Jó lett nagyon az új izzóval. Láttam már több autóban is, messziről ki lehet szúrni azokat. Eszembe se jutott volna, hogy még ezt is figyeli a számítógép. A mienkben kiégett a tompított, de nem jelzett semmit, csak én pislogtam, hogy miért látok olyan sz@rul. Mikor beálltam a garázsba, akkor láttam hogy félszemű lett a masina.
Mielőtt innál belőle cseppents a kutyára aztán ha csak a csontjai maradnak pár perc múlva akkor ne idd meg! Hogy büdös nem számít ha amikor a szádba veszed, akkor nem "mar" hanem 'sima' akkor az egy "jó" anyag"
Most igen befagyna a valaguk, én pedig felöltöztem rendesen de így se volt túlzottan komfortos a szerelés. Szóval összehoztam, van is különbség nem kevés. Első képen a hagyományos helyzetjelzők fénye látható, a másodikon már a bal ki van cserélve ledesre (itt látszik legjobban a különbség) a harmadik kép pedig a kész állapotot mutatja. A negyediken a led-es izzó helyzete látszik a foncsolban. Annyi szépséghibája van a dolognak, hogy akinek board komputeres az autója ott hibajelet küld a rendszer. Ennek az az oka hogy a két 5W-os helyzetjelzők helyére két 1W-os került, vagyis azt érzi mintha kiégett volna valamelyik. Két lehetőségem van, vagy terhelő ellenállásokkal kompenzálom az eltérést, vagy bajonettzáras 5W izzókat teszek a led helyett és a ledet meg a motorba építem át. Még az esti üzemet megvárom és annak fényében döntök. A foglalatcseréket nem bánom mert mint kiderült a bal amúgy is törött volt, így legalább mindkettő új lett.
Mostmár értem miről van szó, eddig nem volt világos. A motor lámpafejét én nem szeretném szétszedni mert elég zsúfolt a vészvillógó reléje miatt, ráadásul két izzót küldtél amiből akkor kimaradna az egyik. Az átalakításhoz én se faragom meg az autó lámpáját, viszont a foglalatcserével jobb lesz mint a bedugós T10-es, bár ahhoz is létezik 5ledes kivitelű helyzetjelző.
Én is kicseréltem a Simsonban mert abban B7-es bajonettzáras helyzetjelző volt. No azt cseréltem ki B 9 mm-esre.és nem gumiba megy a foglalat, hanem tűreszelővel kellett egy kis rést oldalt reszelni, bedugom, és elfordítom, és stabil !
Még nem néztem, de ma megnézem, és " konzultálunk ".
Nekem a motorban ilyen van kettő, és most kell majd cserélnem a Cordoba-ban mert az egyik helyzetjelző már kiégett. csak még az akarat hiányzik!