Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szia józsi!
Megnéztem egy kisfilmet délután és eszembe jutottál 13:50-nél. Az unokáidnak is biztosan tetszik majd, ha Nálad járnak mindenképpen nézzétek meg.
Egy 12éve együtt élő rétisas pár benne a főszereplő, de az évszakok változásával sok más állat életét is bemutatja, ritka madarak is vannak benne mint pl. a fehérszárnyú szerkő, de mesél a tiszai kérésztáncról és a vidrák mellet még nagyon sok más állatot bemutat az élőhelyeikkel együtt, közöttük pl. a gemenci erdő csodás világát.
Jó szórakozást hozzá!

http://youtu.be/mHHjosWMCx4 Magyarország - A vizek birodalma[/L]
Ok.
A Zoli féle hallgatás nem Neked szól, Ő előtte is keveset írt ide, és soha nem is erőltette ezt a fórumozást, más dolgok érdeklik.
Eljön az is Józsi, néhány nap és rövidülnek az éjszakák! Ja és mindjárt Karácsony jut eszembe még fenyőt is venni kell, merhogy rám van bízva, tavaly is majdnem elfelejtettem
November 12.-ét írtunk, egy év telt el azóta, volt aki tőlem várt magyarázatot és volt aki azóta nem beszél velem (Zoli). Voltak durva vitáim itt az oldalon, azokon könnyen túl tudtam lépni, ez viszont nem volt olyan egyszerű...
Ami így kialakult azon már nem akarok változtatni, ettől függetlenül ezen a fórumon Te is otthon vagy és megférünk egymás mellett.
Rengeteg!
Ja, és büdösek is.
Biztos sok arra a szolárium!
Valahogy túl kell hogy üvöltsék egymást, mert különben nem hallják mit akar a másik...!
Azok már beleszoktak. Dolgoztunk egy általános iskolában az idén, több hétig, tanítással egybekötve. Nagyon "fertőzött környék". Szünetekben olyan zaj volt, hogy az már fájt!
Hát igen, nyomasztott pár dolog itt a fórumon, aztán Te se reagáltál pár beírásra, - nem is beszéltük meg, mint előtte volt rá példa - így izomból eldöntöttem, és ez lett belőle....
A régi szép időkre én is emlékszem, de sokkal jobban nyomasztott (egy darabig) az ami a tavalyi év végén történt, főleg azért mert nem tudtuk meg a miértjét...
Gondold el annak a szenvedését aki az "énekünk"-et hallgatta!?
Felért egy merénylettel!
Ezt megértem. Emlékszel még a "régi szép időkre", mikor énekeltük lelkesen, hogy "éljen május elseje, énekszó és tánc köszöntse......" ?
Én nem nagyon szeretem a telet! Inkább legyen május!
Dikk more, én nem az erdőre járok fáért, (eléggé el nem ítélhető módon)hanem a tüzép-telepre. De majd ha eleget járok a szoláriumba lehet átállok a gyűjtögető életmódra.
Az erdőbe? Nehogy lehajojjá, tezsvír, csak úgy derík magasságba csapd el, osz jó van!
Gondolod kemény lesz a tél? Katalin locsogott akkor elvileg karácsonynak kopognia kellene Viszont az ősz nem volt annyira ködös igy elvileg nem lesz hosszú tél, bár a népi előrejelzéseket ma már felülirja a klímaváltozás A múltkor is vörös vót az ég alja, mégse gyütt a szél
Mindjárt megyek fáért!
Megvagy még Józsi?
Jó egészséget hozzá!
Nagytekintélyű Vitéz Hegyi András a Római út legelőkelőbb kandúrja, aki éppen a pihenőidejét tölti.
Volt ám súlya amikor a nyáron felemeltem!
Megyek dolgozni... szinte éreztem hogy nem úszom meg
Mekkora lett ez a csöpp macska?! Éppen úgy alszik, mint ahogy a Bandi is szokott.
Köszönöm Laci, igen megnéztem. szép kis piros motorka.
Na meg a használója sem utolsó! nyugodt motorozással nem felső "C"-n énekeltetve, szinte örök darab!
Ezt a videót láttad már? Szerencsére vagytok még néhányan CBX tulajok akik megbecsülik a technikát:
CBX
Itt most nincs köd, de volt elég a napokban, az eső viszont szakad. A cicák viszont jól érzik magukat, a kazánházban vackolnak. A kicsike néha be van engedve az anyjával, szuperaktív addig játszik amíg teljesen kifárad, olyankor képes a hátán is elaludni