Dehogy adom tovább két bajonettzáras foglalatot kell vennem és kész. A fénye sokkal erősebb mint a hagyományos helyzetjelzőé és mindössze 1W-os! Volt már olyan amikor kiégett a fényszóró izzó, ilyenkor a hagyományos helyzetjelző izzó nem egy nagy durranás, az 5db led viszont komoly fényerőt produkál
Kár! Add tovább , vagy a motorodban használd fel esetleg...?!
De én néztem a Simsont is abba is remekül belemegy, teljesen más a megoldás mint a Hondánál. Csak kell elé egy 7812-es stabilizátor, mert még nincs benne olyan. De hétfőtől megint munka.
Nézegettem a lámpát Józsi.
Befér a hagyományos helyére de sajna a helyzetjelzőimnek T10-es foglalatai vannak, amit küldtél az pedig bajonett záras. Ez a kisebbik gond mert az a lényeg, hogy a lámpatest tudja fogadni a ledeket. Emiatt csúszik egy kicsit a projekt, de a napokban erre is pontot teszek!
Igazad van, magunknak szabjuk az igényeket, de sajnos a külső körülmények nem mindig alakulnak kedvezően. Remélem az előző hozzászólásom gondolatai nem a pesszimizmust sugározták, hiszen pont az ellenkezője igaz. Tavaly ilyenkor még a vizsgákra készülődtem és igazából azt se tudtam hogy a velejáró lemondások megtérülnek-e valamikor. Aztán sikeresen vettem az akadályokat és alig két hónap múlva új munkaszerződést írtam alá, ez még néhány éve szinte elérhetetlennek tünt. Egész évben alig motoroztam vagy 4ezer km-t, most viszont remélve hogy túl vagyok a nehezén ettől jóval többre vágyok és ez akár újévi kívánságként is megállja helyét. Persze a kívánságok maguktól ritkán teljesülnek én is csak úgy hiszek benne, hogy megteszek érte mindent. Madách már rég nem él de örök érvényű hagyatéka még ma is aktuális: Mondottam ember küzdj, és bízva bízzál!
Még egyszer BUÉK! Neked Laci és minden betérőnek itt a fórumon. Én az újévi kívánságokban és fogadalmakban nem nagyon hiszek. Még ha nem is teljesen, de mi magunk szabjuk igényeinket és próbáljuk megvalósítani a lehetőségekhez képest legjobban. Az elmúlt év nekem (nekünk) a fent említett lehetőségekhez képest jó volt. Tudtunk motorozni (Veletek is többek között), haladtunk a környezetünk szépítésében, eljutottunk nyaralni egy gyönyörű helyre és végül a munkában is egész jól alakultak a dolgok. Így én azt gondolom, ha az idei év lesz annyira jó mint az elmúlt, nem fogok panaszkodni. Az új munkarendünk miatt biztos módosítani kell az elképzeléseket a szabadidő eltöltését illetően, de valahogy majd megoldjuk.
Még egyszer mindenkinek jó egészséget és sikeres új évet kívánok!
Az éjféli koccintásnál én egy kicsit óvatosabb voltam amikor megfogalmaztam a jövővel kapcsolatos kívánalmaimat. A gazdagságot én másképpen értelmezem mint ahogy azt sokan definiálják, az én "gazdagságom" nagyobb része nem anyagi oldalról értendő, hiszen ha csak az anyagi oldalát nézném akkor nem biztos hogy megérné reggelente -vagy akár éjszaka is ha úgy kívánja a helyzet- munkába indulni itthonról. Nem véletlenül példálózok sokszor a madarakkal, ők sem gazdagok mégis sokkal nagyobb "vagyonuk" van mint a legtöbb embernek. Szerencsére engem megáldott a sors egy olyan sajátossággal amivel képes vagyok az igazi gazdagságot meglátni, ezt a tulajdonságomat szeretném megtartani a jövőben is. Az eszköz, vagy ha úgy tetszik a "szárnyam" lehet egy kicsit már öregecske, hiszen 2015-ben már a 16. évébe lép a Csühös, de ez egyáltalán nem befolyásolja a vele átélt élményeket!
BÚÉK Uraim 2015-ben!
Gazdag új évet, aztán majd boldogulunk valahogy! Főleg, ha a benzin ára marad a mostani közelében. Jó lenne , ha maradna! Ahogy azon a kúton mondtam nemrég, ahol tankolni szoktam: Nem azért jövök ide, mert itt nagyjából 4 Ft-al olcsóbb a benzin literje mint a környező többi kútnál ! Az még 20 liternél is csak 80 forint! Hanem azért a 4 forintnyi mínusz bevállalásáért!
