Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Mondd, iszol Te rendesen?
Egyébként nyugodj le , a napokban mondta egy fiatal, hogy a fiatal éppen olyan mint az öregek, csak fiatalon még nem tulajdonít akkora jelentőséget neki!
enyém MArving kipu, nem Honda. Ennek a dobját is külön le lehessen szedni. De méretileg ugyanaz, tehát mennie kell szerintem a Honda leömlőkkel is.
Én ezt már 3szor leszedtem, szétszedtem, megtisztogattam, úgyhogy le lehet szedni. Csak nem emlékszem rosszul...
Vagy mégis? Csütörtökön eggyel közelebb jutok a harminchoz (pontosan egy híján leszek), lehet már szenilis vagyok
Akkor alaposan nézd meg mert az enyém csak jobb és baloldalira szedhető szét. Less alá (a motornak, te szennyes fantáziájú) és meglátod. De lehet az szétszedhető!
na. már hogyne lenne szétszedhető. Nekem úgy van, hogy a dob tök könnyen leszedhető kb a lábtartó alatt.
Az nincs benne az árban, abban biztos vagyok.
Szerintem onnantól előrefelé adja el, mert a 2-2 leömlő belemegy egyegy csőbe, ami középen a blokk alatt össze van kötve. Azt is szét lehet ott szedni, és nekem egy-egy leömlőt is le lehet húzni, csak a könyököt. De azért lenne a legjobb, ha egybe adja el, mert nem kell szarakodni, csak a dobot kell rátenni újra, és kész is.
A leömlő és a dob kettesével együtt van, ha 30-ért odaadja vedd meg!
Nem szétszedhető! Ha alul annyira szétveszed , akkor már vágni, és hegeszteni kell!
ha viszont mindenféleképpen felezni szeretnéd, akkor nekem a bal oldali lenne jó. Tuti, hogy az a lukas. Viszont az is tuti, hogy a többi leömlő se oké belül, azért csörög hidegen. Szóval lehet, hogy mégiscsak szükségem lenne az összesre...Na majd kiderül :)

Mindenesetre, ha megveszem és lecserélem az egészet, akkor az enyémeimből tudok adni alapanyagot, ha kell :)
mé, Neked is kőne?
úgy emlékszem a Tieid elég szépek.
Szerintem a két középső, de majd megnézem. Viszont tényleg elég nehéz csak a leömlőt kiszedni a következő középső részből nekem otthon. Egyébként a leömlők nem ugyanakkorák? Elvileg a szélsőt nem lehet berakni középre és fordítva?
De majd megvizsgálom Csömörön, hogy hogy is állnak pontosan, mert nem emlékszem igazából, hogy 2 vagy 3-at kéne cserélni. Szerintem 2-t, de lehet rosszul emlékszem.
Ha jövőhéten meglesz, akkor megnézem szerintem.
Ha nem megy másképpen elfelezzük! Neked melyik oldala kéne?
Gratula, nagyon jó volt nézni és olvasni!
Egyébként az előző oldalon belinkelt Sevenfifty felkeltette az érdeklődésem. Azért is, mert ritkán árulnak, bontani valót meg azóta nem láttam, mióta megvan az enyém. Harmadrészt, ettől a sráctól vettem én is az enyémet.
Felhívtam, a leömlők érdekeltek volna, de nekem kb csak 2 kéne (igaz a többi se annyira szép alul, de nem lukas és nem nyomott), ő pedig csak egybe adná el a 4et 30e-ért. Viszont állítólag makulátlan, gyönyörű krómos, és nem törött, lukas, mint az enyém. Szerinte nem is lehet szétszedni, szerintem igen, csak én mindig csak eggyet tudok kiszedni, a többi nagyon bele van állva. De nyilván könnyebb lenne egyszerre a 4et kicserélni. Azon gondolkozom, hogy érdemesebb-e 15e-ért megcsináltatni kipufogósnál azokat amik hibásak, vagy be kéne ruházni. Lehet, hogy már el is kelt, de azért filózgatok rajta.
Szerintetek?
Hát igazából mi sem válogatnánk :) Csak egy kiadó szoba, vagy kis egy duplaágyas kis szoba, vagy ilyesmi elég lenne. Az olcsóbbik fajtából. Most a városnézés lenne a lényeg, és mivel Te viszonylag közel laksz, hátha tudsz városnézős tippeket mondani. Tudom, hogy van ott egy fürdő, azt is lehet megnézzük, meg a városban járkálnánk szerintem. Nem akarunk szórakozni, egy étterem csak azért kéne, mert ott mellé lehet nyúlni, szerintem az a legkiábrándítóbb, ha rossz éttermet választ az ember. A szállás tökmindegy, hogy milyen, de az étterem ha olyan, hogy drága, és kevés, ráadásul még nem is annyira finom, az rányomja a pecsétjét, legalábbis nekem. Nem azért mert nagy igényű lennék ízre, inkább mennyiségre nem szeretem ha kiszúrják a szemem kis flinc flanc kajákkal :)
Főleg látnivalók érdekelnének egyébként. Talán 1x, vagy 2x voltam Debrecenbe, legutoljára 10 éve...
Igen az Peti meg a Főnix örülök ha örömet szereztek a képek!
