Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hát, ha csak grafika, akkor le a kalappal. ha meg valóságos, akkor is
Csak annyi van róla, hogy a Jacusa Design csinálta HD V-rod alapon.
Nem tervezem, hogy ennyire szétfaragom, nekem tetszik az utasülés, meg a farokidom. Mégis akarok belevinni egy kis egyediséget, bár már most is eléggé egyedi
Vannak már ötleteim
A Te géped úgy szép ahogy van. Vagy amilyen tavaszra lesz. Egy ilyen átalakítás megint egy valag pénz. + valószínű a műszakin is vakarnák a fejüket, legyen az bármilyen szép is.
Fog ahhoz kerestem az ihletet
Köszönöm majd tanulmányozom ha nem leszek ennyire álmos
Jó éjt mindenkinek!
Köszi a vicceket, azokon is jókat derültem :)

Azt tudod, hogy ezek csak grafikák

Emlékszem a cikkre, az indexen volt még valamikor régebben, és ott írták hogy valami magyar grafikus-tervezőcsapat, vagy valami hasonló csinálta tiszteletből a Pannónia iránt.
PEdig rohadt élethű.
Van még ott egy ETZ 250, egy robi 55-ös, egy KF-04-es, két briggs motoros fűnyíró (mivel két kezem van ) egy husky 136 motorfűrész, meg egy al- ko 4125 fűkasza. Vannak még más gépek, szerszámok is, de azokban nincs belsőégésű motor
Lehet megint átalakult a Főnix simán képes rá!
mégmégmég....
link
Ez innen úgy tűnik, mintha kiugrottál volna a garázsba és lőttél volna még egy pár képet Laci kedvéért.
No gyorsan játszd ki a lapokat Péter. Mik lapulnak ott a garázs mélyén?
ennyi az egész.
link
Egy kicsit benéztem, nem a cikk írója írta, hanem ez egy komment
de attól még igaz
Na akkor ide a teljes anyagot de hirtelen!

Lég
yszives
Mondjuk fogalmam nincs, hogy milyen az új Norton formaterv, de majdnem ilyen lehet
"Gyönyörű átalakulás, egyszerű, és természetes vonalak, sötét szín, majdnem az új Norton design....ennek ellenére sok átalakítás nélkül. az eredeti Inazuma már majdnem tökéletes."
értékelte a cikk írója
Te az nem a CB1300 első lámpája? a foncsor töri a fényt az üveg pedig tiszta. Nagyon király, esetleg jó vastag fűzött küllőket tudnék még elképzelni és trombita alakú kipuffot mindkét oldalra.
A lég-olajos blokkok között ez a mienk szerintem viszi a prímet, semmi kiugró púpok a himbáknál és a leömlőknél nem éktelenkednek böhöm koronás anyák, egyszerű letisztult műremek...
meg ezek
Király, mi?
Parancsoljál, testvérem:
HÚ VAZZE!
Szemből és oldalról nincs róla kép?
Ez már igényes kávé versenyző!
"pannónia"
Én annyira nem vagyok híve ennek a stílusnak, de ez kimondottan jól néz ki. Ha tehetném és mondjuk lenne egy gyűjteményem, azért lenne benne egy ilyen is.
750-es kávéversenyző
Na látod, nem szórakozni járnak Ők a "könyvtárba"
Erdélyben, Korondon a házigazdánk úgy itta az általa 60 fokosnak mondott szilvapálinkát, mint a vizet. Én még csak nyalogattam-és közben levegőért kapkodtam- míg ő egy húzóra beverte a pohárral.
A székelyek nem is isznak.
Inkább vedelnek.
Az öreg székelyhez egy újságíró látogat le falura,hogy riportot készítsen kisiskolásoknak a vidéki életről.
-Kérem mondja el egy napját.
-Hát édes fiam,reggel felkelek,megeszek egy fél oldal szalonnát,megiszok rá 4-5 pálinkát.....
-Na de bátyám,ezt így nem lesz jó, ez a riport gyerekeknek szól, a pálinkaivás helyett mondja inkább azt,hogy elolvas egy könyvet!
-Jól van fiam. Tehát felkelek reggel,megeszek egy fél oldal szalonnát, utána elolvasok 4-5 könyvet. Aztán addig dolgozok kinn a szántón, amíg olyannyira megnő a tudásszomjam ,hogy 5-6 könyvet ismét el kell olvasnom. Bele is szédülök a sok olvasásba, ezért lefekszem pihenni egyet. Mikor felébredek megeszek egy egész csülköt 1vekni kenyérrel. Ebéd után elmegyek a könyvtárba a Pista már rendszerint ott vár,együtt elolvasunk vagy 12 könyvet, egészen addig, míg a könyvtár bezár. Utána meg átmegyünk a Józsihoz, mert neki meg nyomdája van.