"Mér iszik az olyan aki sose bírta"?! A gyógyszert először kell bevenni, aztán fel kell öltözni, mert már nem vagy 18, és akkor nem kell papot hívni. Anno, (1968) szilveszterkor ingesen ""énekeltük"" végig a falut! Az összes eb tépte a láncot, de azzal sem törődtünk. Most meg?!
Tudom ciki de mézes tea játszik bőven citrommal, sőt már a Neo Citrán se segít Úgy megfáztam, hogy már nem is a doktort kell hívni hanem a papot. A szutyok robogó a hibás, tavaly télen motoroztam a Csühössel mégse volt bajon, most meg hótra fázok egy segédmotoron ami még a lábamról is ledönt... nesze neked karácsony, más rendes ember ilyenkor már seggrészegen énekel...
Semmi "hókusz pókusz"
Hosszabb 6-os reisser csavarok a fa tartón keresztül a törzsbe. Hibátlan. Csak a törzset kell egyenesbe levágni. Persze alul.
Ittam is 1 kis unicum szilvát, hogy pontosabb legyek! Biztos ami biztos.
Nem bízhatunk semmit a véletlenre!
Köszönöm a Többiek nevében is, és természetesen én is Boldog Ünnepeket kívánok mindenkinek.
Amúgy meg megyek, mert a karácsonyfát fel kell még állítani, amelyet már évekkel ezelőtt kifejlesztett speciális - csak általam ismert - eljárással hajtok végre.
Köszönöm viszont kívánom!
Látod mindent tudok amióta benne vagyunk a nagy könyvben, bár csak tippeltem a fokhagyma pucolásból kiindulva merhogy abból sok kell a kolbászba
Békés boldog Karácsonyt Laci! nem a disznó győzött, bár úgy elfáradtam, hogy alig tudtam éjszaka valamit aludni. Ráadásul még a lábizmomat a görcs is húzta éjjel, mikor már aludhattam volna. De az aprónép ki-disznótorozta magát legalább!
Akkor húzz két zoknit a lábadra, takarót nyakig és izzadj mint ku.va a gyóntatószékben.
Hosszabb 6-os reisser csavarok a fa tartón keresztül a törzsbe. Hibátlan. Csak a törzset kell egyenesbe levágni. Persze alul.
Ittam is 1 kis unicum szilvát, hogy pontosabb legyek! Biztos ami biztos.
Nem bízhatunk semmit a véletlenre!
Szeretnék mindenkinek nagyon boldog és békés karácsonyt kívánni.
Amúgy meg megyek, mert a karácsonyfát fel kell még állítani, amelyet már évekkel ezelőtt kifejlesztett speciális - csak általam ismert - eljárással hajtok végre.
Azt hiszem kitöröltem amit küldtél. Köszönöm!
Boldog Karácsonyt Urak!
Látod mindent tudok amióta benne vagyunk a nagy könyvben, bár csak tippeltem a fokhagyma pucolásból kiindulva merhogy abból sok kell a kolbászba