Na én ma biztosan nem ittam békét, Apám 67-éves lett, ma délben őt ünnepeltük, mondanom se kell hogy nem vízzel... sikerült elérni azt a szintet amit Badacsonyban az első este
A folyadékcserét magadnak kell megoldanod, már a tv reklám is azt mondja: "egészsége érdekében igyon naponta legalább 2liter folyadékot", a vizet még véletlenül se említik!
A szállással nincs gond, ott az utcádban megoldjuk mint ahogy idén, egyedül megyek vagy esetleg Krisztivel, csapat nem lesz
Olyan sokat kell dolgozni? Mekkora nagy beruházás lesz az a fogászati beavatkozás?
Majd szólj ha jöttök, mert vannak itt olyan helyek amiket még én is csak 1-2-szer láttam. Szállás lesz, főleg ha itthon leszek. Úgy néz ki, hogy most 28.-án kezdik a munkát a számban. Ha megvan a pénz rá addig dolgozom, legrosszabb esetben augusztusig.
Nagyon tudott már a kezdetekben is a Honda, az öreg 74-es veteránom is olyan mély hangon énekelt 250-es létére, hogy a mostani nagyok nem tudnak úgy. Életem egyik legnagyobb baklövése volt hogy azt eladtam.
Hiányzik nekem is a motorozás, főleg hogy elég gyenge volt az idei év, remélem jövőre többet tudok menni. Nagyon nagy terveim nincsenek, majd ahogy alakul, Badacsonyba szeretnék visszamenni, van még ott látnivaló, visszafelé meg a Mecsek, régebben sokat jártam arrafelé.
Ja és a kivett blokkot szintén rendbe teszem, és elteszem tartaléknak. Vettem egy olyan blokkot, szinte ócskavas árban (Svájcból) amit szarul szereltek össze, nem húzták nyomatékra a bütykös-tengelyt a vezérmű fogaskerékhezszorító csavarokat, és leugrott a vezérműlánc, elhajolt a 4-es henger két szívó szelepének a szára. Szívó szelepem tartalékban van vagy nyolc, még némi szilícium csiszolóanyagot kell szereznem, hogy becsiszoljam a kettő legjobbat.
Decemberben rendbe teszem a tartalék blokkot, (szelepszár szimeringek cseréje ) és azt teszem bele a vázba, és azzal vizsgáztatom le az öreg gépezetet, azt ügyesen megoldották, hogy a hatalmas levegőszűrő-doboz miatt alapjáraton is mély hangon dorombol! a kivett blokknak több olyan dolga is van, amit nem szeretek rajta! Többek között törött volt, hegesztett, és eddig még nem sikerült úgy megcsinálni eltömíteni, hogy ne csöppenjen el egy-két csepp olaj, ahogy itt áll. Ma gondolkodtam, hogy megyek egy kört Zalaegerszeg felé meg vissza , de mentem 9 körül a traktorral, és még az orrom is majd elcsöppent. Így aztán dél felé már elillant a kedvem. Bár már nem volt hideg, kint dolgoztam tudom.
Néha rámtör, most is... ilyenkor jár az agyam és ez csak rosszabb lesz ha jönnek a hosszú téli esték. Bőven százezer alatt már lenne hozzá egy romosabb alap, mondjuk egy öreg Jawa, vagy ifjú korom meghatározó gépmadara a 250-es ETZ. Nem lenne rövid projekt és nem is igazán a fizikai megvalósítás lenne a legnagyobb kihívás. Már gondolkodtam rajta sokat, képeket böngésztem és néha könnyű volt azt mondani "ezt én nem így hanem amúgy csinálnám..." igazából a keleti oldal aggastyánjai jelentenék a nagyobb kihívást, mert azokat nem elég "levetkőztetni" és egy jellegzetes üléspúppal elintézni a dolgot. Valami öreg sor4... az lenne az igazi! Mindegy ha már egy kicsit eszi a saját "vérét" és kopognak a hajtókarok vagy billegnek benne a dugattyúk... ugyanúgy borsózna a hátam attól a hangtól ami elhagyná a dupla kéményeket, még akkor is ha kékes lenne a háttér és folytós szagú... Valószínüleg várni kell még a testközeli idillre, addig marad a Youtube-os és egyéb olyan adalék ami kikapcsol egy kicsit meló után. Mutatok egy videót, nincs benne gumifüst és egykerekezés se, sőt tiltáson se járatják a motort, ezt azoknak kell legalább egyszer megnézni akik egy kicsit ottfelejtődtek izlésileg a 80-as évek környékén. Fejhallgató kötelező mert csak egy öreg sor4 dorombol így 1500 környékén, arról nem is beszélve amilyen szépen énekel a 6-7 ezres elváltásokig... vagy az a mélyhörgés amikor a pillangók elveszik tőle a levegőt...
Nincs az a 2015-ös legújabb modell ami ennyire megdobogtatná a szívemet! Honda cb750
Mi is sokasodtunk. Amikor nálad voltunk a Balcsin, elkóborolt a kis befogadott hosszúszőrű macsekunk mert kiengedték a fiúk. Meg is történt a "baleset" tegnap volt két hetes a kicsinye. Ketten születtek de a második élettelen volt, ezt viszont annyira félti az anyja hogy már csak miatta se ajándékozzuk el, pedig lenne gazdája.
Olyan sokat kell dolgozni? Mekkora nagy beruházás lesz az a fogászati beavatkozás?
Hiányzik nekem is a motorozás, főleg hogy elég gyenge volt az idei év, remélem jövőre többet tudok menni. Nagyon nagy terveim nincsenek, majd ahogy alakul, Badacsonyba szeretnék visszamenni, van még ott látnivaló, visszafelé meg a Mecsek, régebben sokat jártam arrafelé.
Nincs az a 2015-ös legújabb modell ami ennyire megdobogtatná a szívemet!
Honda cb750
Valakit esetleg érdekelhet itt!Bagster cb 1300 ra!
Csere is érdekelhet ,sportkipufogót keresnék erre a típusra!
Hornet 900 ra is van karbon sportkipufogóm,hirdetéseimnél az
árak,további képek és elérhetőségem!