Szia, enyémen Marving volt, de a leömlők alul annyira megrepedeztek, hogy le akartam cserélni. Találtam Jelcsánál (akitől a motort is vettem egyébként) bontásra kínált Sevenfiftyt de annak az egész kipurendszere egybe van hegesztve. Ez egyébként Honda. Kicsit buggyogósabban szól, mint a Marving, annak szerintem erősebb hangja van. Na a lényeg, hogy cseréltünk, én még ráfizettem (ugye a leömlök lukasak voltak). De elvileg ha Ő azóta nem adta el, akkor ott van a darabokra (leömlők, középrész, dobok) szedhető Marving ex-rendszerem. Szerintem kérdezz rá nála, hogy a dobokat mennyiért adná. Nemrég még fentvolt 2 sevenfifty-s hirdetése is, most nem találom azokat. De elég sokáig fentvolt, nem hinném hogy elkelt.
http://www.kepesmotor.hu/honda...
Itt egy hirdetése, szerintem egy telefont megér. Rám hivatkozhatsz (hagyma), hogy mondtam hogy kipu-rendszert vettem tőle pár hónapja. Talán emlékszik :)
Emailt ne írj, azt nem nézi ;)
Nyolc éve van egy Sevenfiftym, eddig egyszersem volt gondom a műszaki vizsgán, ezidáig! Raptor dobok vannak a gépen amin nincs E jelzés és nincs hozzá műbizonylat emiatt megbukott a vizsgán. Azt szeretném kérdezni, hogy mi a véleményetek Marving kipufogó rendszerről? (elvileg van hozzá tanúsítvány)
Nekem van egy nedves motorostársam!
E-mail az adatlapon! 8000-ért a tied! De előtte nézd meg, miért lett baja a réginek? Az én motorom most 29 éves és még eredeti a fesszab.!
Jó is lesz, ha vigyázol magadra, mert még úgy jársz, mint a Nemesgulácsi gyerek akinek az anyja azt kiabálta, mikor fürdeni indultak : "Ha belefulladsz a Balatonba haza ne merj jönni, mert agyonütlek!"
Az előbb olvastam el a leveledet az emilfiókomban, és most már talán ráérek kicsit , csak itt a mobilhálózaton alighanem szereltek, mert ilyen 0,67 kbit /s adatsebesség volt, de már rendbejött, meg dolgom is volt, (disznóvágás) de már torkig vagyok vele.
Mára maradt a zsír kisütése , de már a szagától is borzolódik a szőr a hátamon.
Köszönöm a válaszodat, holnap rákérdezek!
Üdv: Lajos