Nagyon jól sikerült sorozat ismét. Nagyon jók és néhol elgondolkodtatók az aláírások. Jó volt látni, hogy mi is helyet kaptunk a képek közt és persze jó volt felidézni annak a motorozásnak az emlékét. A képeket nézve az egyiken Peti látható?
Kicsit elmélkedtem is, és összefoglaltam a lényeget egy galériában.
A túramotorozás margóján, avagy tavaszébredéstől az őszi lombhullásig
Munka kipipálva, alvás megérdemelve. Még réges-régen nálunk is volt kettő is eper fából. Mikor kipusztultak ki lettek vágva. Olyan csodálatos meleget csinált hogy csuda. Csak gyorsan elfogyott. Tényleg mocskos kemény fajta, különösen ha kiszárad. Igazi fűrész gyilkos.
Szia!
Sikerült gond nélkül, meg még jött hozzá két szép eperfa is... az de viszi a fűrész élét nem győztem élezni.
Jól elfáradtam, még az előbb aludtam is egyet.
Helló Laci!
Sikerült térdre kényszeríteni a nagy fenyőfát?
Mi tavaly tavasszal itt szálltunk meg. Igaz ez Nyíregyháza (+50km) de nagyon jó kis hely volt. A vadaspark, a Sóstói múzeum falu, élményfürdő a közelben. Mi akkor még üdülési csekkel fizettünk, de gondolom Szép kártyát is elfogadnak, de a kp-t se vetik meg.
Szia Balázs!
Debrecen környékéről már csak én maradtam itt aktív fórumozó, de sajnos azt kell mondjam szórakozási tanácsok tekintetében nem én vagyok az embered. Nagyjából 20-éve nem járok szórakozóhelyekre ezért az éttermes+szállodás miliő egy tőlem távol álló világ. Motoros szezonban is csak az emberi szükségletnek megfelelő alvás miatt keresünk szállást, így igazából ott sem válogatunk csak legyen egy rendes ágy. Próbáld a neten megkeresni az igényeiteknek megfelelőt.
Üdv az Uraknak,

kicsit nem voltam gépközelben, mert szabin vagyok és inkább pihentem. Most újraolvasom amiket írtatok, viszont feltennék egy kérdést a kelet-magyarországiaknak. Szilveszter előtt 1-2 éjszakára elmennénk Debrecenbe. Tudtok-e programötleteket adni, városban, városon kívül, esetleg valami jó szálláshelyet, éttermet ajánlani?
Előre is köszönöm Nektek!
Ezt így gondolom én is, mivel nem tudható mit hoz a jövő sosem árt egy "B" terv.
Vigyázni fogok!
Jó éjt!
De ha sikeresen elvégzed ezt a sulit, még ha maradsz is a jelenlegi pozíciódban, mint lehetőség ott lesz előtted az előre lépés. Ennek már nem lesz akadálya sem a szükséges végzettség, sem a kellő idejű gyakorlat. Így azért talán vállalható kellemetlenség a munka és ügyelet melletti tanulás, hiszen nálatok jó eséllyel méltányolják majd.
Ha már ennyit tanultunk meg dolgoztunk, megérdemeljük a pihenést. Jó éjszakát! Holnap óvatosan a favágással!
Azt hiszem értem az érvényesülés melyik típusára gondolsz... szerencsére nálunk ahol 22ezerV-on végzünk érintéses beavatkozásokat, vagy ha úgy hozza a helyzet 30méter feletti oszlopokon tornázunk... szóval a mi munkánk nem annyira népszerű és csoporton belül sem túl nagy a másik pozíciójára való törekvés. Mert ki az a hülye aki szeret munkavezető lenni és ha baj van egyszemélyes felelősként elvinni a balhét, ami többlet felelősség ráadásul pénzben sincs igazán kifejezve... Persze lehet vannak olyan szintek ahol előny lehet a seggnyalás, erről viszont nincs tapasztalatom szerencsére. Vannak állások a cégnél amit viszont technikusként be lehetne tölteni, de ahhoz meg kell többéves szakmai gyakorlat, így oda nem kerülhet be olyan aki az "utcáról" jön, ilyen melót meg lehetne pályázni és lehet idővel én is lépni fogok.
Csak van ám más dolog is, én szeretem a munkám, imádom a természetet, a hálózatbejárásokat, a magasban végzett munkát, ahol a madarak szemszögéből látom a világot... biztosan hiányozna, még ha kényelmesebbé is válna az életem.
Valahol én is abban bíztam, hogy úgy az iskolának, mint a 11 évnek lesz egy olyan hozadéka, hogy esetleg előrébb léphetne az ember. Nálatok nem tudom hogy megy ez, de nálunk sajnos legkevésbé értékelik a tudást és az emberi hozzáállást. Itt sokkal inkább más, számomra elfogadhatatlan emberi tulajdonságok dominálnak egy-egy pozíció odaítélésénél. Így történhet az meg, hogy fele ennyi időt eltöltött, nulla szakmai tapasztalattal rendelkező takony kölkök osztják az észt. A magam fajta eléggé önérzetes emberek számára nem sok lehetőség van. Dolgozunk ameddig bírjuk és utána lelépünk. Ezért is fontolgattam még az ősszel a munkahely váltást De ott botrányosan kevés lett volna a pénz. És nem minden áron akarok lépni, hiszen ennek valószínű a család is érezné a negatív hozadékát.