Az enyém kombinált lámpa, két foncsol van benne (lámpánkét 2db H7-es izzókkal) plusz a helyzetjelző aminek a lukán vagy befér vagy nem mert nem bontható a lámpafej Na majd meglátom
örülök, hogy te örülsz neki! A berakásnál arra figyelj, hogy a gumit kell kivenni a fényszóróból, mert hátulról nem megy bele! Sőt, ha prémet tettem mellé, akkor sem ment bele! vazelinnal is próbálkoztam, de azzal se. Xsak úgy, hogy kivettem a foglalatot tartó gumit, és a lámpa belülről, a foglalat kívülről összetéve, majd gumistól a lámpába igazítva.
Csomag jött ma! Messzi földről érkezett egészen a Szent György-hegy vidékéről, onnal ahol a bazaltorgonák tündökölnek.
A jóIsten se tudja mivel érdemeltem ki, sőt lehet meg se érdemlem
Kipróbáltam a motor akksijával, nagyon durva fényük van, az autó helyzetjelzője lesz. Ha elmúlik az ünnepi felhajtás majd lefotózom a különbséget a hagyományoshoz képest.
Köszönöm szépen, valami viszonzást majd kitalálok!
Ez szép volt Józsi!
Amúgy igazad van, ez a része még manuális a dolognak, viszont amikor a jómunkásember elmegy otthonról dógozni előbb utóbb elég az a gondosan bekészített fa a kazánba, ilyenkor kell a gázkazánnak átvenni automatikusan a vegyestüzelésűtől a feladatot és akkor nem a hideg lakás várja a megfáradt polgárt. Erről van itt szó nem másról kérem
Seritalból én csak a gyümölcsöseket preferálom, de az az igazi serivóknál nem játszik. Ha már csak áramra gondolok félelem tölt el, mert az bizony veszélyes üzem. A fűtés nálunk sincs túl bonyolítva, ott a kazán, hozok be fát és rakok rá. Ezután jön a meleg. Mostanság elég sokat kell fából behozni, meg rakni rá, mert erre felé kutya hideg van. Most éppen -9 a fok.
Az áram csak a 'szántóvetőket' "rázza"! Szakembert nem!
Némi seritalok (védőital) mellett pillanatok alatt megoldható.
Nekem is "automatikus" fűtésem van! Mikor érzem, hogy hűl a levegő,automatikusan rakok a kályhába fát!
Nem is kellett nagyon keresni, viszont rosszul emlékeztem mert 3pár egymástól független nyitó-záró érintkezője van, de Neked az is bőven elég. Sinre pattintható mint a kismegszakítók, a méretét tudod viszonyítani a gyufásdobozhoz. Szóval ilyet vagy hasonló kivitelt keress.
De én néztem a Simsont is abba is remekül belemegy, teljesen más a megoldás mint a Hondánál. Csak kell elé egy 7812-es stabilizátor, mert még nincs benne olyan. De hétfőtől megint munka.
Befér a hagyományos helyére de sajna a helyzetjelzőimnek T10-es foglalatai vannak, amit küldtél az pedig bajonett záras. Ez a kisebbik gond mert az a lényeg, hogy a lámpatest tudja fogadni a ledeket. Emiatt csúszik egy kicsit a projekt, de a napokban erre is pontot teszek!
Még egyszer mindenkinek jó egészséget és sikeres új évet kívánok!
BÚÉK Uraim 2015-ben!
BOLDOG GAZDAG ÚJ ÉVET MINDENKINEK.!
A jóIsten se tudja mivel érdemeltem ki, sőt lehet meg se érdemlem
Kipróbáltam a motor akksijával, nagyon durva fényük van, az autó helyzetjelzője lesz. Ha elmúlik az ünnepi felhajtás majd lefotózom a különbséget a hagyományoshoz képest.
Köszönöm szépen, valami viszonzást majd kitalálok!
Igyatok valamit!
Amúgy igazad van, ez a része még manuális a dolognak, viszont amikor a jómunkásember elmegy otthonról dógozni előbb utóbb elég az a gondosan bekészített fa a kazánba, ilyenkor kell a gázkazánnak átvenni automatikusan a vegyestüzelésűtől a feladatot és akkor nem a hideg lakás várja a megfáradt polgárt. Erről van itt szó nem másról kérem
Némi seritalok (védőital) mellett pillanatok alatt megoldható.
Nekem is "automatikus" fűtésem van! Mikor érzem, hogy hűl a levegő,automatikusan rakok a kályhába fát!
Kérdezz nyugodtan akár itt akár privátban.