Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Az a jó hogy most bármit mondhatok itthon mert ráfogják a lázra
Ajjaj!
Akkor húzz két zoknit a lábadra, takarót nyakig és izzadj mint ku.va a gyóntatószékben.
Én mennék a jányokhoz csak erőm nincs... holnaptól meg ügyelek, na még az lesz szép ha bejön egy komolyabb üzemzavar
Az most megölne Zsolti
Nem voltam a "szép lányoknál", ha erre gondolsz! Kint most 7,3 fok van és az északi kezd fújni!
A tata kerítésszaggatóját nem próbáltad?
Na tessék! Van aki a trópusokon telel és a legnagyobb problámáját a szúnyogcsípés okozza... aztán el na kapjon Kend valami exotikus betegséget!
Én meg a szúnyogcsípéseket kezelgetem pálinkával külsőleg, és belsőleg is!
"Mér iszik az olyan aki sose bírta"?! A gyógyszert először kell bevenni, aztán fel kell öltözni, mert már nem vagy 18, és akkor nem kell papot hívni. Anno, (1968) szilveszterkor ingesen ""énekeltük"" végig a falut! Az összes eb tépte a láncot, de azzal sem törődtünk. Most meg?!
Tudom ciki de mézes tea játszik bőven citrommal, sőt már a Neo Citrán se segít Úgy megfáztam, hogy már nem is a doktort kell hívni hanem a papot. A szutyok robogó a hibás, tavaly télen motoroztam a Csühössel mégse volt bajon, most meg hótra fázok egy segédmotoron ami még a lábamról is ledönt... nesze neked karácsony, más rendes ember ilyenkor már seggrészegen énekel...
Értem én az aggódásod, de ne félj, mire jössz, lesz másik!
Egészségedre! Csak azt nem értem hogy nem sajnálod meginni azt a finom illatos nektárt?
Semmi "hókusz pókusz"
Hosszabb 6-os reisser csavarok a fa tartón keresztül a törzsbe. Hibátlan. Csak a törzset kell egyenesbe levágni. Persze alul.
Ittam is 1 kis unicum szilvát, hogy pontosabb legyek! Biztos ami biztos.
Nem bízhatunk semmit a véletlenre!
Én se akarok kilógni a sorból.
Szeretnék mindenkinek nagyon boldog és békés karácsonyt kívánni.
Nálam semmi hókusz-pókusz, előveszem, igazítok a vastagságán aztán beleverem a tartójába, vízkeresztig úgy áll mint a cövek!
Köszönöm a Többiek nevében is, és természetesen én is Boldog Ünnepeket kívánok mindenkinek.
Amúgy meg megyek, mert a karácsonyfát fel kell még állítani, amelyet már évekkel ezelőtt kifejlesztett speciális - csak általam ismert - eljárással hajtok végre.
Elküldtem, de most már vigyázz rá el ne vesszen mert hogy találsz ide a nyáron
Az E-mailemre írd meg légy szíves, hova küldjek egy apró csomagot!
Azt hiszem kitöröltem amit küldtél. Köszönöm!
Na és persze a többiekről se feledkezzünk meg
Boldog Karácsonyt Urak!
Köszönöm viszont kívánom!
Látod mindent tudok amióta benne vagyunk a nagy könyvben, bár csak tippeltem a fokhagyma pucolásból kiindulva merhogy abból sok kell a kolbászba
Békés boldog Karácsonyt Laci! nem a disznó győzött, bár úgy elfáradtam, hogy alig tudtam éjszaka valamit aludni. Ráadásul még a lábizmomat a görcs is húzta éjjel, mikor már aludhattam volna. De az aprónép ki-disznótorozta magát legalább!
Hol vagy Józsi? Remélem nem a disznó győzött...
Azért kértem az 5-öst, mert tavalyról volt kimaradva, így lehet jövőre nem kell venni csak egy litert.
Ugyanazt választottam én is csak 4literes kiszerelésben