Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

köszi szépen! :) Nyilván előtte majd egyeztetek Veled is, hogy kb mikor jó. Persze azis lehet hogy holnap elkel. Csak ez amiatt is jó lenne, mivel közel vagy, és én mondjuk a sajátomon kívül egy motort sem vettem még, és általában akármennyire tudatosan akarok venni járművet, eddig mindig az volt hogy ez jólesz :)
Ti tudjátok, én nem akarok beleszólni, ha elérkezik az idő és tettekké érik a gondolat rám számíthattok!
Korlátlant csak 24 évtől lehet, szegény asszony meg még csak 21 lesz mindjárt :)
A2 pedig most 25kW-ról max 35kW-ra lett változtatva. Sajna 35 kW-os nagyobb motorokból alig van, SV-ből csak ez az egy, gs500F alapból 35kw gyárilag, de egyenlőre a környéken olyan nincs. Nekem megérné egyet is megnézni, ha az jó lesz :D Ha nem akkor meg legalább országot jártunk :) Persze ha addig lesz valami másik a környéken akkor mindenképp megnézzük, végülis addig sok víz lefolyik még a Dunán.
Ettől azért egy kicsivel több részvétet vártam Józsi Majdnem kinyúltam vazze! Az volt talán az egyetlen szerencsém hogy ez a fajta lóbetegség jobbára a fiatal állatokra veszélyes, én meg már éltesebb vagyok attól
Nekem halvány gőzöm sincs milyen lépcsők vannak most a motoros oktatásban, én még korlátlant kaptam egyből, ma meg már szinte követhetetlen a sok új szabályozás. Továbbra is azt mondom ha eljössz majd Debrecenbe érdemes B, sőt C tervet is előzőleg leegyeztetni, csak egy motor miatt nem szabad elindulni ilyen messzire.
Hogy stílszerű legyek: Csalánhoz nem húz át a 110KV !
na pont ezért a tapasztalataidért, meg nyilván a közelség miatt is gondoltam rád :)
Szerintem csak hozzá lehet szokni az SV-hez is. CB500ban az a baj hogy több mint 35kw :(

Itt a leírás alapján abban bízom, hogy nincs azért annyira kevés km benne, eés lső német tulajos, ehhez képest meg annyira nem is olcsó. Tehát ha valami olyan baja lenne, csak olcsóbban adná. Ettől függetlenül benne lehet a pakliban mindig hogy valami hiba van a motorban.
Megtisztelő a feladat, bár egy kicsi kellemetlenséget mindig hordoz az ilyesmi. Idén tavasszal az egyik kis fiatal kollégával jópár motort megnéztünk amelyek során nem igazán éreztem az eladók szeretetét, főleg amikor olyat véltem felfedezni ami jobb lett volna ha nem derül ki eladói részről, ettől függetlenül szívesen segítek ha arra kerül a sor. Azt hiszem meséltem már erről az időszakról, csilli-villi, kevesett futott, törésmentes és kifogástalannak hirdetett motorokhoz indultunk, aztán a valóság sokszor volt ennek teljesen az ellentetje. Egyik helyen majdnem lehülyéztek mert a szokásos módon szemből letérdelve vizslattam a kerekek utánfutását (merthogy mit képzelek én, tán lézeres a szemem), az első gumi futófelülete is érdekes volt mert még véletlenül sem volt szimmetrikusan kopva és fura módon a váz is festve volt. 4éve volt a fickó tulajdonában aki elmondta vagy 10szer hogy sérülésmentesen vette, nála pedig nem volt törve... valószínüleg őt is áb.szták nem kicsit. Egy másik olyan hajtókaros volt, hogy egy terménydarálónak szebb hangja van, a tulaj viszont váltig állította a tizenpárezres futásteljesítményt pedig harmadik tulajként szerintem fingja nem volt a motor előéletéről. Szóval készülj mindenféle emberkére akik csípőből szemen hazudnak, legalábbis én ezt tapasztaltam és nyilván az ötödik helyen már én is köcsög voltam azzal aki engem hülyének nézett. Az SV így a képek alapján szépnek tünik, szerencsés a nagyfelbontású nagyítható kép, ettől függetlenül jobb ha nem élitek bele magatokat mert lehetnek ott is meglepetések. Kezdő motornak szerintem sem a legjobb egy csutkakormányos V2-es motor, talán jobb lenne az 500-as kategória valamelyik sorkettese, azon belül pedig a ketegória (szerintem) győztese a CB 500. Nézegettem azokat is, elég olcsón lehet már hozzájutni és azok a megbízhatóságukat tekintve utcahosszal elől járnak hasonló társaikhoz képest. Majd keress ha aktuális lesz, de azért nem árt ha többet is kinéztek akár itt Debrecen környékén is.
Hetek, hónapok óta nem néztem fel, most épp igen és látom, hogy kezd éledezni a fórum?
Végigolvastam mindent, és egyenlőre utólag itt is mindenkinek Boldog Karácsonyt meg Újévet kívánok!
Majd február környékén lenne egy projektem, asszonkának néznénk motort. A2-t kezdi el nemsoká, és jó lenne ha tavasszal sajáton kezdhetné a szezont. Gondolkodtunk Gs500F-ekben, de most ha még megmarad, akkor ez lenne az első amit kinéznénk:
SV650

Remélem nem túl nagy neki, meg lehet kezdésnek nem a V2 lenne a legjobb, de szerintem hozzá lehet szokni, és ha meglesz a nagy A-ja akkor gondolom vissza is alakítható. Viszont még nincs meg a kellő pénz, és úgy nem szeretnék elmenni ide-oda, hogy nem tudom megvenni aznap.
Egyébként Laci egy merénylettel készülök ellened :) Majd Február környékén ha megmarad (és miért ne maradna meg, már 2 hónapja fentvan) akkor lehet majd kérném a segítséged ;) De ezt majd ha kezd aktuálissá válni, és majd privátban.

Gs500F-ek is hasonló árban vannak, igaz újabbak 4-5 évvel, viszont ez azért komolyabb motor valamivel.
Ez egyértelműen jó hír. A munka már nem annyira.
Ja és persze nem úsztam meg a melót... lehet attól lettem jobban
Nem akarom elkiabálni de úgy néz ki megmaradok, ez lehet jó hír de lehet nem, majd mindenki eldönti csak tartsa magába!
Fiatalság bolondság...
Megnéztem én is a képet, meg elolvastam a hsz.-eket. Hát?!
Néha nem árt végig járatni a dugót. Van szerelő a családban, majd megreparálja.
Kösz, Neked is!
Nálunk is vendégek voltak, jóformán az egész család amit nem bántam mert ritkán vagyunk így együtt. Az én robogómat gyorsulási versenyre használták a kölykök most szembesültem vele a Facebookon
Boldog karácsonyt, a többieknek is!
Kicsi a bors de erős. Nem szabad feladni.
Ma vendégek voltak délben, köztük az zasszonny -hála istennek- ritkán feltünő barátnője. Hát én bizony annyira élveztem a társaságát, hogy már azon gondolkoztam, felpattanok a robogóra és kerülök egyet. Nem titkoltan abban reménykedve, mire hazaérek már nem lesz ott. De szerencsére négy órakor elment magától.
Csalánba nem üt a mennykő! ne reménykedj, holnap munka! ne lehet ilyen könnyen kibújni alóla!
A ma este lehet hogy megválaszt...
Már félre is beszélsz? Ez tényleg nem jó jel.