Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Békés boldog kis-Jézus születése ünnepet neked és a családodnak is . Éppen a zsírt sütöm ki . Lesz holnap reggelire töpörty!
Majd kereslek emailben a Pofakönyvvel kapcsolatban.
Boldog Karácsonyt!
Uraim! Boldog Karácsonyt mindenkinek!
Az mi?
Nekem most itt megy minden , és van tartalékom is!
Békés Áldott Karácsonyt Nektek!
Fater...ven egy vadi új LTE stickem.....ha van nálad LTE lefedettség akkor oda adom
Attól függetlenül én szurkolok Neked!
hát hol? ahol ezt is. Most garázsban van, cégnél zárt kapukon belül, itthon is zárt kertben. :) De ez nagyon a jövő zenéje. Vszeg inkább majd túrákra költöm a pénzt, nem új motorra.
Boldogot hozzon Nektek is a kis Jézuska! Ne türelmetlenkedj, becsüld meg ezt a motort , igen sokan vannak akiknek még egy ilyenre sem jut, és nehogy elkapkodd, és a nagy sietségben bevásárolj valami bóvli vacakot. A Másik, hogy hol fogod tárolni, ha veszel egy qrva jó drágát?
Neked is Józsi koma! :)
Ajándékba magamnak elterveztem, hogy nyár közepe fele cserélek motort, de ahogy látom, késni fog. Talán következő karácsonyra :)
Neked, és a családnak is békés boldog karácsonyt!
Boldog Ünnepeket Nektek is, és a többieknek is.
Boldog Karácsonyt, olcsó benzint hozzon nekünk a Jézuska motorosok!
Bár én azt mondtam, - írtam - hogy többet ebbe a fórumba nem írok, de most azért azt leírom, - függetlenül az előzményektől - hogy Mindenkinek aki még ide téved - és aki nem - Boldog Ünnepeket kívánok!
Szép estét nedves motorostársak! Most jutottam gépközelbe, úgy tűnik, hogy megint van térerő és tudok fórumozni!
Valami gubanc volt a napokban , remélem nem jön elő megint, nem lehetett felmenni a rendszerbe, pedig térerő volt látszólagosan.
Csapj az asztalra Józsi bátyó!
Szarakodik a mobil-netem, most per pill. jó de nem tudom mi van , reggel megyek a szolgáltatóhoz!
Jól mondta Balázs, még a neved sem kötelező, én sem azért regisztráltam mert ismerkedni akarok, de ahhoz hogy csoportot hozzak létre csinálni kellett egy profilt. A csoport látszik de zárt, csak az olvashat minket aki tag.
Gondold át és találkozzunk ott!
énis álruhában vagyok fent. Csak emiatt Te is csinálhatnál egy kamuprofilt.
Elolvastam, és az előbb válaszoltam is. Még gondolkodom, mert én elvből nem pofakönyvezek.. Várakozó álláspontra helyezkedtem mint a 424-es szén nélkül!
Látom nem olvasol emailt, ott megtalálod az elérhetőségünket.
Szép estét az Uraknak! Volt egy kis dolgom, (nem kisdolgom) és nem tudtam jönni, de már minden helyredöccent, és én is megtörölgettem a vizes homlokomat, majd vettem be az orvosságomból egy háromcentest, az egészségetekre!
és most már az én lelkivilágomban is teljes béke honol.
jaaaj, nagyon köszi, nem ezért írtam, de tényleg nagyon köszönjük. Majd ha nyáron megyünk motorral arrafelé, esetleg akkor :) Majd hörpintünk egy kis vadászmestert is, ha sikerül végre arrafelé is elmenni.

Tényleg el is felejtettem, hogy Hajdúszoboszló ennyire közel van. Ott van talán a leghíresebb Aquapark, viszont gondolom az nem fedett. Utána is nézek, mert tudom hogy Debrecenben van egy fedett aquapark, viszont ahogy néztem annyira nem nagy az. Régen voltam még ott, de már nem sokra emlékszem. Lehet az lesz, hogy mikor mennénk hazafele akkor megyünk végig Hajdúszoboszlón, és ott a fürdőbe töltjük a napot, és onnan haza. Na még kitalálom :)

Ha kapok fizut akkor pedig megnézem a leömlőket. Remélhetőleg pénteken meg tudom, de ha nem akkor hétfőn. Már ha megvan még.
Debrecen sétálóutcáját ne hagyjátok ki, ilyenkor díszvilágításban pompázik az ünnepek alatt. Ha strandolást terveztetek akkor érdemes 20km-rel arrébb menni és Hajdúszoboszló híres gyógyfürdőjét felkeresni. Nyáron jobban lennének programok, Hajudúszoboszlón is van sétáló utca ahol az élőzenétől a bazárokig minden van, egy egész útcahossznyi részen... most viszont holtszezonban nem hinném, hogy olyan nagy lenne a mozgás. Ha most nem évvégi hajrá lenne akkor felajánlanám az egyik szobánkat és akkor szállásra nem lenne gondotok, de sajnos én a karácsonyi hetet végig ügyelem 29.-vel bezárólag. Kriszti az év utolsó két napján is dolgozik, így ezt most nem tudjuk vállalni, örülünk ha lesz annyi időnk, hogy a családot végigköszöntsük.
Azért a jólneveltségről ne felejtkezz meg!
nemannyira mostanában, lehet ez a baj. De csütörtökön annyit fogok, mert első pesti fellépésünk lesz az új zenekarral, és izgulunk mint a dög! Tehát inni kő!