok benne
Az ételhordó is ott áll tőled 10 km-re. János szólt, hogy el kéne má onnan hozni, de még nem volt rá idő. lehet, Vasárnap elmegyünk érte, bár reménykedtem, hogy már lábon hozom haza...
Józsikám! ha edzett vagy, nincs izomláz
Jó estét az Uraknak!
Jöttem megkeresni egy fényképet ami szerintem szerepelt itt, és látom, hogy mekkora élet folyik itten!
ha nem baj, csatlakoznék.
Mennyi minden történt, még én szundítottam egyet.
Mire benned a helyére kerül, addigra elpárolog!
Aki nem bírja, adja oda nekem és majd én nem bírom helyette!
Minek iszik az olyan aki nem bírja az italt!?
Motorost faragunk belőled, bármi legyen is!
Ha tegnap józanodsz ki
A Tegnaposság ! Az a legrosszabb!
Egyébként Nekem is bekőne már indítani, talán nem is állt még ennyit amióta nálam van. Mióta robogózok némi kárpótlást érzek így télen, sőt lassan megtanulok azzal is közlekedni. Volt pár meleg helyzet az az átkozott 10-es kerék... általában szűk kanyarokban van a baj, vagy kétszer már sikerült úgy alászedni hogy majdnem átestem rajta
Végülis ahogy nézzük csak az már nem bele hanem mellé folyik.
gondolom tudok, csak visszafolyik. De értem nagyjából a lényeget.
Ja és igen, ha lezár mind a négy tűszelep akkor nem tudsz többet önteni a betáp csőbe, de ez logikus.