Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Köd van mint az állat , de most nem esik! csak a szokásos szar téli idő! Bandi is itt bent fekszik, pedig van fűtés a fészkében!
Itt most szakad, ma már kétszer áztam meg pedig csak egy zárat szereltem fel a kapura... azt hiszem feladom, jobb itt bent bár ügyeletes vagyok úgyhogy egy percig se biztos az itthonlét
Be szoktam indítani, kb. kéthetenként az akku feltöltése, és a rozsdásodás elkerülése miatt. És elkerülendő az adagoló lelevegősödését, öntöttem bele egy vödörrel.
Szép estét neked is!
Milyen terveid vannak még azzal a traktorral? A túristaszezon már véget ért, vagy vannak téli vendégek is akiket fel kell vinni borozni?
Szép estét Laci! ma is mentem vele mikor megjöttem Zalaegerszegről, igaz csak gázolajért a traktorba. Szerencsére itt nem esett éppen akkor. Amikor meg Győrben vagyok, akkor "pihen a komp kikötötték".
Sajnos nincs biztonságban semmi sem.
Ez nem konkrétan az olaj hatása volt hanem a piros adaléké, ami kompatibilis bármelyik más olajjal.
Olvastam a történést és jó értesülni az ilyen pozitív dolgokról. Én csak abban reménykedem, hogy nem találják meg a hamisítók ezt az olajat.
Szeva!
Nem volt fontos, azért hívtalak volna csak amit a CB 500 fórumon is elmeséltem. Amúgy én is sokat túlórázok, de majd hívlak és beszélünk.
Szia Laci!
Éjszakás vagyok a héten, nem vesztem el, csak kicsit sűrű lett a programom az alváson túl.
A robogóhoz annyit tennék hozzá, hogy én is átéltem egy-két meglepetést a kicsi kerék miatt. Hátul már 13"-os kerék van a 10-es helyett, míg előre jövő héten kerül be a másik 13-as. Kíváncsi leszek mennyit javul az irányíthatóság és a komfort. Amúgy meg nagyon szerethetők ezek a kis igénytelen masinák.
Úgy tűnik beköszöntöttek a kevésbé vidám napok és idén se marad el a tél, bár ennek az évszaknak is megvannak a maga szépségei. Mosolyogva hallgatom amikor panaszkodik a család mert milyen kellemetlen reggelente a hideg... amúgy az, főleg ha nem csak addig tart amíg bemegyünk a munkahelyre hanem még utána is egész nap a magasban hálózatszerelés közben
Annyiban különbözik az idei tél a korábbiakhoz képest, hogy most nem teljesen maradok két kerék nélkül, már több mint 400km van a kis feltámasztott robogómba, igaz veszélyes kis jószág a 10-es kerekeivel de mégis szivesebben ráülök mint a biciklire
Az első jegesedésen már majdnem tótágast álltam vele... hiába na, szokni kell a gépállatot! Jobb lenne valami nagyobb kerekű de azért nem fogom lecserélni a kis Yamit, sok melóm volt vele és úgy néz ki meghálálja, nagyon finom kis műszer megtartom örökre

Veled mi van Józsi? Gondolom te se raktad el télire a repcesárga savhauzent
Nagyon laza erkölcsű vagy Te Józsi! No meg feslett életű!
De vidám nap volt bár én nem ittam , de jó kedvem lett az Ő jó kedvüktől.
Jó estét Miklós! Sajnos rajtam kívülálló dolgok miatt még nem tudtam elérni felétek, sajnos lehet , még a következő nyáron sem, de majd tavasszal többet tudok, kb május végére.
Erre a történetre én is emlékszem, felfelé személyszállítás volt, lefelé meg rakomány...
Köszönöm. A nyáron volt egy "fuvarom", traktorral felvittem a Kisfaludy-házhoz pótkocsira rakott padokon vagy 10-12 'szomjas' embert, ledöntöttek fejenként egy kancsó nedűt, majd visszavittem őket! Roppant élvezték! Főleg visszafelé!
Na most mi már kétszer is voltunk, - igaz nem aludtunk ( ittunk ) ott - de Te még 1szer se! Erre. Bár én már felajánlottam, hogy gyere, de Te nem jöttél..... Természetesen az ajánlatom most is áll. Ja, és a motorom is kész lesz akkorra!
Köszi! A házipálinkával volt a baj nem velünk
Isten éltesse édesapádat!
No meg Téged is!
Meg Józsit is!
Badacsonyban elég mókásak voltatok Lacival együtt.
Köszönjük!
Nincs ellene kifogásom, úgyis csak legfeljebb ketten leszünk, idén azért néztem szállást mert nem volt teljesen átlátható a szervezés során a létszám, azt meg nem szerettem volna ha sokan lerohanunk. Ha egyszer tényleg eljönnél egy szoba mindenképpen jutna, emiatt ne fájjon a fejed, sőt a "lacikonyhát" is kipróbálhatod idén jó ha háromszor gyújtottam benne tüzet...
Egyébként azért mondom, hogy nálam van hely , mert akkor tudok hozzátok menni ha ti itt voltatok.
Kevesebbet igyál, vagy vizet,mert nem bírod az erősebb italt!
Isten éltesse ! Meg mindenkit!