Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szia!

Köszönöm a válaszodat, holnap rákérdezek!

Üdv: Lajos
Szia, enyémen Marving volt, de a leömlők alul annyira megrepedeztek, hogy le akartam cserélni. Találtam Jelcsánál (akitől a motort is vettem egyébként) bontásra kínált Sevenfiftyt de annak az egész kipurendszere egybe van hegesztve. Ez egyébként Honda. Kicsit buggyogósabban szól, mint a Marving, annak szerintem erősebb hangja van. Na a lényeg, hogy cseréltünk, én még ráfizettem (ugye a leömlök lukasak voltak). De elvileg ha Ő azóta nem adta el, akkor ott van a darabokra (leömlők, középrész, dobok) szedhető Marving ex-rendszerem. Szerintem kérdezz rá nála, hogy a dobokat mennyiért adná. Nemrég még fentvolt 2 sevenfifty-s hirdetése is, most nem találom azokat. De elég sokáig fentvolt, nem hinném hogy elkelt.

http://www.kepesmotor.hu/honda...
Itt egy hirdetése, szerintem egy telefont megér. Rám hivatkozhatsz (hagyma), hogy mondtam hogy kipu-rendszert vettem tőle pár hónapja. Talán emlékszik :)
Emailt ne írj, azt nem nézi ;)
Keress bontottat, én is kénytelen voltam, mert a régi "szúette" volt!
Sajnos én már ezekkel a dobokkal vettem a motort! Jó lenne hozzá az eredeti hogyha lenne, de sajnos nincs.
Nekem Honda-rendszer van rajta. Azt tervezték a mérnökök hozzá.
Sziasztok!

Nyolc éve van egy Sevenfiftym, eddig egyszersem volt gondom a műszaki vizsgán, ezidáig! Raptor dobok vannak a gépen amin nincs E jelzés és nincs hozzá műbizonylat emiatt megbukott a vizsgán. Azt szeretném kérdezni, hogy mi a véleményetek Marving kipufogó rendszerről? (elvileg van hozzá tanúsítvány)

Üdv: Lajos
Nekem van egy nedves motorostársam!
E-mail az adatlapon! 8000-ért a tied! De előtte nézd meg, miért lett baja a réginek? Az én motorom most 29 éves és még eredeti a fesszab.!
Üdv a Csapatnak!
CBX 750 F feszültségszabályozót keresek. Merre induljak? Segítségeteket előre is megköszönöm!
Jó is lesz, ha vigyázol magadra, mert még úgy jársz, mint a Nemesgulácsi gyerek akinek az anyja azt kiabálta, mikor fürdeni indultak : "Ha belefulladsz a Balatonba haza ne merj jönni, mert agyonütlek!"
Köszi! Töréstesztet meg nem szeretnék.
Remélem soha nem fogod a "rendeltetésének" megfelelően használni! Jó egészséget hozzá!
A muszáj pontos "j"-vel.
Helló Józsi! Köszi!
Közben megleptem magam 1 Shoei sisakkal. Hű, de más világ!
Olyan baráti árat írtak rá, hogy muszály volt megvenni.
Gazdag Új Évet Neked is Miklós! Aztán majd csak elboldogulsz!
Megint itt vagyok.
Boldog Új Évet kívánok Mindenkinek!
Én csak rosszat kívánok Nektek! Törjön el a lábatok a 20 000 HUF-os kötegeitek alatt! Egészségetekre!
Szeretnék én is mindenkinek jó egészséget és minden jót kívánni az új esztendőben.
Boldog Új Évet Kívánok!
Köszi!
Köszi!
Az előbb olvastam el a leveledet az emilfiókomban, és most már talán ráérek kicsit , csak itt a mobilhálózaton alighanem szereltek, mert ilyen 0,67 kbit /s adatsebesség volt, de már rendbejött, meg dolgom is volt, (disznóvágás) de már torkig vagyok vele.
Mára maradt a zsír kisütése , de már a szagától is borzolódik a szőr a hátamon.
Pedig már majdnem lemondtunk rólad de akkor mégiscsak olvasod az emiljeidet
Köszönöm a jókívánságokat, Neked is hasonló jókat!