Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Roppant helytelen! majd a nyáron felhomályosítunk pár pohár pl muskotályos borital mellett. Ez olyan anyag, hogy kis mértékben gyógyszer, nagy mértékben orvosság!
Esküszöm most láttam meg, hogy autó izzók is szerepelnek a sorok között. És még csak nem is ittam. Lehet az a baj?
Igen, de mi a H sorozatról beszéltünk, ezért engedtem meg magamnak ezt a gyenge poént.
Nálam egy 10W-os E27 foglalatú led izzót ad be. Ilyen biztos jól mutatna mondjuk az ebédlőnkben. Az autóba viszont nehezen tudnám beépíteni.
H4? Érdekes mennyezeti lámpátok lehet.
Na úgy látom, hogy magamat is megtisztelem, mert az "én"-t is nagy betűvel kezdtem.
Nincs mit, Én is venni fogok, mivel a gyerekek szeretik ragasztgatni a matricákat már van vagy 20, ha nem több.
Nekem viszont sikerült megtalálni
-- Silverstar 2.0 gépjármű izzók -- H7
és van is 5 matricám!
Köszönöm Miki!
Nálunk a mennyezeti lámpába kell ilyen izzó, nem az autóba.
http://osram.mol.hu/#_discount
A h7 2999 Ft, a h4 1999 Ft, és hivatalos osram izzókról van szó, nem hinném, hogy valami gagyi lenne. Ja, persze pontokat is kell gyűjteni hozzá.
Ez igaz, régebbi cikkben is olvastam ezt, ősszel téma szokott lenni. Ilyen téren nincs gondom a H7-el, viszont volt már nálam a céges Focus és én se voltam a fényétől elragadtatva.
A tavasznyitón berugatlak ha átversz!
A 2015 januári Autó Magazin pont most tesztelt H4-es és H7-es izzókat. Van benne emelt fényerejű és hagyományos, jó nevű és névtelen márka is. De pl. a fényszóró kialakítása ugyanolyan fontos, mint az izzó teljesítménye. A VW Up-ban H4-es izzó van, de jobb a fényteljesítménye, mint a Ford Focus H7-es izzóval szerelt fényszórójának.
Jan 31- ig a MOL kutakon épp eksön van rá- most ez egy pár 1990 mint írtam is, remélem ez nem vmi kikönnyített verzió a boltihoz képest mert akkor szorulok - igaz e Laci?
4 év az nem rossz, szerintem jó lesz az nekem is
Köszi, sokat segítettél. Ahhoz viszont hogy kicseréljem először meg kell venni, most még itt tartok, ezért kérdeztem hogy van-e tapasztalat. Azt gondolom hogy rosszabb nem lesz, de szempont a tartósság is, Fisi első linkje eléggé meggyőzőnek tünik és mivel ő már próbálta szerintem azt választom én is.
Amit először linkeltem a Silverstar 2.0- s elment 4 évet, ebből leginkább télen tavasszal használtam. Ez szerintem nem rossz arány egy emelt fényerejű izzótól, ennyit megér hogy a sima H4- hez képest egy sokkal jobb látómezőt ad!
Amikor kicseréled az egyiket, nézd meg még a régivel a másik oldalon. Rögtön látni fogod a különbséget. Kicsit fehérebb, meg kicsit jobb is.
Egyébként fényszóróba én sem teszek ledeset, csak a simsonba szándékozom tenni . Azzal éjjel úgy sem megyek.
Én nem vagyok híve ezeknek az "emelt fényerejű " lámpáknak, mert a szála vékonyabb és rövidebb és már normálban is eléggé túl van húzva.
Fényszóróhoz mindenképpen ilyesmiben gondolkodok, ezek kialakításban és teljesítményben is kompatibilisek az autómhoz.
A led szerintem inkább helyzetjelző és ködfénynél jó, fényszóróként még gyerekcipőben jár a technika. Érdemes ezt a cikket elolvani, itt nem csak beszélnek róla hanem tesztelik is.
Ledes égőket a lámpába
Ezek normál 60/55W-os izzók.
Ez H4-es foglalatba való ugyan de az autónál ugyanott vagyok vele... mondjuk a motorba jó lenne.
Viszont én erre gondoltam: Osram Cool Blue H7 a Puntóba ez való.
Van H4-es is:link
Ilyennel van valakinek tapasztalata?
Még nem. De szerintem hamarabb kiég, vagy elégeti a foncsort a magasabb hőmérséklete miatt! Ezért kellett a honda-cskában lámpát cserélni. 100/90 W os volt, Remek is volt egy darabig.