Roppant helytelen! majd a nyáron felhomályosítunk pár pohár pl muskotályos borital mellett. Ez olyan anyag, hogy kis mértékben gyógyszer, nagy mértékben orvosság!
http://osram.mol.hu/#_discount
A h7 2999 Ft, a h4 1999 Ft, és hivatalos osram izzókról van szó, nem hinném, hogy valami gagyi lenne. Ja, persze pontokat is kell gyűjteni hozzá.
Ez igaz, régebbi cikkben is olvastam ezt, ősszel téma szokott lenni. Ilyen téren nincs gondom a H7-el, viszont volt már nálam a céges Focus és én se voltam a fényétől elragadtatva.
A 2015 januári Autó Magazin pont most tesztelt H4-es és H7-es izzókat. Van benne emelt fényerejű és hagyományos, jó nevű és névtelen márka is. De pl. a fényszóró kialakítása ugyanolyan fontos, mint az izzó teljesítménye. A VW Up-ban H4-es izzó van, de jobb a fényteljesítménye, mint a Ford Focus H7-es izzóval szerelt fényszórójának.
Jan 31- ig a MOL kutakon épp eksön van rá- most ez egy pár 1990 mint írtam is, remélem ez nem vmi kikönnyített verzió a boltihoz képest mert akkor szorulok - igaz e Laci?
Köszi, sokat segítettél. Ahhoz viszont hogy kicseréljem először meg kell venni, most még itt tartok, ezért kérdeztem hogy van-e tapasztalat. Azt gondolom hogy rosszabb nem lesz, de szempont a tartósság is, Fisi első linkje eléggé meggyőzőnek tünik és mivel ő már próbálta szerintem azt választom én is.
Amit először linkeltem a Silverstar 2.0- s elment 4 évet, ebből leginkább télen tavasszal használtam. Ez szerintem nem rossz arány egy emelt fényerejű izzótól, ennyit megér hogy a sima H4- hez képest egy sokkal jobb látómezőt ad!
Fényszóróhoz mindenképpen ilyesmiben gondolkodok, ezek kialakításban és teljesítményben is kompatibilisek az autómhoz.
A led szerintem inkább helyzetjelző és ködfénynél jó, fényszóróként még gyerekcipőben jár a technika. Érdemes ezt a cikket elolvani, itt nem csak beszélnek róla hanem tesztelik is. Ledes égőket a lámpába
Ez H4-es foglalatba való ugyan de az autónál ugyanott vagyok vele... mondjuk a motorba jó lenne.
Viszont én erre gondoltam: Osram Cool Blue H7 a Puntóba ez való.
Van H4-es is:link
Ilyennel van valakinek tapasztalata?
Még nem. De szerintem hamarabb kiég, vagy elégeti a foncsort a magasabb hőmérséklete miatt! Ezért kellett a honda-cskában lámpát cserélni. 100/90 W os volt, Remek is volt egy darabig.
-- Silverstar 2.0 gépjármű izzók -- H7
és van is 5 matricám!
Köszönöm Miki!
A h7 2999 Ft, a h4 1999 Ft, és hivatalos osram izzókról van szó, nem hinném, hogy valami gagyi lenne. Ja, persze pontokat is kell gyűjteni hozzá.
A led szerintem inkább helyzetjelző és ködfénynél jó, fényszóróként még gyerekcipőben jár a technika. Érdemes ezt a cikket elolvani, itt nem csak beszélnek róla hanem tesztelik is.
Ledes égőket a lámpába
Sztárolják, nem rossz, de szerintem a fenti van olyan jó, ha nem jobb. Kocsiba ezt is ajánlom.
A Zébe mg talán ez van, végül is egész tűrhető.
Viszont én erre gondoltam: Osram Cool Blue H7 a Puntóba ez való.
Van H4-es is:link
Ilyennel van valakinek tapasztalata?