Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ne má!
Most akarsz elromlani?
Nekem tegnap volt a csúcs, reggel lementem a 25tonnás kosarassal Nyírbátorba a 471-es halálúton, nem elég hogy hót szar de még le is volt fagyva... kormánymozdulat se kellett ahhoz hogy elinduljon a fara, 5tonnás ellensúly van a hátulján, az autó terepes ráadásul magas felépítmény... 50-60al tudtam menni de úgy is fostam... ezt követően -10fokban ledolgoztam a munkaidőt feszültség alatt, aztán irány haza. Itthon lenyestem Apósom culápszaggatójából egy keveset majd jól besöröztem mert örültem annak is hogy élek. Ledőltem az ágyra félkótyagosan, bedugtam a fülemet és Scorpions-t hallgattam... talán két számot... elaludtam. Kriszti ébresztet mert menni kellett fürdeni, érdekes volt a tusfürdő... nagyon csípte a szemem... fűrdőszobai vízkőoldó volt, valami utántöltő... szép kék szine volt mint a tusfürdőnek, csak tudnám mit keresett a kád szélén... Idén már kétszer voltam kótyagos de most is sörözök...
Állítólag 7évente változik az ember, a következő felvonás érdekesen indul... lehet tényleg alkesz leszek!
Ebben az évben is lesz még vagy 50 szerda, egyszer csak kész lesz. Ha szerencséd van, nem novemberben, mondjuk.
Azt mondta hétfőn a műanyag hegesztős dolgozó, hogy szerdán megcsinálja. Az idomokat.
Igaz, azt nem mondta, hogy melyiken......
Le vagyunk fagyva.
Mi van Urak, mindenkit megviselt a nagy hideg?
Remélem.
Az természetes
A fényszórót én állítom be úgyis, azt meg hogy hol csomagolták nem tudom, viszont az Osram adta hozzá a nevét, csak nem lehet nagyon szar.
De ha okos" akkor egy kis buksi simogatás is kell.
Ha "hosszabbat" világít , akkor magasabban van a fénysugara, és azt sem tudni hol csomagolták.
Szoktam!
Érdekes kis szőrcsomók. De tanítsd. ha nem tetszik amit csinál, morogd meg és fújj rá. Persze csak hanggal. ( Fffff!)
Sőt, lehet a Mol kút is csak egy átfestett zugárus...
Lehet Sanghajban készült csak felcimkézték.
Szabványos német technológia, elvileg nem kéne hogy molesztálja a szembejövőt
Majd kiderül
Minden cica okos és tanítható, a kis Rudolfunk még csak 4hónapos de első perctől használja a cica klotyót, saját kis pihenő helye van de volt már amikor összekeverte az enyémmel ilyenkor úgy elfárad a játékba hogy az ágytakarón felejti magát
Viszont az asztal vagy a vetett ágy tabu és ezt ő tiszteletben is tartja
"hosszabb beláthatóság" Következtetés: A szembejövőt vakítja , ha a vetítési képe nem azonos a szabvánnyal.
Egyelőre a Bandival megvagyok elégedve! Értelmes okos szőrgombóc.
Van igazi, úgy hogy lemondanék tisztelettel a digit változatról. Bár ahogy az új családtag bánik vele mostanában, lehet még az utódlásán is hamarosan gondolkodni kell.
Nem fogsz szerintem csalódni benne. Nekem anno nagyon bejött persze autóban.
Tudok szerezni digitális macskát is ha kell
Már én nem csak gondolkodok rajta. A dobozán szép igéretek vannak, nagyobb fényerő, hosszabb beláthatóság és dupla élettartam... egyelőre hiszi a piszi, vagy ha úgy tetszik hiszem ha látok! H4-es kivitelt vettem, hétvégén kiásom a takarók alól a motort aztán kíváncsi leszek a különbségre. Ha véletlenül nagyot átbaszarintottak akkor se esek kétségbe, paraszt gyerek vagyok, a vénusz és a sarkcsillag majd hazavezet, errefelé nem takarják nagy hegyek
Szia Laci!
Igen beszéltük vele is. Mielőtt beépítem azért majd elviszem hozzá és átnézzük, nehogy valami gebasz legyen.
Nekem nem fussa digitális vezérlésre. Csőtermosztát meg egy relé vezérel három szivattyút majd, remélem jól.