Pozitív csalódás a kis páka, egészen minőségi kidolgozású, persze a tartóssága majd kiderül, bár megnyugtató a 3év garancia. Viszonylag hamar felmelegszik de igazából a hőfokszabályzó srófot érdemes tökig rátekerni, egy kettőfeles sodrott tyúkbelet pillanatok alatt befuttattam vele, annál meg nagyobb igénybevétel nem kell, meg arra van nekem nagyobb. Két fejet adtak hozzá (egy hegyest és egy csavarhúzó formát) meg két guriga lágyforraszt is tartalmaz a kis praktikus oldalfiókja. Zsoltinak is ajánlom ha gondolkodott rajta, szerintem annyi pénzt bőven megér.
Laci ha azt adja amit ráírtak akkor igen! De ha nem lenne alkalmas pl. számítógép, vagy okosteló javításra akkor a motoron forrasztani még jó!
No meg az a 7 korsó sör ára.....?!
A minap ez a látvány fogadta anyukát mikor benyitott a kazánhoz. Azóta se tudjuk kicsinálta azt a felfordulást. Biztos nem az az ártatlan tekintetű kis jószág.
szerintem teljesen jó. nekem ilyen van. 4000-ért vettem anno, igaz várni kell míg bemelegszik (valószínűleg a 48W-nál még többet kell várni), de amire használni akarjuk arra lehet. Azért a cégnél a jó öreg Weller százszor jobb :)
De pl Erdély után beázott a headset és recsegett a hangja, otthon ki tudtam cserélni az USB aljaztját, és azóta tökéletes. Persze szenvedtem vele rendesen :) Kéne rá szerezni egy gumis kis szatyrot amitől vízálló lesz.
Ha megyek hazafele a dógozóból megnézem, vannak pákáim de már mindegyik gatya. Van egy 40W-os is, kisebb dolgokra pl. nyákra tökéletes, ahelyett gondoltam venni egy másikat..
Az ígéret szép szó, ha megtartják... de sajnos most hétvégén nem volt időm kicserélni a motor izzóját, így a molos űberhájtek és a régi közötti különbséget se tudtam lefotózni. Amúgy errefelé nincs hideg, ma is 7-8°C volt, viszont javarészt esett, meg is áztam a robeszon
További szép estét Urak!
Ez még belefér a játékba, még ha kicsit el is durvul néha. Jó hogy a cica is benne van, neki is kell a mozgás hiszen úgy látom még ő is fiatal, majd meglátod hogy örök barátság lesz belőle ha együtt nőnek fel.
Zara amikor kicsi volt mindig elzavarta Szuszókot a befogadott macsekunkat, róla azt kell tudni hogy valami veleszületett nyavalyája van, olyan hangosan szuszog, hogy az elején többször megijedtem tőle amikor este kimentem az udvarra szerintem ezért dobták ki a szerencsétlent. Egerészni nem tud mert észre veszi az egér annyira hangosan veszi a levegőt, igazából ha nem adnánk neki enni már régen az örök vadászmezőkön járna. Kisebb is mint az átlag és nincs is olyan fürge, ahogy nőtt Zara egyre sűrűbben elkapta mielőtt a menedéket adó párkányra felugorhatott volna, de olyankor csúnyán leszidtam pedig nem volt komoly a harc hiszen ha akarta volna egy pillanat alatt összeroppantja. Nem mondom hogy most olyan nagy haverok mert néha összevesznek a kaján, viszont láttam már amikor a házába is beengedte a kutya.
Az előző kutyánk (ami ugyan ilyen fajta volt) egyáltalán nem bántotta az akkori cicánkat. Bár az már nem volt kölyök mikor ide hoztuk a macskát. A probléma az, hogy gyorsan eldurvul a játék és a macska nem birja az ilyen fokozott igénybevételt. Néha olyan nyávogással meg fújással menekül. Már többször szétszedtük őket, mi se szeretnénk ha szétjátszaná a macsekot ez a kis haramia.
Elszórakoztatják egymást, de figyelj oda és fékezd azt amelyik nagyon nem bír magával. Anyósomnál sok évvel ezelőtt a kutya és a cica együtt nőtt fel, nem egyszer láttam, hogy a fekete macska a fekete pumin fekve aludt. Csak ez kb 1980 körül volt.
Helló Józsi!
Legyen igazad. Elnézve a "játékukat" erre nem sok esélyt látok. Nagyon durva dolgokat művelnek. Legalábbis a kutya részéről. Bár azért érdekes a macska viselkedése is. Ha nem látja a kutyát, keresi, ha megtalálja, provokálja. Utána meg jön a gyilok.
Rendben. Keddig vagyok délutános. Kíváncsi vagyok mi a véleménye Lacinak a dologról. Ha tudna megoldást, még el is autóznék hozzá. Már nagyon unom hogy világít a lámpácska.
No meg az a 7 korsó sör ára.....?!
De pl Erdély után beázott a headset és recsegett a hangja, otthon ki tudtam cserélni az USB aljaztját, és azóta tökéletes. Persze szenvedtem vele rendesen :) Kéne rá szerezni egy gumis kis szatyrot amitől vízálló lesz.
További szép estét Urak!
Zara amikor kicsi volt mindig elzavarta Szuszókot a befogadott macsekunkat, róla azt kell tudni hogy valami veleszületett nyavalyája van, olyan hangosan szuszog, hogy az elején többször megijedtem tőle amikor este kimentem az udvarra szerintem ezért dobták ki a szerencsétlent. Egerészni nem tud mert észre veszi az egér annyira hangosan veszi a levegőt, igazából ha nem adnánk neki enni már régen az örök vadászmezőkön járna. Kisebb is mint az átlag és nincs is olyan fürge, ahogy nőtt Zara egyre sűrűbben elkapta mielőtt a menedéket adó párkányra felugorhatott volna, de olyankor csúnyán leszidtam pedig nem volt komoly a harc hiszen ha akarta volna egy pillanat alatt összeroppantja. Nem mondom hogy most olyan nagy haverok mert néha összevesznek a kaján, viszont láttam már amikor a házába is beengedte a kutya.
Legyen igazad. Elnézve a "játékukat" erre nem sok esélyt látok. Nagyon durva dolgokat művelnek. Legalábbis a kutya részéről. Bár azért érdekes a macska viselkedése is. Ha nem látja a kutyát, keresi, ha megtalálja, provokálja. Utána meg jön a gyilok.
ha 42-őt osztom 7-el akkor pont kijön
Amúgy nem, vagyis remélem