Nem tervezem, hogy ennyire szétfaragom, nekem tetszik az utasülés, meg a farokidom. Mégis akarok belevinni egy kis egyediséget, bár már most is eléggé egyedi
Vannak már ötleteim
A Te géped úgy szép ahogy van. Vagy amilyen tavaszra lesz. Egy ilyen átalakítás megint egy valag pénz. + valószínű a műszakin is vakarnák a fejüket, legyen az bármilyen szép is.
Emlékszem a cikkre, az indexen volt még valamikor régebben, és ott írták hogy valami magyar grafikus-tervezőcsapat, vagy valami hasonló csinálta tiszteletből a Pannónia iránt.
PEdig rohadt élethű.
Van még ott egy ETZ 250, egy robi 55-ös, egy KF-04-es, két briggs motoros fűnyíró (mivel két kezem van ) egy husky 136 motorfűrész, meg egy al- ko 4125 fűkasza. Vannak még más gépek, szerszámok is, de azokban nincs belsőégésű motor
Ez innen úgy tűnik, mintha kiugrottál volna a garázsba és lőttél volna még egy pár képet Laci kedvéért.
No gyorsan játszd ki a lapokat Péter. Mik lapulnak ott a garázs mélyén?
"Gyönyörű átalakulás, egyszerű, és természetes vonalak, sötét szín, majdnem az új Norton design....ennek ellenére sok átalakítás nélkül. az eredeti Inazuma már majdnem tökéletes."
értékelte a cikk írója
Te az nem a CB1300 első lámpája? a foncsor töri a fényt az üveg pedig tiszta. Nagyon király, esetleg jó vastag fűzött küllőket tudnék még elképzelni és trombita alakú kipuffot mindkét oldalra.
A lég-olajos blokkok között ez a mienk szerintem viszi a prímet, semmi kiugró púpok a himbáknál és a leömlőknél nem éktelenkednek böhöm koronás anyák, egyszerű letisztult műremek...
Én annyira nem vagyok híve ennek a stílusnak, de ez kimondottan jól néz ki. Ha tehetném és mondjuk lenne egy gyűjteményem, azért lenne benne egy ilyen is.
Erdélyben, Korondon a házigazdánk úgy itta az általa 60 fokosnak mondott szilvapálinkát, mint a vizet. Én még csak nyalogattam-és közben levegőért kapkodtam- míg ő egy húzóra beverte a pohárral.
Az öreg székelyhez egy újságíró látogat le falura,hogy riportot készítsen kisiskolásoknak a vidéki életről.
-Kérem mondja el egy napját.
-Hát édes fiam,reggel felkelek,megeszek egy fél oldal szalonnát,megiszok rá 4-5 pálinkát.....
-Na de bátyám,ezt így nem lesz jó, ez a riport gyerekeknek szól, a pálinkaivás helyett mondja inkább azt,hogy elolvas egy könyvet!
-Jól van fiam. Tehát felkelek reggel,megeszek egy fél oldal szalonnát, utána elolvasok 4-5 könyvet. Aztán addig dolgozok kinn a szántón, amíg olyannyira megnő a tudásszomjam ,hogy 5-6 könyvet ismét el kell olvasnom. Bele is szédülök a sok olvasásba, ezért lefekszem pihenni egyet. Mikor felébredek megeszek egy egész csülköt 1vekni kenyérrel. Ebéd után elmegyek a könyvtárba a Pista már rendszerint ott vár,együtt elolvasunk vagy 12 könyvet, egészen addig, míg a könyvtár bezár. Utána meg átmegyünk a Józsihoz, mert neki meg nyomdája van.
Csak annyi van róla, hogy a Jacusa Design csinálta HD V-rod alapon.