Na látod, kicsit sok volt az anyag, van ilyen hogy először nem indul aztán másnap meg pöcre! Karbis motoroknál érdemes hosszú állás után feltöltött karbicsészékkel indítani, akkor kevésbé fordul elő ilyesmi.
No, mai mérleg, feltoltott akksi vissza, pocc-roff! Persze utána az alapjarat ingadozott és egy ido után kicsit füstölt is, de korábban szivato mellett is rá kellett huzni a gazra kicsit, most pedig nem. Kicsit allitgattam az alapjarati csavart h jó legyen, egy olyan 10p után. Ha jobb idő lesz megnezem a bekoton hogy sebességnel is minden ok
Józsira rábízhatod magad, olyan mint egy javasasszony csak neki töke van, de ugyanúgy vajákol meg ráolvas vagy gyógyfüvezik... felveszed skype-on és a bioenergiával kikezel mint a Tv sámán
A testvérem (nagykorú B Péter) szokta mondani: "Neked nem lehet elég büdöset fingani!"
Amúgy nem vagyok válogatós csak a múltkorában büntetésből kellett egy egész hétig egyoldalúan táplálkozni, és még örültem is hogy megúsztam annyival.
Helló Peti!
Ritkán látni téged .
Itt csak -2 volt reggel, de haza robogózni elég hűsnek érződött, különösen a filléres tökfödőmben amiből ki volt a fülem teljesen. A derékfájás nem játék, ilyenkor nagyon kínos minden mozdulat. Jobbulást!
mennyezetet gipszkartonoztam egyedül, a lapot is tartani kellett, meg fúrni is, elég magas volt az állás, úgyhogy ki voltam tekeredve rendesen. de hát meg is hálálta a derekam
János mondta, hogy bármeddig maradhat, de nem akarok visszaélni a vendégszeretetével, Meg mi van akkor, ha jövő hét vasárnap délután száraz az aszfalt, és éppen nincs mit csinálnom? Akkor mivel menjek motorozni?
Haza kell a gépet hozni
Elhiszem hogy hiányzik, néha én is felhajtom a takarót a Csühösön... olyan az mintha ott lenne melletted egy jó nő de nem dughatod meg... jöhetne már a tavasz
Mindenféle gyógyfüvek vannak benne!