Nekem tegnap volt a csúcs, reggel lementem a 25tonnás kosarassal Nyírbátorba a 471-es halálúton, nem elég hogy hót szar de még le is volt fagyva... kormánymozdulat se kellett ahhoz hogy elinduljon a fara, 5tonnás ellensúly van a hátulján, az autó terepes ráadásul magas felépítmény... 50-60al tudtam menni de úgy is fostam... ezt követően -10fokban ledolgoztam a munkaidőt feszültség alatt, aztán irány haza. Itthon lenyestem Apósom culápszaggatójából egy keveset majd jól besöröztem mert örültem annak is hogy élek. Ledőltem az ágyra félkótyagosan, bedugtam a fülemet és Scorpions-t hallgattam... talán két számot... elaludtam. Kriszti ébresztet mert menni kellett fürdeni, érdekes volt a tusfürdő... nagyon csípte a szemem... fűrdőszobai vízkőoldó volt, valami utántöltő... szép kék szine volt mint a tusfürdőnek, csak tudnám mit keresett a kád szélén... Idén már kétszer voltam kótyagos de most is sörözök...
Állítólag 7évente változik az ember, a következő felvonás érdekesen indul... lehet tényleg alkesz leszek!
Minden cica okos és tanítható, a kis Rudolfunk még csak 4hónapos de első perctől használja a cica klotyót, saját kis pihenő helye van de volt már amikor összekeverte az enyémmel ilyenkor úgy elfárad a játékba hogy az ágytakarón felejti magát
Viszont az asztal vagy a vetett ágy tabu és ezt ő tiszteletben is tartja
Van igazi, úgy hogy lemondanék tisztelettel a digit változatról. Bár ahogy az új családtag bánik vele mostanában, lehet még az utódlásán is hamarosan gondolkodni kell.
Már én nem csak gondolkodok rajta. A dobozán szép igéretek vannak, nagyobb fényerő, hosszabb beláthatóság és dupla élettartam... egyelőre hiszi a piszi, vagy ha úgy tetszik hiszem ha látok! H4-es kivitelt vettem, hétvégén kiásom a takarók alól a motort aztán kíváncsi leszek a különbségre. Ha véletlenül nagyot átbaszarintottak akkor se esek kétségbe, paraszt gyerek vagyok, a vénusz és a sarkcsillag majd hazavezet, errefelé nem takarják nagy hegyek
Most akarsz elromlani?