Itt most szakad, ma már kétszer áztam meg pedig csak egy zárat szereltem fel a kapura... azt hiszem feladom, jobb itt bent bár ügyeletes vagyok úgyhogy egy percig se biztos az itthonlét
Be szoktam indítani, kb. kéthetenként az akku feltöltése, és a rozsdásodás elkerülése miatt. És elkerülendő az adagoló lelevegősödését, öntöttem bele egy vödörrel.
Szép estét neked is!
Milyen terveid vannak még azzal a traktorral? A túristaszezon már véget ért, vagy vannak téli vendégek is akiket fel kell vinni borozni?
Szép estét Laci! ma is mentem vele mikor megjöttem Zalaegerszegről, igaz csak gázolajért a traktorba. Szerencsére itt nem esett éppen akkor. Amikor meg Győrben vagyok, akkor "pihen a komp kikötötték".
Szia Laci!
Éjszakás vagyok a héten, nem vesztem el, csak kicsit sűrű lett a programom az alváson túl.
A robogóhoz annyit tennék hozzá, hogy én is átéltem egy-két meglepetést a kicsi kerék miatt. Hátul már 13"-os kerék van a 10-es helyett, míg előre jövő héten kerül be a másik 13-as. Kíváncsi leszek mennyit javul az irányíthatóság és a komfort. Amúgy meg nagyon szerethetők ezek a kis igénytelen masinák.
Úgy tűnik beköszöntöttek a kevésbé vidám napok és idén se marad el a tél, bár ennek az évszaknak is megvannak a maga szépségei. Mosolyogva hallgatom amikor panaszkodik a család mert milyen kellemetlen reggelente a hideg... amúgy az, főleg ha nem csak addig tart amíg bemegyünk a munkahelyre hanem még utána is egész nap a magasban hálózatszerelés közben
Annyiban különbözik az idei tél a korábbiakhoz képest, hogy most nem teljesen maradok két kerék nélkül, már több mint 400km van a kis feltámasztott robogómba, igaz veszélyes kis jószág a 10-es kerekeivel de mégis szivesebben ráülök mint a biciklire
Az első jegesedésen már majdnem tótágast álltam vele... hiába na, szokni kell a gépállatot! Jobb lenne valami nagyobb kerekű de azért nem fogom lecserélni a kis Yamit, sok melóm volt vele és úgy néz ki meghálálja, nagyon finom kis műszer megtartom örökre
Veled mi van Józsi? Gondolom te se raktad el télire a repcesárga savhauzent
Jó estét Miklós! Sajnos rajtam kívülálló dolgok miatt még nem tudtam elérni felétek, sajnos lehet , még a következő nyáron sem, de majd tavasszal többet tudok, kb május végére.
Köszönöm. A nyáron volt egy "fuvarom", traktorral felvittem a Kisfaludy-házhoz pótkocsira rakott padokon vagy 10-12 'szomjas' embert, ledöntöttek fejenként egy kancsó nedűt, majd visszavittem őket! Roppant élvezték! Főleg visszafelé!
Na most mi már kétszer is voltunk, - igaz nem aludtunk ( ittunk ) ott - de Te még 1szer se! Erre. Bár én már felajánlottam, hogy gyere, de Te nem jöttél..... Természetesen az ajánlatom most is áll. Ja, és a motorom is kész lesz akkorra!
Nincs ellene kifogásom, úgyis csak legfeljebb ketten leszünk, idén azért néztem szállást mert nem volt teljesen átlátható a szervezés során a létszám, azt meg nem szerettem volna ha sokan lerohanunk. Ha egyszer tényleg eljönnél egy szoba mindenképpen jutna, emiatt ne fájjon a fejed, sőt a "lacikonyhát" is kipróbálhatod idén jó ha háromszor gyújtottam benne tüzet...
Milyen terveid vannak még azzal a traktorral? A túristaszezon már véget ért, vagy vannak téli vendégek is akiket fel kell vinni borozni?
Nem volt fontos, azért hívtalak volna csak amit a CB 500 fórumon is elmeséltem. Amúgy én is sokat túlórázok, de majd hívlak és beszélünk.
Éjszakás vagyok a héten, nem vesztem el, csak kicsit sűrű lett a programom az alváson túl.
A robogóhoz annyit tennék hozzá, hogy én is átéltem egy-két meglepetést a kicsi kerék miatt. Hátul már 13"-os kerék van a 10-es helyett, míg előre jövő héten kerül be a másik 13-as. Kíváncsi leszek mennyit javul az irányíthatóság és a komfort. Amúgy meg nagyon szerethetők ezek a kis igénytelen masinák.
Annyiban különbözik az idei tél a korábbiakhoz képest, hogy most nem teljesen maradok két kerék nélkül, már több mint 400km van a kis feltámasztott robogómba, igaz veszélyes kis jószág a 10-es kerekeivel de mégis szivesebben ráülök mint a biciklire
Az első jegesedésen már majdnem tótágast álltam vele... hiába na, szokni kell a gépállatot! Jobb lenne valami nagyobb kerekű de azért nem fogom lecserélni a kis Yamit, sok melóm volt vele és úgy néz ki meghálálja, nagyon finom kis műszer megtartom örökre
Veled mi van Józsi? Gondolom te se raktad el télire a repcesárga savhauzent
No meg Téged is!
Meg Józsit is!
Badacsonyban elég mókásak voltatok Lacival együtt.